lady ja svoju još nisam kupala ali redovno vrišti kada ju oblačim i vodimo bitke,ali to ti je sve tako normalno..
šta se tiče hrane zaista nisam primjetila da išta utječe na nju zasad, a stvarno se trpam glupostima -_-
a sad da li zaista utječe nemam pojma, može biti ali i ne mora.. ne znam kakav bih ti savjet dala vezano za to...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lady nemoj uvijek misliti najgore i toliko se opterecivati. Mozda joj je jednostavno bio takav dan pa je nervozna i cendrava. Moja evo vec tri zadnja dana zivcani, jako ju je tesko uspavati i dosta place ali sta je tu je.. proci ce i to.
Ovo za kupanje ti je normalno, em im je zima kad iz tople vode izadu, em se nevole presvlaciti.. mi smo nasu bas veceras kupali i urlala je kod oblacenja.
Sto se tice hrane i ja svakakve gluposti jedem i rekla bi uzasno needovito pa nisam bas primjetila da joj smeta.. ima epizode kada ju muci busa ali prema tome joj smeta sve sto jedem.
Pepita tako i nama sole pamet da ju navikavamo na ruke, da skacemo na svaki kme. A iskreno mi ju najmanje nosimo a ovo da skacem na svaki kme.. na to popizdim pa nema sanse da je pustim da place i urla.. najbolje onda da ju pustim i da gladuje i bude pokakana.. da se celici
Evo moja bas divlja u kimbi, pokusaj uspavljivanja se sveo na to da sjedim pokraj kinderbeta i svakih 5 minuta joj vracam dudu usta.. nista drugo ne pali..
Hvala, cure...vi me uvijek smirite a jedine ste kome se mogu obratiti
Lady ja sam tražila jedino po forumima koji dr je ok i vidjela sam da svi hvale još jednu doktoricu iz Ljubiljske ali se ne sjećam prezimena. Nedavno sam se ovdje doselila pa baš i ne znam.
Mrkvica njihova logika je da bebe plačem manipuliraju nama, i da im zapravo ništa osim hrane nije potrebno..
Moja je najduže plakala možda 3min dok sam jela, ili plače kao sinoć nikako ju smirit,ali oni se plačem izražavaju jer ne znaju za ništa drugo
lady zato smo tu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ma super mi je ta logika pusti ju da jaca pluca nek place ili bas to da manipuliraju nama.. place jer drugacije nezna i najbolje da ju ostavim
Lady znas da ovdje uvijek mozes potraziti savjet ili utjehu
Joj cure ova moja smizla mala od jutros ispusta svakakve zvukove, bas je komicna, nadam se da ce tako nastaviti i uskoro gugutati kako treba
Nasla sam joj viper na njuskalu i sada mi ostaje muza nagovoriti da ode po njega.. vec joj je nezgodno na kaucu lezati a i u njemu ce vise stvari vidjeti i nemoze mi se izvijati sva.. a ono najbitnije vibrira pa ce posluziti za uspavljivanje
Koliko su vam se trbusi smanjili poslije poroda? Još se nisu vratili na staro?
A ti koji bi pustili malenu bebu da plače i koji misle da beba manipulira zapravo pokušavaju manipulirati vama. 😠
A tko će je onda smirivati?!
Oni sigurno ne!
Moja mama stalno ponavlja da tako male bebe nikad ne plaču bez veze. Oni ne znaju drugačije izraziti da nešto ne štima.
Moj jaaako malo plače, onda se ili treba podrignuti ili papati. Mokra pelena ga i ne smeta. Samo na presvlačenju signalizira daj se mama požuri 😄
Mrkvice, i ja bih uzela viper...ali koji? Ima onaj obični koji beba mrda dok se pomiče, onaj koji vibrira i onaj koji je ljuljačka..
Sortiraj odgovore
Najstariji