Lady, ne dojim, ali i mene bradavice znaju bas zasvrbiti i to vise lijeva, ja sam mislila da je to samo meni 😄 Ja ne mazem ni sa cim jer me ne svrbi prejako, ali ako ti bas smeta, probaj purelanom
Ines, sretno, renata ce ti sigurno pomoci, drzi se i nemoj odustajati 😘
Pepita super za kukice 🎉🎉🎉 uvijek ti zaboravim napisati, ali cesto te se sjetim kad vidim mm na plejki/laptopu.. A govorio je cim dodje mali, da ce sve te igrice pospremiti u kutiju, a igra vise nego ikad 😓 Jel se tvoj sta popravio?
Sonja, ova pdf je stvarno cudo, ja bi bila vec sto puta izludila, i u trudnoci, a pogotovo sad, da nema vas.. I sto je najbolje, vecinom mi je dovoljno vidjeti da nije samo meni tako i da nas sve muce iste brige i vesele iste stvari ☺️
Kad smo kod briga, jucer smo imali borbu s gricicima, od 6 do 23h nije prestajao plakati, ma kakvo plakanje, on je vristao, crvenio se, gubio zrak od silnog plakanja 😢 Uzas, sve me stvar sta ce veceras biti
Renata, draga, kako si ti? Kako je princeza S? Bassam zakazala s klokanicom, tu I tamo naletim kad uhvatim vremena, L je odlucio da spavanje njemu ne treba I cijeli je u terrible twos fazi pomijesanoj sa zubicima. Ratujemo on i ja hahah
MaliV, vidim da spominjes igranje igrica, ne promijeni se to...To je ovisnost ko I svaka druga samo sto si oni to ne mogu priznati...Prije sam sizila na to dok me nije poceo
bolit k****. Jednostavno sam se prestala zivcirati I pocela ignorirati I rijesila sebe nepotrebnog skracivanja zivota. Nema smisla trositi zivce na to...
14.06.2014. L ♥
Pepita kod ovog mog zene redovito dodu sa bebom pa cak i same a kad udu unutra sestra pricuva bebu dok doktor pregleda mamu.
Meni se mei tai isto svida, gledala sam vas kod teta sivalica ali njega bi mozda malo kasnije. Ionako sada nesmije u njega. A zasad bi elasticnu maramu uzela.
Pepita super za kukiće, uvijek me ove vijesti oduševe!
Luki dobro smo, S je već velika, sprema se za školicu na jesen!
Baš fali društvo od prije, baš smo bile super! Javi se kad stigneš! Pusa maleckom
Sonja super vam ide, probaj više na cicu da ti izvuće bradavicu, ili šeširić pa kad krene mlijeko teći samo ga makneš i nastaviš! Bit će to ok, treba vremena ali za sad vam ide odlično! Samo hrabro!
MaliV eto da te utješim draga i mm ne da je prestao ili smanjio nego igra i još više, ima svoj mir po cijele dane ( dok ne krene raditi ) primi malu na kratko ako trebam nešto obaviti ( ne daj Bože da odmorim ) i to dok ju drži hoda za mnom i pjeva joj sad će mama dati sisu, ne mogu ni na wc a da on ne pjeva pred vratima, a čim izađem dobaci mi je u ruke i trk za komp, kao što LuKi kaže to je bolesna ovisnost, on će radije igrati igrice nego prošetati sa mnom i sa malom, samo što ja to ne mogu ignorirati jer ostao je doma mjesec dana da mi pomogne, a radi ono što radi i inače, operem suđe svaka dva dana jer ne stignem, kao ni xy stvari po kući jer kao da sam sama... ne kuham, jedva da se uspijem otuširati na 5min.. volim i ja biti na klokanici i puno toga pa eto beba promijeni prioritete,ali očito samo nama mamama, ovim tatama gejmerima nema šanse... treba im razbiti spravice hahaha
Mrkvica pa to je super onda ću i ja svoju malecku sa sobom.. samo se nadam da neće biti ovih bura
Htjela sam i ja maramu čak sam našla jednu koju želim,ali eto hehe naišla sam na dva mei tai koja se koriste od rođenja pa sad raazmišljam da ili ne.. ;)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita zašto ne? Ja sam skupljala 3 dana i 4-ti dala i sve bilo ok.i tako par puta..
I moj se trlja o tetra pelenu, ali mislim da je to od nervoze i kad se razbudije. ..
Hvala na savjetu za oko, probati ću.
Ja imam maramu iz muller-a i super mi je.kak se bebac voli nositi ovo mi olaksava jer me inače kičma rastura...
Nekad se buni, a nekad uživa i spava dok ja nešto obavljam po kući. .
Što se nošenja tiče, ja mislim da smo mi već bebilija na to navikli, iako sam negdje čitala da se bebe do 6 mjeseca ne mogu razmaziti..
A izgleda da su svi takvi onda... Moj ce napraviti sve sto mu kazem, s naglaskom na "kazem"... Znaci, nema da se sam sjeti, a je ne volim prigovarati, kako kaze luki, nekad me boli ona stvar, prije napravim nesto sama, nego da njega tjeram... samo ne razumijem to.. On je bio strgao nogu prije par godina, ko pticica sam bila oko njega pola godine i vise, a ja otkad sam dosla doma iz bolnice, sve radim kao i prije... Ma... I sad ko za vraga dobijem hemic zbog kojeg ne mogu cijeli dan ni sjediti normalno oooo sunce ti zarko 😭😂
Moj mm je stvarno od velike pomoći. .ali isto tako da mu na sve moram ukazati, moram..😊recimo ne bude se spontano sjetio baciti smeće. ☺
Hvala Renata, svaki savjet je dobrodošao. 😊 ona fino papa, ja sretna do neba!
Što se tiče muževa, moj mi je suuuper sto se tiče svega, od vremena kojeg posvećuje nama, svemu sto treba. Preuzeo je cijelo kućanstvo na sebe, čišćenje, spremanje, kuhanje (što nikad nije samoinicijativno, vec zajedno ili kad bih mu rekla), sad mu nis ne govorim, a kuća blista! A ja samo brinem o sebi i njoj ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji