Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    20. Prosinac 2015. 12:12

Pepita slobodno na 5 min malo izadite ako ima sunca.. pa svaki dan mozes ovecavati za 5min. Meni je zao ko psu sto nisam tako odma a bilo me osto tako strah..
    Ovo za mlijeko.. ja neznam jesu te zene normalne. Koji je njihov problem.. srecom pa smo doma prvu godinu dok je opasnost od pizdarija najveca 

Nasa preko dana spava ili u kosari od kolica ili na kaucu. Preko noci ju ipak stavim u kindac, od prvoga dana spava u njemu po noci. Nekako sam odoljela da ju kod nas stavim. Kod nas u sobi unatoc zavrnutom radijatoru bude uzasno toplo pa se ne bojim da joj je hladno a i sto buffy kaze kroz kimbac ju vidim a i nemam kuda s kolicima u sobu  
    Moja beba nije nakon rodilista ni dana bila u jastuku. Bake prime normalno a djedovi su ipak malo kukavice pa eventualno kada ju kao sarmicu u dekicu zamotam hehe.

Inace mozda ti to za leda nisu suplje price. Mene kada ju uzmem u ruke i kako sam pogrbljena cesto bas gore znaju leda boliti.

Super za pupkic sada kupanac 

Buffy nije to nezdravo nego moguce samo da izbljuca taj visak koji pocica dok se samo igra a ne jede, tj dok si mamica dudica. Neznam meni tu stvarno duda pomaze.. 
    Meni je zao ko psu sto je vrijeme ovako ruzno i ta magla glupa neka je zima samo da je sunca i da nije vlaga..

Ja sam od kad sam dosla iz rodilista dva puta uredila juzne krajeve i to ne skroz nego priredila jer meni ide na zivce vec.. a i iskreno jedva nadem volje navecer kad uhvatim vremena za tus sam vec strgana i samo cekam da legnem.. za ginica cu morati si malo truda dati 

Pepita2109
    20. Prosinac 2015. 12:49

Mrkvica mislim da ćemo danas malo prošetati na 5min goditi će i meni hehe..
    Kod nas su noći nažalost jako hladne,a dani su dosta topli, a kako je meni hladno onda pomislim da je njoj još hladnije.. samo iz tog razloga mi je u košari, a kolica su mi do kreveta odmah, tako da čujem njeno disanje hehe
    a šta se tiče spavanja kod nas u krevetu rekla sam si nema šanse,ali eto hehehe

a ja još nisam kupila kadicu hahha rekla mi je frendica kupiti ali nije rekla kad

LuKi hvala na savjetu budemo svakako onda malo van nakon ručkića 
    hehe pa točno to, baš uživa kraj nas hehe imam je seku od 5 godina koja još spava sa mamom i tatom pa me zato strah,ali dobro ne ostavljam ja nju cijele noći sa nama nego zaspi malo ju pustim da se nauživa i da zaspi još čvršće pa ju vratim u kolica..

Ja krvarim dosta slabo, sad ne znam da li ima ulogu to što sam rodila na carski,ali zadnja dva dana mi je krv onako smeđa kao pred kraj menstruacije..

danas u 5 ujutro sam poželjela silovati dragog hahahahaha umrijet ću do pregleda hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    20. Prosinac 2015. 13:46

Pa zar samo nama još nije otpao pupkić?! 😵
    Ja nikak da okupam to dijete! Samo ga brišem blaznicama i vodicom. Usmrdit ce mi se 😜
    I moj još spava u kolicima, tj. u košari iako ga sad planiram prebaciti u kimbač preko noći jer ga ne vidim pa stalno skačem. A najslađe mi je kad je s nama u krevetu jer ga vidim i odmah je pored mene 😊
    Tu je takva hladnoća i magluština da ni mi ne idemo van. Bili smo samo 1 do pedijatrice i to vrlo kratko. Sve čekam malo sunca da proluftam dijete,ali ništa... 😢

Pepita2109
    20. Prosinac 2015. 15:19

Eto nas iz šetnjice malena je prvo plakala, pa je ipak na kraju zaspala hehe

Pinky ja sam svoju "kupala" na isti način kao ti samo sam dodavala par kapi ulja ili bih je oprala kamilicom, nisu oni prljavi da ih se treba nešto pretjerano kupati, dapače meni je patronažna rekla što kasnije to bolje...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    20. Prosinac 2015. 16:29

Pinky ja svoju izmedu dana za kupanje nekad znam mokrom trljacicom prebrisati. Meni je najgore ako ju ne okupam sto se ona sva zabljuca, nekada to scuri u kosu pa je moram oprati,onda u pregibima se skuplja prljavstina ( od kremice, odumrla koza i tako to) pa ju zato volim okupati. Jer meni fleke od mlijeka i to sto je pobljucala bas smrdi. 

Evo ja sam maloj kupila mustelin dermatoloski gel za kupanje, kremicu za lice kada idemo van na hladno i nesto kao micelarnu vodu za ciscenje i ispalo me svega 108kn. U dmu imaju 30% popust i jos sam imala bodova na kartici pa dobila jos 15% dole. Bas sam zadovoljna.. u c&a sam joj bodica kupila 3 za 69kn pa ako koja treba da znate..

Ovaj viper je zakon. Mala se tak smiri i super dode kada trebam obaviti nesto po kuci a i uspava se u njemu. Samo to nije ravan lezeci polozaj pa ju ne ostavljam bas dugo..

Pinkypik
    20. Prosinac 2015. 16:49

Ma curke, šalim se ja u vezi "usmrđenja"  
    Miriši on fino...na bebicu 
    Prebrišem ja njega od pobljuckanog..ustašca, vratić,kosicu...sve što treba. Samo se veselim kupanju u kadici. Ja planiram samo koju kap bademovog ili maslinovog ulja dodati. Sad mu nogice malo namažem bademovim uljem jer se na pregibu stopala malo ljušti kožica.

LinaKarolina
    20. Prosinac 2015. 19:14

Vecer mamice..
    Dok cekam da rodim svoju trecu zimsku bebicu da vam se malo ubacim i tu 

Sto se tice pupka i kupanja ja sam svoje klince kupala i prije no sto je pupak otpao..patronazna a i sestre u bolnici su rekle samo da pazimo da ne smocimo pupkic.
    Glavicu,rukice,nogice i malo prebrisala trbuscic i bebice budu mirnije nakon toga.
    Naravno nisam ih uranjala u vodu nego muzic drzi bebicu a ja lagano vodom polijevam.
    Pa i kod nas u bolnici su ih najnormalnije kupali svaki dan.
    Ipak je tu puuno bljuckanja i punih pelenica..

Mrkvica2
    20. Prosinac 2015. 19:20

Pinky to nemoras mazati. Oni ti se cijeli ogule.. moja je pocela na rukicama a onda je preslo na nogice pa po trbuhu. Ruzno izgleda al prode brzo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.