Pinky, sad sam vidjela ;) a malac mi je već sad težak, ne znam kako ću ga kasnije nosati haha :D
Hvala vam curke na odgovoru
axia naravno, hormoni će sada ludjeti itekako, i meni lude, bilo je dana kada se pitam šta mi je to trebalo mogla sam večeras izaći, pogledati film sa mužem i xy stvari koje ne mogu,a onda pogledam te oči i počnem plakati jer mi je takvo što palo na pamet
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
vecer mame! Evo ja vas pratim,citam,al nikako da se javim..mi smo skuzili da nam mali ima grceve zbog toga jer ja pijem mlijeko.jucer nisam i njega nije mucilo nista.kuc kuc.odricem se mlijeka!
danas smo spavali po 3 sata u komadu.pa papanje,kakanje,presvlacenje,spavanje.do 4.vise nema sanse.od onda je bio budan do 6.ja se razbudila i nisam vise spavala.al zato idem u 8 spavat skupa s njim.inace bi bila zombi
Tyna, to sam i ja primijetila. Ni kavu ne pijem vise... Lijepo se odmorite...
Axia, pa to je sasvim normalno. Svima nam je tako. Gle,i da nisu hormoni,a i oni se tu igraju...imamo iscjepkano spavanje tjednima, mjesecima, promjene ili bolove na vlastitom tijelu, glad, izmorenost, a uz to i bitnu promjenu stila života. Puno toga što smo navikli raditi ne možemo, a puno nečeg drugog ne toliko zabavnog moramo,uz to imaš malenu bebu koju nešto boli ili smeta,pomogao bi, a ne znaš kako. Boli nas jer njih boli. A i mi bi kao do sad na kavu koji put..ili bar malo van. A još k tome je i glupa zima. A kino i sl. da i ne spominjem....i eto ti suza. I Superman bi plakao.
Axia,'pepita, tako i mene copi nekad.. To je sve normalno, poslije mi bude zao, a nekad sam bas zivcana jer je on naspavam, nahranjen, presvucen, a placeeeee, pa jos ako sam sama, onda i ja s njim u isti glas 😂
A sto se tice kupanja, za sad smo se samo jednom okupali sami i to jucer pa nemamo jos raspored ☺️ Ali mislim da ce biti negdje izmedju predzadnjeg i zadnjeg hranjenja, znaci oko 10
Nikako uhvatiti bradavicu, ja dok ju izvučem ona se naljuti i onda tek ne možemo ništa... Pokušavat ćemo još, ako ne bude išlo izdajat ću se pa joj davati na bocu, jer mlijeka zbilja imam, jutros prije izlaska iz bolnice izdojila sam 1 dcl mlijeka iz obe sise, električnom izdajalicom
Ines, probaj ovako kako renata kaze, jer ovo tvoje me podsjeca i na nas u bolnici.. Isto zam mislila kao izdajat cu se jer je on odbijao, i izdajala sam, ali mlijeka je nakon 10ak dana bilo sve manje i, long story short, sad smo na ad-u 😕 Meni je jako zao da se nisam vise trudila i ako treba forsirala u bolnici, zovi sestre da ti pomognu koliko god ti treba
Ines, samo hrabro... Pokusavaj, uigrat cete se vec... Ako me ide, imas za kupiti sesirice za dojenje, mozda s njima bude lakse. Meni su pomogli kad su mi bradavice popucale... Drzim vam fige...
Pepita, maliv, pinky, hvala nije mi drago sto vas ima jos sa takvim problemom, ali mi je lakse, osjecsm se manje ludom :) ljubim vas
Sortiraj odgovore
Najstariji