Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    26. Siječanj 2016. 15:46

Hvala na cestitkama za mali rockas. 
    Mali sretan i vama. 🎉🎉🎊 
    Mali rockas bas fora😀Oo super ste napredovali. 💪💪

Mi ipak idemo sutra na pregled dr nas odgodila odsutna je danas. 
    Inace smo danas malo razdrazljivi....mami spava na prsima skoro cijeli dan.. I bas nad briga za sve...mazimo se. 😉

Ovaj caj o kom pricate to same muckate iz rinfuze ili to onaj od babylove iz dm a??? Jer sastojci su isti ak se nevaram.

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

MaliV
    26. Siječanj 2016. 15:49

Joj lady.. I meni te zao, da mogu ja bi ti dala svog sna da malo odmoris 🙁 Mislim da ni u cemu ne grijesis, samo voli tvoju blizinu i miris i ocito imas malog priljepka koji se ne da od tebe.. Meni je to preslatko, ali vjerujem da ti nije lako i da ti se vec akumuliralo i umora i stresa i svega.. . jesi probala istraziti mozda neke metode kako ju odviknuti od te "ovisnosti" o tebi... ? Jer sad je jos mala i mrvica, i sigurno nije razmazena jer ne mogu biti razmazeni kad su tako mali, ali moze ti se desiti da poslije kad pocne kuziti stvari, nece htjeti vise zaspati/spavati sama...

Pinkypik
    26. Siječanj 2016. 16:10

Lady, čitam te i sve čekam kad ćeš se malko odmoriti ili napisati da se beba naspavala ili ne-plakala i onda pročitam da ne voli ni kupanje ni šetnju...zato sam te pitala. Ona voli samo i jedino svoju mamu. Tako da možeš biti sigurna da ti ništa krivo ne radiš! Samo ti ne griješiš. Ali ju sve ostalo smeta. Neke bebe imaju drugačiju obradu informacija koje im dolaze pa su preosjetljive na dodir,svjetlo ili temperaturu,nešto senzorički. Na to ne možeš puno utjecati osim skužiti što im smeta pa ih po malo nježno na to privikavati. 
    Ako joj nisu grčevi ili nešto u bušici tipa preosjetljivosti na neku hranu...ono što smo za mlijeko i ostalo pričali.
    Ajde,bar ti tvoji pomažu. Moj je dobar pa opet ne mogu uz njega ništa napraviti kad smo sami jer kenjka. Ne mogu zamisliti kako ti je teško ovako..drži se draga..kažu da će proći.

• mama@
    26. Siječanj 2016. 16:17

Gagica caj anis, kim, komorac ja sama pravim i meni pomaze.
    To sam dobila 'recept' prije 13 godina.
    Sastojke uzimam u ljekarni.

Ovaj iz dm-a meni nije djelovao u drugoj trudnoci tako da sam se vratila 'sam svoj majstor' caju.

Slobodno pokusaj jer je dobar i za mlijeko i za grceve. Prdis ti a ne beba i super je hahahahaha

Pepita eto udostojila se i ja javiti. Trebalo nam je vremena da se ustalimo i da skuzimo sto, kad i zasto. Sad smo se vec prokuzili i lako je.
    Sjetila sam se ja svih vas al eto nikako se ukljuciti

tweety91
    26. Siječanj 2016. 16:27

Evo i mene, malac napokon spava :) danas je odlucio biti budan i druziti se i tek sad sam ga uspjela prevariti da zaspi. Srecom pa po noci nije zahtjevan, presvucem ga i nahranim i nastavimo spavati. Po danu mu je ljepse maziti se  imam malog cicoljupca :))

[/u

Pepita2109
    26. Siječanj 2016. 16:42

lady ja sam sigurna da će ti se sve ovo jednom isplatiti i da ćeš biti nagrađena, ma sigurna sam..
    mam@ baš mi je drago da si ponovo sa nama, kako su seka i brat prihvatili malenog sigurno su oduševljeni
    i ja sam probala čaj iz dm-a nula bodova ovaj je zakoon

sutra idem ginekologu, a drage mojeee ja nemogu naći nigdje svoje otpusno pismo bilo mi u trudničkoj i nema ga, sve sam pročešljala kao da ga je mrak progutao, jedino da ga svekrva nije ubacila u peć, pošto ima običaj svaki papir pokupiti i bez gledanja baciti -_- aaaaaaa šta da radiiiiim

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    26. Siječanj 2016. 17:04

MaliV, pinky, malidebeli, pepita...hvala puno na podrsci...puno mi to znaci. Mm mi je posudio dosta knjiga u knjiznici o svemu i svacemu ali ugl.sve su kako odgajati dijete starije...jer kao ovi su premali za neke rutine kad ne razumiju jos nista. Znam da cu kasnije imati problema ak se kaj ne promijeni i eto nadam se iskreno da hoce. Znam da jj uvijek utjesi cica i da je tu spokojna i onda sjedim po cijele dane. Nadam se da si ona nece kraljeznicu iskriviti tim polozajima na meni i jastuku...
    Ja pijem taj od hippa caj od pocetka a mlijeko jos nisam izbacila, zapravo mlijecne proizvode jer mlijeko ne pijem
    Njoj pocne cim malo pocica vozit po zeludcu i dok to ne stane ona se grci i ne ispusta cicu. Pa odspava na meni malo pa pokusavam da podrigne pa se prosetam s njom po stanu, promijenim pelenu ak treba i opet ispocetka...Ak moram na wc ili uzet si jeati stavim ju u kindac i upalim vrtuljak i tak je ok 15min ili popodne kad mm dode on ju nosi i zabavlja da se ja otusiram ili pojedem ili stavim ves prati i tak...
    Drago mi je sto je vama bolje i to mi daje nadu da ce i nama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.