A meni su se na ovom tečaju svi nekako činili super pa se nadam da su takvi uvijek
Meni moja dr. rekla danas da se vide mali trudići na ctg, al ja to isto ništa ne osjetim, al mi je mali skroz visoko i kaže da se trebao već spustiti. Neće to moje čudo baš tako skoro
Kad tebi pada termin?
Meni se mala ima vec dva tjedna namistila kako triba,al se ne da vani.Sutra kontrola pa cemo viditi..Iskreno,nadam se da ce brzo jer mi je vise puna kapa svski dan kod doktora ici...
U srijedu mi je termin, a bandit je od 24.-og tjedna glavom dolje, al ne izgleda kao da se sprema van.
Joj, mogu misliti kako ti je ići svaki dan. Meni je ovo jednom tjedno baš nekako često.
Nadam se da se tvoja bebačica smilovati uskoro
Danas ctg super,bez trudova..plodna voda mljecna,dr.kaze da bi ona rekla da je meni sad termin..kao da nisam prenila..danas me par puta jace stisnula,kao da to zna izazvati porod...nadam se da ce skoro vani...
Bok tete! Naša cura je došla na svijet pola sata iza ponoći na valentinovo :) 3430 i 48cm!
Doma smo dva dana, ljubimo se i mazimo. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da brzo držite svoje srećice u rukama!
Sortiraj odgovore
Najstariji