Luki, hvala na savjetima....nastavit cu piti onda elevit...
Mi smo cendravi opet cijeli dan i samo na cici...a siroce vec je umorna al nikako spavati. Ja dok nije sad mm dosao nisam ni jela....uspjela sam ju u skafander pa na terasu misleci da ce je svjezi zrak uspavati ali nista....nadam se bar noci...
Imate cure od pon u lidlu svasta za bebice (prolistala bas katalog)
Nisam ni ja imala epiziotomiju ali sam pukla i imala 4unutarnja i dva vanjska....u bolnici sam koristila pamucne uloske chiccova cim sam dosla doma libresse nocne jer te i inace koristim.
Mene jos uvijek muce hemeroidi i tvrda stolica. Kak vi stojite s tim? Pocela sam mazati uljem gospine trave al mislim da imam i unutra. Grozno, krvi nakon svake nuzde. A jedem stvarno i lagano i zitarice i puno tekucine, ne znam...
lady meni su unutarnji bili tako bolni da sam htjela plakati sami su mi nestali od sebe kako su bili unutarnji ulje mi nije baš pomagalo,aliii svekrva baš jučer spomenula kako je svinjska mast odlična za unutarnje, da ju samo trebaš zamrznuti u obliku čepića/vaginaleta (folijom) i onda staviti.. tako da ako mi se ne daj Bože pojavi opet pokušati ću sa tim, a to vam su vam ujedno i odlične vaginalete za rješavanje svakakvih beštija
meni je moja danas sva uspavana samo jede i spava ( spava na kraće vrijeme ) budna po sat vremena, malo pričamo, gledamo naokolo pa sisanje i 15-30min spavanja.. evo taman se probudila hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lady hvala na obavijesti za Lidl, baš mi treba grudnjak za dojenje mislim da ću i ja kad iskoristim Chicco i Vir koje imam prijeći na Naturellu koju sam i inače koristila... Već sad mi se krvarenje ne čini obilno
LuKi nemam šavova, nisam popucala...
Buffy moja je bila kakala valjda mjesec dana po jednom tjedno. Ako mu trbuscic nije tvrd kada je opusten i ako prducka to je sasvim normalno. Sada se to stabiliziralo i kaka svaki,svaki drugi dan. Ne brini se.
Ines ja sam imala samo jedan unutarnji sav ali sam svejedno potrosila dva paketa chicco ulozaka. Prvo krvarenje mi je bilo prejako za uloske (probala i poplava ziva bila). Taman kad sam mislila da slabi ono je pojacalo a i na tim velikim uloscima puno manje djeluje nego kad obicni stavis..
Lady nasa je isto to na ruci od cjepljenja imala i to je otpalo nakon nekog vremena kada smo doma dosli.
Gagicamamica do nedavno sam bila u remetincu a sada smo u luckom.. eto ako si blizu..
Evo mi smo doma, pregled prosao super. Ima 61cm i 5kg, jos sebi nemogu doci da je u mj dana narasla 6.5cm.. dobila je 700grama ali to je ocito okej posto pedica nije nista rekla. Za suhu kozu je rekla ta mjesta i dalje mazati kremom pa cak mozemo i ta mjesta na vlasistu namazati njom. Cijepljenje je proslo super, jedan roditelj drzi nogicu cvrsto a ped upikne. Nasa je zaplakala malo kada joj je vadila iglu iz nogice.. zasad ne pokazuje nikako da ju to smeta, hladim joj sa onim nexcare kompresama za sise sto sam kupila da bar necemu posluze heheh.
I sve sam uvjerenija da smo mi u skoku.. vec treci dan samo place, nosila bi se i cesto papa.. nimalo ugodno ali ajde proci ce
Koliko je normalno da bebe na početku imaju popišanih i pokakanih pelena? Znam da sam dosadna jer ste vi sve već daleko od nas, ali koga ću pitati to sve nego tu vas
Sortiraj odgovore
Najstariji