Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    16. Siječanj 2016. 12:22

Lady, mi smo se tesko uspavali i nemirno je spavala, a budila se svaka 3 sata.
    Malidebeli, pristici su normalni, cisti se od tvojih hormona
    A oko sam ja kapala svojim mlijekom. Drugi dan je proslo...

Ines24
    16. Siječanj 2016. 12:53

Naše dojenje nikako, plače mi se zajedno s njom 
    Ona jednostavno nikako ne želi prihvatiti sisu, izvučem bradavicu izdajalicom, izvučem ručno, otpustim malo napetost ali ona čim bradavicu osjeti u ustima počne vrištati i gura ju van rukama... Ni sa šeširićima nije ništa bolje... 

Ines24
    16. Siječanj 2016. 12:55

Ne možemo uspostaviti ponudu i potražnju kad je ponuda stalno prisutna a potražnje nema... Pokušavala sam joj nuditi i kad je baš gladna i kad pojede dio i kad je sita, uvijek ista situacija

axia
    16. Siječanj 2016. 13:23

Ines, zao mi je cuti da je tako... Nemam neki pametan savijet, isim da mozda probas kapnuti joj malo mlijeka na usnice pa onda ponuditi. Isto tako i sa sesiricima, nakapaj u njih mlijeka da joj odmah krene curiti kad ih stavi u usta... Tako sam ja svoju prevarila... Sretno!!

lady6
    16. Siječanj 2016. 14:20

Jel.koju od vas malo svrbe bradavice? Mene tu i tamo. Ne znam od cega, mozda su malo suhe od cestog pranja? Jel vi perete cike prije podoja?

lillany
    16. Siječanj 2016. 14:32

Ja sam evo poludila od bjesa. Spremna sam tuci lopatom. Neko je zalio vertikalu u zgradi klorom. Cijeli stan smrdi ko kuga. Imali smo hitnu evakuaciju do svekra i svekrve.  Uzas. Nadam se da ce se izraciti jer inace nemam pojma di cemo spavati.

Sonja8
    16. Siječanj 2016. 15:02

Drage mamice, pusa od nas dvije 😘
    Mi smo super, od jučer doma! Malo me uhvatila panika jučer zbog cica jer su mi bile ko kamen, valjda naglo mlijeko došlo, a bradavice me boljele jako i često bi ih krivo uhvatila i došlo bi mi do plača! Poslala seku u apoteku i kupila mi leptiriće od aventa i mala primila bez problema i cica ko velika i mene bradavice ne bole i tako sam sretna do neba! Prije toga sam ih malo izdvojila da se ne upale i danas smo super! 
    Jutros je dva sata bila na cici (prema onom sto sam čitala prije, moguce da je skok u pitanju), pa bi se onako svađala s cicom, pa bi višak bljucnula i tako 2 sata. Poslije je zaspala. Sad smo jos jednom papali pola sata i sad opet spava. Nadam se da ce se pozitivna situacija s dojenjem nastaviti ❤️❤️❤️
    Ines, samo hrabro, nadam se da cete uspjeti! 😘

Mrkvica2
    16. Siječanj 2016. 15:03

Lady mene znaju nekada svrbiti i to bas jako. I ja sam primjetila da djeluju nekako suho. Ne perem prije podoja nego eto svaki dan navecer kada se tusiram.. iskreno nije mi ni palo na pamet da treba  probaj namazati malo purelanom ili necim, meni pomogne.

lillany nadam se da ce se izraciti.. ali zasto pobogu zaliti klorom. Pa jesu oni normalni podaviti ljude u zgradi..

Mi smo valjda u skoku. Iskreno nita drugo mi ne pada na pamet.. jako cesto jede, nikada jos nije jela svaki sat i to joj moram drugu ponuditi jer izvuce sve sta ima u jednoj. Malo me to plasi jer nikada jos nije bilo tako ali vjerujem da si samo navlaci mlijeko.. nadam se da ce proci i da jojnece biti malo jer stvarno ne bih zeljela prestati dojiti sad kada smo se super ufurale.

Sonja8
    16. Siječanj 2016. 15:03

* izdojila, ne izdvojila 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.