Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    16. Siječanj 2016. 20:47

Sonja svaka cast tvom, samo uzivaj u tome i nemoj prerano opet preuzeti sve na sebe, ja sam napravila tu gresku, trpila bolove i radila sve normalno cim sam dosla iz bolnice, i sama sam si kriva dijelom.. Uzivaj sto dulje, vole se i oni osjecati korisno ☺️ Ah muskarci 😄

LuKi5
    16. Siječanj 2016. 21:15

Renata, joj kako to brzo ide...Da, bas fali ono nase druzenje, izgleda da su sve bebice u punom pogonu. Hihi. 

Pepita, tocno to sto si rekla. Bas imaju taj isti obrazac ponasanja. Uf uf...Ja sam se sa svojim prije klala oko toga,jos dok su me pucali hormoni na najzesce...DDoslo bibmi toliko puta uzet mu iz ruku I nabit u zid, luda sam bila. Mm I ode baciti smece I setamo skupa. Izgleda da je tvoj ekstremno zaglibio u to sranje od igrica, uf nije ti lako. Jesi probala s njim pricati o tome, iako ni od toga puno koristi. Drzi se I nadam se da ce cim prije shvatiti neke stvari 

MaliV, izgleda da im jeto u krvi haha Vjecita djeca 

14.06.2014. L ♥

Mrkvica2
    16. Siječanj 2016. 21:21

Malidebeli posto ona cica sveukupno 5-10minuta probati cu kada ogladni pustiti ju da se zacica na desnoj a onda je prebaciti na lijevu.. i jeste vi to rijesili?
    A za maramu kuzim da je nekada i do tog kak su oni raspolozeni.. di nece kada nekada i za kolica gundaju hehe

Mrkvica2
    16. Siječanj 2016. 21:22

Luki hvala probati cu i tako 

kris555
    16. Siječanj 2016. 22:04

Ja sam kupila takodjer chibolo iz mullera i ok je, ali jedna mama na forumu mi je preporucila klokanicu ergo baby, s umetk preko ebaya kosta oko 500 kn, malo je skuplja od marame ali iskreno lakse je staviti bebu u klokanicu nego u maramu(maramu treba krizat od iza pa naprijed pa onda "umetnuti" bebu u nju. Sad mi je cak malo zao sto sam uzela maramu, mislim da je ta ergo baby prakticnija. Ima video na youtubeu pa si pogledajte ;)

lady6
    16. Siječanj 2016. 22:17

Cure, help! Glupa sam...kupala sam malu...ona vristi iz petnih zila i slucajno sam ju zalila u usta vodom u kojoj se kupala!!!! Jel joj moze kaj biti od te vode? Ona se zagrcnula i nastavila urlati.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.