Mrkvice,nemam pomoć za tebe... Mene je zadnjih par dana desna baš bolila, bila je malo tvrda i kao upaljena pa sam masirala. Ma mislim da sam mu par puta više desnu dala jer se pogubim pa mi je navukao.Sad sam više lijevu pa se sređuje... 😤 Čak i Purelan opet mažem nakon dugo vremena jer mu cika nekad glumi dudu. Danas sam mu njegov prst u usta stavila pa se smirio. 😒
Ma daj Lady,pa kaj bi joj bilo od vode? To joj je kao da je žlicu vode popila. Osim što je neugodno ako se zahliknula. Nije se udavila,dobro joj je. 😊 Kupala si je samo čistom vodom?
S par kapljica bademovog ulja...joj ma koma mi je em se ona dere ko da ju netko kolje em sam ja tak nespretna...a mislim si ipak joj je unutra i guza i nemre to nikak bit skroz cista voda ko iz pipe
Lady ne brini nista joj nece biti cime god da ju kupas jer to je vjv bilo mozda par kapi vode, pljunu oni van. Zao mi je sto vam kupanje tako ide, tj sto ona place. Znam da je jos gore onda pa se sva smotas i zuris samo da sto prije prestane plakati. Nadam se da ce poceti uzivati u kupanju malena.
Pinky to je i meni slucaj s tom koju nece bas. Kako ju duda cesto bezveze i navlaci pocela me peci pa je i kod mene purelan opet aktivan.. s tom bas imam ptoblema od pocetka, nju mi je i izdajalica bila potrgala pa eto sad kada sam mislila napokon sve super opet neki klinac
Luki evo pokusala sam bas maloprije dok je napola spavala iz kindaca sam je stavila kod sebe i uvalila joj tu sisu. Prvo je spavala samo pa se zacicala ko prava Nisam morala desnu uopce davati. Hvala ti puno
Lady, mislin da stvarno nemas razloga za brigu..ne moze ta voda bit tako sporka da bi mogla bit stetna..kakva bude plodna voda koja se zamuti pa i ako je bebica proguta ne desi se nista prestrasno..a ta voda sigurno nije takva, a da ni kolicina koju je mogla progutati sigurno nije za zabrinit se..a to sta urla moze bit zbog toga sta se preplasila malo ili samo zbog nervoze..jer da ta voda i je stetna, reakcija ne bi bila tako ekspresna..tako da nemoj panicarit, mazi bebicu da se smiri i zelin ti da sta prije uspijes je umirit pa da se i ti malo odmoris ..a moj maci isto place, ja skuhala kavu i taako..nisi sama heheh
07.12.2015. A <3
Lady, nemoj se brinuti.. Ako te to tjesi, ja sam svom danas na presvlacenju digla nogice jer se usrao do grla i ja cistim to i cistim i pogledam u njega, a njemu cijelo liceko mokro, uperila sam mu piska direkt u njega i popisao se po cijeloj faci 😂 Hvala bogu pa je urin sterilan, ali mislim ono... Bravo ja... Nekad mu se ispricam sto sam mu ja mama 😄 Meni moja sestra uvijek kaze: jezi ga, ucimo se na vlastitoj djeci.. I tako i je, ni ti ni ja vjerojatno necemo opet napraviti slicnu "gresku", ali cemo napraviti jos puno drugih...i to je ok... Nemoj se bedirati 😘
Ja se zezam da mala skuplja kredit za tuci buduceg brata ili sestru. Na njoj se sve ucimo pa ce joj on/ona biti duzan i prije rodjenja.
Nas se stan nije izvjetrio. Sada cijela zgrada smrdi po kloru. Mi smo morali kampirati ovu noc kod svekrve a danas se selimo u novi stan.
Sortiraj odgovore
Najstariji