Mrkvica baš to, zato kažem samo neka mi netko počne pametovati..
aaaa kak slatko ja jedva čekam da i moja malena tako počne, zasad smo u fazi da sluša kad joj se priča i radi sa usnicama "o" kao da pokušava nešto reći hehe
Pinky normalno je da jedna strana više boli, i mene je desna baš eto kao i tebe i ne samo to nego ono ljepilo od sterilne gaze se toliko sljepljivalo sa mojom kožom da me sve peklo pri pokretu, ja mislila da je do rane bila se i prepala kad ono nije hvala Bogu... bila sam i ja u bolnici tjedan dana,ali nisam mirovala jer sam dobila savjet da šetam što više mogu naravno bez pretjerivanja, mislim da sam zato i bolje, a o leđima neću ni pričati bole me zbog onih njihovih kreveta...
I moja mama isto misli i nema šanse da će moju malu pustiti da plače duže nego što je potrebno, ali svekriva je druga priča..
ines ja sam do sada izgubila 12kg i trbuh mi je iz dana u dan sve manji, naravno imala sam ga ja malo i prije T pa mi se čini da je već "na svome" ali naravno cilj mi je i to maknuti kad se oporavim
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ines meni se trbuh jako smanjio odma poslje poroda, sada je gotovo kao prije jedino imam visak koze jos uvijek i linea mi se vidi. I pupak mi je rastegnut u odnosu na prije. Ali stvarno nista strasno, ta koza ce se povuci s vremenom..
Pinky ja sam ovaj nasla ali druge boje na njuskalu http://www.diapers.com/p/bright-starts-comfort-harmony-cradling-bouncer-38064?cookies_set=1
Vibrira ali ne ljulja sam, ljulja ga beba kad se mrda ili mozes ti.. meni je bitno da vibrira
Pepita to o radi i moja, od rodilista jos valjda.. neznam sta joj to znaci ali preslatko mi je to kako stisne usnice. I to vecinom kada je mirna radi. A ovo za mamu i sveki.. identicna situacija
A uzasno me nervira sto cim mala place malo duze neko mi se nacrta u kuci da vidi zasto mala place. Znaci luda sam ko siba na to. I onda pocne pametovanje.. doslovno kao da sam nesposobna pobrinuti se za svoje dijete. Gladno ti je, muci ju trbuh bla bla bla. Ili kad dodu sto je ono jutros plakala ili sinoc oko 3 A kad popizdim kada neko zove ili tako se umijesa muz mi kaze da prestjerujem i da zasto ja pizdim na njegove da meni odgovara samo moja mama.. pa jos gore podivljam jer takve gluposti dovedu i do neslaganja medu nama.. rastuzi me to.. bas smo jucer imali takvu situaciju kad je plakala i svekar nazove da sta mala place, jel gladna
Mrkvica pa baš to, nismo mi krive što su naše mame normalnije od muževih hahahah..
ili ono ajme pa koliko ona sisa, da nije mlijeko slabo ili ima ga malo hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ines, meni je svaki dan trbuh sve manji,sad samo treba trbušnjake vratiti umjesto "trbuha". I oko pupak mi je kao i Mrkvici najviše kože ostalo...i linea koja je sad ružna dok nema trbuha. Al do ljeta 😄 bit ću ko avion! (Ne mislim jumbo jet!)
Curke, ključ u vrata i telefon na vibru! Tko ih j...! A možda im treba i reći...da, gladna je...i zato sam ja tu jer je vi nećete nahraniti 😜
Tak sam ja sveki rekla...dok nemate ciku da mu date - ništa onda ha ha
Mrkvice, super ti je taj viper! 👍
E,imaju li vaše cike neku komunikaciju s bebom? Mene nešto fascinira...kako je moguće da se beba budi (ili se treba probuditi) a cike me užasno zabole ko da je struja šibnula i počnu kapati?! Baš nalet mlijeka i ko da ga zovu na klopicu! 😮
Pepita sve znas
Pinky meni zna curiti mlijeko kada je vrijeme za jelo, a to bas kao struja da sjevne se i meni dogada. Najcesce kada ona place duze i odma mi curi mlijeko A najcudnije mi je ona sisa na jednoj strani a druga zaboli kao da vuce i na onoj strani.
I ja mislim da ce mi trbuh do ljeta doci na staro, dugo se ta koza razvlacila treba joj vremena i da se povuce. Meni je ruznija linea.. bas bezveze izgleda na obicnom trbuhu...
A sto se tice vipera nadam se da ce biti dobar, vcrs idemo po njega Ima stvarno svasta na tom njuskalu samo treba dobro potraziti.
bok mamice, ja jedva čekam da se vam pridružim samo neznam kad će to biti... veli doktor za 2-3 tjedna. haha.ajde, sad je več 2 i pol tjedna od pregleda...
vidim da vas svekrve muče i pametovanja od drugih... toga se i ja bojim...
baš ste divne, svašta mogu pohvatati od vaših priča, pa puno znače
mazite se s bebicama i nedajte da vam drugi skaču po glavama. budite lavice i branite seee
Baš to Mrkvice, i druga ima isto radno vrijeme kao i prva 😁
To je valjda tak organizirano za slučaj blizanaca 😅
A na njuškalu smo mi našli sve što nam je falilo,samo treba dobro pregledati, a ponekad i pričekati. Od igle do lokomotive 😂
Heh...sveki..mi smo pricale danas tak svasta pa sam spomenula kako mi je dosadno po cijele dane u kuci odkada ne radim i trebam malo zraka i kaze ona meni:sad si pred kraj,netrebas nigdje izlaziti,a di ces s malim djetetom kad se rodi,oces i tada izlazit? Rekoh,izaci cemo makar na 5min da se prilagodjava.. :/ i jos,sto mi je bas tesko palo: "meni je moja svekrva prva kupala dijete jer ja nisam mogla i nisam znala." ja ostala paf...rekoh dobrooo...naucit cu ja svoje dijete kupat.nedam!!grizem
! Isto me strah sto me ceka...ufff
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji