Jutro mamice i bebice
Hvala što mislite na nas
Sinoć sam ju uspjela natjerati da povuče par puta sa šeširićima, ali noćas je vrištala tako da nismo ništa uspjele... Borimo se i dalje, sise malo masiram da prođe pritisak i polijem hladnom vodom na kraju...
Možda se jadno dijete i preplaši kad vidi da mi je sisa veća od njene glave
Pozdrav drage mame
Malo sam padobranac na ovaj temi,ali se nadam, da cu vam se za koji dan i ja pridruziti Krenula sam vas citat od pocetka i pozorno upijam vase savjete
Sutra ce u Lidlu bit robice za bebache ..upravo sam prelistala katalog…cini mi se jako povoljno,2 bodića 35 kn,2 hlacice 35kn, 3 majice 50kn i to brojevi od 50-92. Bi ce i grudnjak za dojenje i jos svasta nesta,pa ako kome treba da zna. Meni je sad bas krivo,kupovali smo bodice po 40 i 50 kn,a sutra u Lidlu 2 za 35kn,a ovi nasi skuplji nisu nista puno ljepsi od ovih Lidlovih. Znala sam kupovat robu u Lidlu i uvijek sam bila zadovoljna,tak da i sutra ujutro krecem u pohod
Lijepi pozdrav svima
Dobro jutro svima :) nadam se da je vama bila malo bolja noć, mi smo se borili s grčevima od 8 do 1 ujutro (kad sam se tu javila, nakon što sam njega napokon stavila na spavanje, a sebi natočila čašu vina).. Biogaiu pijemo (znam da njoj treba malo dulje za rezultate), čaj od komorača neće ni primirišati, a frendica se kune u neki Kids Relief Colic (rozo pakiranje s okusom maline), navodno riješi grčeve u roku 15 min. Muž je jučer išao tražiti po ljekarnama, ali na pola mjesta nisu nikad ni čuli za to. Vratio se s Espumisanom i Tibi uljem (bezveze). Ima tko kakav pametan savijet, preporuku?
Lillany baš se selite? Pa stvarno vas je zadesilo, kud baš sad s malim djetetom a koji je razlog za stavljanje klora? Šta ne bi za takve stvari trebali bar obavijestiti prije ili tražiti suglasnost stanara?
Mrkvica, drago mi je da je uspjelo.ne mogu vjerovati da malecka cica samo 10-tak min.mi ispod pola sata nikad..
Ja sam dobila i i tu nosilicu, ali marama mi je bolja.
Mi se vratili doma od mojih, i sad smo koma.nikad ne isprazni ciku, cica 100 godina, a poslije sova, nema šanse da zaspi..valjda se mora opet naučit na promjenu okoline..
MaliV ma uselili se neki studenti jucer u stan iznad nas i sasuli svo brdo kemije niz odvode. Mm se isao svadjati i psovati im.
A inace mi smo se planirali seliti za dva tjedna i prenosili smo stvari lagano u novi stan. Ovo je sada samo sve malo ubrzalo.
Jutro vam!!!
Te kapi od Homeolaba je moja frendica kupila negfje u ljekarni. Budem pitala gdje. Ona isto kaze da su njoj dobre.
Mi smo sinoc preskocili grceve al zato je jucer cijelo prijepodne bilo veselo.tako da smo vjerovatno tad odradili grcice. Uopce nema pravila kad se javljaju i koliko traju. 😳
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
MaliV meni se čini da je nama od sab simplex- a bolje, a neki hvale i enteroikind mada nama nije bilo značajnog pomaka..
Lillany svaka čast na selidbi s malim djetetom..
Luki, gagica, kaze frendica da je njen muz nasao u ljekarni u gajnicama, a ja sam narucila preko neke online hrv ljekarne (proteka il tak nes), pa se nadam da ce stici sutra, prekosutra, inace cu i ja poslati mm u gajnice. Zanimalo me da li netko ima iskustva, na netu citam sve pozitivno, samo mi nekako zvuci predobro da bi bilo istinito, pa sam sumnjicava 😄 Od grceva sam izludila 😜
Malodebeli, hvala na savjetu 😉
Lillany, sretno onda sa selidbom, a za te studente, pa nemam rijeci... Koji im je?! Ajme svaka ti cast, ja mislim da bi ih tjerala da polizu sav taj klor.. Nadam se da ce vam selidba proci sto brze... 😘
Lillany, sretno sa selidbom!
Mi uzimamo enterokind i ne znam...mislim da ipak malo.pomazu...Mi smo poceli to davati cim su grcevi krenuli pa sad ne znam da li bi bilo gore ili ovako isto....
Hvala cure na utjehi...bila sam van sebe sinoc...toliko mi ju je bilo zao i onda joj jos ja pogorsam
Eto a mala ko da je vidjela kak sam si jadna i podarila mi lijepu noc...svaka tri sata se budila i zadnje me oko 10 probudila gugutanjem i osmjehom...prvi put da nije plac
Danas cemo malo i van...zelim vam lijepu i mirnu nedjelju
I da...namazala sam bradavice purelanom i prestale su svrbiti
Sortiraj odgovore
Najstariji