Luki nedostaješ!...
Mrkvice imaš pravu bebicu, super napreduje! južina ti je i sad ovo sve pred promjenu za vikend, bebice su užas razdražljive.
Kako vi uspavljujete svoje bebace? Moj standardno ne spava,ali danas od 5 ujutro smo spavali možda sat dva sveukupno..
Pepita kad zaspe tijekom podoja dal ju dižeš da podrigne?
Malidebeli hvala na odgovoru
Mrkvice, išli smo privatno na Knežiju, ortoped Markovac. Skroz je ok, 300 kn.
Ne žalim se, da bar tako svaku noć spava. Danas je preko dana slabo spavala. Izgleda da je muči promjena vremena. Baš je cendrava.
Moja isto ima čir na mjestu uboda cjepiva.
Kak vaši bebači stije s dojenačkim aknama? Jučer su nsm se taman smanjile i danas su opet jače...ima i na prsima i vratu...
Allegra, mojoj su se povukli s lica al isto ima na licu i vratu jos.....ocito juzina....moja je koma danas od jutra....
Sto se tice uspavljivanja...mojq zaspe na cici al ju ne mogu odvojiti od sebe, spustiti bilo gdje...i ne dizem ju uvijek da podrigne jer i kad dignem rijetko lodrigne....samo kasnije bljuca....
Zelim vam svima mirnu noc!
E da...maslinovo ulje. S tim nemogu fulat. 😀
Mrkvice e da si u remetincu bile bi susjede. Ja u klari. 😊
Nama dan danas tako tako. Malo krace spavao no inace.bice da je ovo sad pred promjenu vremena kao sto neko vec reče.
Grčeve smo odradili...oko 20 je naš nastuo. Za sada to handlamo super. Nadam se da se nece intenzitet pojacati. 🙈🙈 ako ovako ostane ja zadovoljna.
Ines cim dodes doma mozes preci na uloske koje zelis. U bolnici moraju bit vateni jer tako lakse prate intenzitet krvarenja. Samo je bitno da cesce mjenjas uloske jer su lohije infektivne pa se moze lako razviti infekcija. Ja stavim libres i onda jos jedan vateni. Iako je krvarenje slabije i svjetlije opet sam tako sigurnija.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Vecer cure... izgleda da je onda juzina i kod nas... cijeli dan samo u rukama hoce biti..sve me strah noci i dal ce htjet u krevetic i dal ce spavati..danas cijeli dan po 15min spwva..jedno spavanje na meni je bilo ok..
Takodjer ga ne dignem podrignuti svaki put pogotovo ako zaspe..al zato bljuca..mislim on bljuca i kad podrigne pa vise ni sama nemam pojma..
Jacsam vir koristila i kuci kad sam dosla bilo mi nekako jednostavnije..
Sortiraj odgovore
Najstariji