Pepita: jesi li presla na platnene ili si jos na jednokratnima?
Dilb je bas pisala da njen momak propiski.
ja najvise covera imam u s velicini pa me brine da ako isto preskocimo ovo prvo dok ne naraste necu imati covera vecih. :DD -.-
Stigla mi elasticna marama pa sam sva sretna i pletem se u nju cijeli dan.je to cudo veliko. XD malo smo jos zbunjeni ali valjda ce praksa uciniti da se snadjemo naposlijetku. :D imali je tko?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Pinky to za blizance je i meni palo na pamet
Justsmile meni je moja neki dan kada sam rekla da ocu s malom u setnju rekla da nemam sta prije uskrsa ici van s njom a mala vec mj dana ima.. samo sam se nasmijala slatko. A kupanje je meni pokazala pattonazna. Lijepo sve kako ju primiti i sve.. i dobro kaze mary nikakva mudrost to nije. Moju sada vec i dragi kupa bez problema..
Ja sam danas na svoju mamu poludila.. zena je nosala malu kak smo bili malo kodnjih i mala bila nesto nervozna i ona maloj da zlicicu vode kao zedna je. Bas sam ljuta bila ne jer ce joj nesto biti od vode nego jer me ne pita a jasno sam rekla da to necu raditi.. eto tocno izluditi kud god okrenes..
Ma,cure moje...nemam komentara...jos pekaru imaju.pa me sve strah....
ma vi koji zivite odvojeno i dalje od njih,uzivajte.sto bih ja dala...mi se moramo borit a djabe je...moras tu bit gdje jesi a njihovo je pa nemas puno prava sta za reci...ufff...
ovo je stvarno neiscrpna tema...ali zato imamo jedne druge tu pa se tjesimo. :) ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mrkvica: nacekat ces se...uskrs ti je tek 27.3. xD hvala Bogu da su ga pomaknuli ranije ove godine. :p
Ma najbolje da ni do ljeta nejdemo van. Prva setnja na more
Nasa mala je sinoczaspala u pola 12 i probudila se u 6.40. Sok i nevjerica, cak smo se i naspavali
Cure kako vi stojite sa lohijama? Ja sam mislila da je meni vec stalo, nosila dnevni bilo nesto slabo bez boje kad jucer tamno tamno crvena krv.. ja neznam jel moguce da je menga vec ili je to nastavak.. vise mi je dosta
Ma Mrkvice, ne možeš na more...dalek je to put, duga vožnja u autu, vrućina za poludit, a dijete malo,a ti joj ni vode ne bi dala! Bolje da ostanete doma! A ti bi to još za prvi izlazak! Ajme...ne može to tako 😵 😛
Ja sam isto prešla na dnevne ali onda se ponekad pojavi malo više.. Ali tebi je puno duže. Iako mi je frendica reklama da je njoj bilo 6 tjedana 😒
Pinky bas sam blesava.. najbolje da do vrtica pricekam
Ma sad sam gotovo sigurna da je menga dosla. Ovo je meni bilo prestalo kazem samo neki zuckasti iscjedak ostao a sada izgleda bas kao menga samo malo oskudnija. I jos sam vise uvjerena jer me bole kriza i trbuh i jajnici bas kao kad dobijem a za vrijeme babinja me to nije bolilo. Ocito nisam jedna od onih sretnica koje ne dobiju za vrijeme dojenja a i mama mi kaze da je ona nakon mj i pol od poroda vec prvu dobila pa mohuce da je i meni.
Mislim da pametoovanje lagano počinje još od trena kad ostanemo trudne pa su svi odjednom prepuni pametnih savjeta.. samo što sam ja sada u fazi da grizem, prije sam možda više trpjela ali sada više neću
justsmile nisam počela još jer mi je nezgodno sada time se baviti nakon carskog reza, imam samo 2 covera S veličine, pa nekako ako i preraste neću osjećati grižnju savjesti.. a kada ću početi ne znam, trebala bih si još tetra pelena nakupovati barem 30-ak.. jer ih za svašta koristim...
A mene moja mama nagovara da danas malo na 5min izađem sa malom na sunce, hahaha, a mene strah kao mala je hahaha...
Spavaju li vaše bebice u krevetićima? Moja spava u košari od kolica jer smatram da joj je toplije u njoj navečer jer ju grije sa svih strana i fino ju ušuškam,ali zadnja dva dana spava povremeno i sa nama, valjda se neće naviknuti hahahah ali ne mogu joj odoljeti kad se onako stisne uz mene i zaspi i prije nego joj stavim sisu u usta..
jučer je moja svekrva rekla da imam slabo mlijeko sigurno kad mala tako često jede, da joj nije dovoljno.. i da je ne smijem nositi na rukama jer joj to nije dobro za kralježnicu..
moja svekrva ju je do sada primila samo jednom u ruke jer se boji držati bebu bez paketina, a ja neću u paketinu on mi služi kao vreća za spavanje..
i otpao nam pupkić prekjučer navečer
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav cure... evo ja i dalje sluzim kao duda i hranilica moj bebac popodne uopce nece spavati, mislila sam da ce trajati dan dva al evo vec 8 dan je tako..i sto je najbolje samo bi siso pa onda bljucka tako da smo u zacaranon krugu.. svi mi govore da mu prestanem davat toliko sise da to nije dobro al ja ih ignoriram
neka ga ako hoce.
Moj je isto u pocetku bio u kosari tocnije u kreveticu je ovaj tjedan poceo spavati i cini mi se da mu je ljepse nego u kosari, a i meni je jer ga vidim
Mi setamo vec na veliko..svaki dan smo vani..da iskoristimo sunce dok ga ima
Ja isto jos krvarim i mislim si kad ce kraj.. jedno dva dana je bilo slabo al sad je opet normalno..sad se i ja mislim da to nije m...a bas sam se nadala da cu bit jos slobodna
Da vas pitam jeste se pocele uredjivati dole...
Sortiraj odgovore
Najstariji