Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    15. Siječanj 2016. 12:54

Hvala allegra 😘 Ja isto ne bi rekla da je menga, prije da ti je malo pauziralo, pa opet krenulo krvarenje, kako kaze i mrkvica

Lillany 👍🏼za kukice ☺️

Buffy i mrkvica pa vi imate prave spavalice, ajme a ja bila sretna kad odspava par sati u komadu 😱😂

I ja sam se pitala di je shimmer, pa javi nam se zeno draga 😄

Bila nam je patronazna maloprije, spavao je pa ga nije htjela skidati, a ima oko 4500, prije 10ak dana je imao nesto malo iznad 4000

Mrkvica2
    15. Siječanj 2016. 13:19

MaliV to spavanje je prisutno mozda unazad tjedan dana.. prije se budila svaka 2-3 sata pa uspavljivanje po dva sata.. s vremenom se izreguliralo 

Super napreduje malisa, skoro je stigao moju curku od dva mj 

lillany
    15. Siječanj 2016. 14:21

MaliV pa to je bebac i pol

lady6
    15. Siječanj 2016. 14:57

Lillany, super za kukice....nama je koma ovo siroko povijanje, vruce joj je.od svega i sva je zguzvana micka mala.
    Mi nastavljamo sa nacicavanje...jesino sto je danas odspavala 45min po danu tak sam uspjela jesti i malo ves rijesiti....
    Mrkvica uli buffy supeer za takve noci...ja zivim za njih

Malidebeli
    15. Siječanj 2016. 15:02

Mrkvica2  a kak ti spava po danu?

Pepita2109
    15. Siječanj 2016. 15:11

Pozdrav drage moje ovo je već drugi pokušaj danas da vam se javim, da mozak malo odmorim

Nadam se da ste više manje sve imale mirnu noć, pročitala sam sve postove pa ne bih htjela opet jer nemam puno vremena dok se mrva ne probudi. 
    Ugl Mrkvica da spavamo u mraku kada je u krevetiću,ali kad je sa nama onda ne, čak ne mogu ni dojiti u mraku jer se ona razbaca sva pa joj ja moram pogađati usta hehe ali vjerujem da ćemo sve svladati sa vremenom..

MaliV imaš definitivno bebača i pol, moja je imala 4550 sa mjesec dana već mi je sada teška hehe

Lillany super za kukiće 

meni je moja curka izgleda navukla mlijeka sve posiše i brzo se napune , srećom nisu prepunjene do boli.. a navečer su doslovno kako mi Mrkvica rekla kao suhe šljive hahaha

Mi smo zaspali nešto prije ponoći u našem krevetu, ja ju dojila i zaspala, trznula se u neko doba,sisa vani, ona spava ko top kad ono 5:30, a sise bole ajme ajme, pa je mlijeko samo počelo curiti i popustila napetost, ja ju prebacila u krevetić ( iako da sam bila pametna trebala sam joj u snu ponuditi sisu) i spavala je do 7 pa papanje, zaspala još do 8 i nešto i onda nacicavala do 10,ali onako nervozno, razvlačeći bradavicu kao buldog svoju igračku hahaha, po danu je počela spavati više puta po sat vremena što je ok jer neko vrijeme spavanje nam po danu bilo baš nikakvo.. Eto bubica sada spava 47 min pa očekujem skoro buđenje hehe

Nego nitko mi nije odgovorio na pitanje u koju uru kupate bebice? Ja nemam pojma da li je kupam prekasno, ili prerano, kupamo se oko 19 sati...

kod nas puše lagana bura, ali je tako fino, i ja nagovarala dragog na šetnju ali nula bodova, ovaj moj kao da ima 80 godin se ponaša,čak su i ti starčeki za više akcije sve mi se čini -_-

a mama sigurno ne stigne do klokanice uz troje mališana hehehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    15. Siječanj 2016. 15:27

Jutro okruglice i mrvice! 😃 
    Ma šalim se..znam da je već pol dana prošlo 😊
    Ja bih vrlo rado da i moj miš tako spava ko vaše spavalice jer sam i ja spavalica ali ne...uostalom,mislim da se ni moje cike ne bi s time složile nego bi svoje neslaganje izrazile eksplodiranjem 😂
    Lijepo spava po danu. 
    Noćas nas je držao budnima od pol 2 pa negdje do 4. Zašto...ah..probudiš se gladan pa cikiš, pa malo podriguješ i bljuckaš da te što puta dižu, pa stenješ i nešto kenjkaš da nitko ne može od tebe spavati, pa se nekih dva puta zasereš od silnog stenjanja, pa te presvlače...i tak. Uglavnom, ne bi se to sve stiglo u manje vremena! A stvarno si žurio sa svim! 😅

Malidebeli
    15. Siječanj 2016. 15:34

Pepita, mi se kupamo svaki 2-3 dan u pravilu oko 8, ovisno kad je papao.

axia
    15. Siječanj 2016. 16:57

Lillany lijepe vijesti za kukice
     Sretno sa stopalom...
    Pepita, mi se kupamo isto oko 19-20. 
    Cure jel moguce da su mi hormoni tek sad popizdili? Samo mi se spava i place, neznam koji mi je jarac...kad god mala zaplace pocnem i ja...

Pinkypik
    15. Siječanj 2016. 16:58

MaliV, bravo mišeki, baš ste veiki! 😅 I tebe će leđa rasturat kao i mene vidim. Inače, imaš privat msg...ništa hitno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.