MayaLena 22.4.
Brin 27.4.
Nerra 28.4.
Iwy25 28.4.
Ceza 28.4.
Marchy09 29.4.
MajaSocka 29.4.
Mihaela1507 3.5.
Snjeska@ri 4.5.
❤️
Jutroo!! Kako ste?🐣
Da vas pitam.. jeste vec rekle obitelji i prijateljima?
Mi smo rekli samo mojima. Čekamo da se njegovi vrate s puta pa ćemo reći i njima.
Sad je proljeće, stalno su neke fešte, rođendani i neću moć dugo bit na "antibioticima". Vec svi sumnjivo gledaju jer ne pušim. Nekako si mislim, želim da obitelj zna jer se mogu veseliti s nama. A ako nedaj Bože pođe po zlu, da ne dođe do neugodnih situacija za nedjeljnim ručkovima di roditelji ispituju "pa kad ćete više" ili "šta čekate". S prijateljima nisam pametna do kad da čekam. Možda do 12tog tjedna.. a to je tako duuuugo :)
rekla sam svima kojima sam mislila reci, i to prakticki odmah (iliti vec prije 2 tjedna). moram priznati da sam prije pola godine bila poprilicno iznenadjena pristupom frendice koja je po listi vaznosti i vremenskom redoslijedu "smjela" reci ljudima. valjda osobni izbor i vjerovanja, ali se ja nisam vodila time da prvo cekam prvo tromjesjecje pa onda rangiram kome cu kada reci (tipa prvo starci pa bla netko pa bla netko), nego kako sam se s kim vidjela, tako sam govorila. nisam praznovjerna pa da mislim da cu nesto ureci, sto ce se dogoditi dogodit ce se, rekla ja ljudima ili ne, a da sutim 3 mjeseca, kao da to nesto garantira da se onda nakon 4 mjeseca nista lose ne moze dogoditi. stoga sam odlucila veseliti se sa svim dragim osobama kako je tko dolazio na red. plus, ovo kaj nerra kaze, nek se nes dogodi, kaj, onda cu poslije objasnjavati da se je nesto dogodilo, meni je to previse kamuflaze, sto na pameti, to na jeziku.
nisam htjela ulaziti u diskusiju s navedenom osobom, jer mi se eto nije dalo and it's not my place, ali me zapravo zanima jako, cisto iz znatizelje, ako netko tako rezonira ovdje, kako to i zasto? cisto me zanima
Ja sam zasad rekla dvjema prijateljicama i to je to.nemam potrebu ostalima zasad barem do poslije prvog pregleda,rano je😂
Ne moze nitko ni skuzit,ionako ne pusim npr a niti koga vidim preko tjedna🙈
Joj Mihaela blago ti se. Ja sam prije bila pravi mali bekrija pa sam svima sumnjiva. Ne pijem, ne pušim, ne penjem se po stolovima na feštama :D (šala mala).
e non stop sam gladna. non stop. danas sam već ubila bananu, jogurt, sok od naranče i integralnu pitu od jabuke. :(
a niš.. strpit cu se jos 2,3 dana pa cu reci ljudima :)
ti si non stop gladna, a mene danas mucnina ubija opako, ni lizalica ne pomaze (btw. jucer sam dozivjela onaj cudni pogled, inace sam sama u uredu, ali sam odglavinjala do drugog dijela firme i bas je bio ono pogled - cek jel ti to jedes lizalicu :P), uglavnom, ovo danas nije humano. pojela sam musle s mlijekom, sok od 3 cjedjene narance medom i dva puta sam bila na rubu riganja, ali mi je bed na poslu da netko ne skuzi. sad kalkuliram kaj cu za rucak, jer mi je muka od pomisli na rizu i piletinu koju sam si donjela, tak da izgleda da dubravica it is. uzas kak se hranim, a opet, moram nes pojest da mi barem malo prestane biti muka. bla. o 12 tjedne, dodji sto prije
Ej cure. Meni je danss znaci tocno 7 tj. Muka mi je po cijeli dan, nekad vise, nekad manje, a ne mogu povratiti. To mi je stvarno grozno. Nekad mi se zna pojavit, ali samo jednom u danu i pak jako malo neki svijetlo smeckasti iscjedak, sto me naravno brine. I cila sam na iglicama do sutra, jedva cekam pregled i nadam se da je sve u redu.
ozbiljno razmatram da trazim ginicku bolovanje iduci tjedan na mjesec-mjesec i pol, jer mi se cini da ovo ide na sve gore. na poslu funkcioniram ko zombi, a ako se tako lose osjecam, to ne moze biti dobro ni za dijete.
istina je da sam ginicki uletila sva nabrijana kada me je pitala sto je s poslom prije tjedan i kusur dana, jer su tada mucnine tek pocinjale (startale su njezno sa 6. tjednom), ali ovo postaje blesavo. nisam pametna, ali mi se to cini ko jedna od pametnijih opcija. na poslu nazalost ne funkcionira da radim od doma, osim ako sam na bolovanju pa radim od doma, stoga cu vidjeti da li se ikako mogu izboriti za tih mjesec i pol, odnosno, manje ako ranije zavrsi. jer mi se cini ko horor ovako svaki dan.
a inace nisam smizla, do sad sam u 5 godina staza bila 2 puta na bolovanju, oba su ukljucivala ozbiljne ozljede, tako da nije da mi se doma raspaju nokti, ali ovo mi je katastrofa, i stvarno mi se cini da je svakim danom gore. taman imam do iduce sri i pregleda vidjeti hocu li je dva tjedna kasnije preklinjati da me pusti na bolovanje...
kad smo kod trpanja, i ja se bojim da cu natuci gro kila, jer sam do sada trenirala 5x tjedno i dosta uredno i programirano jela, ovo je sada sok za organizam. pocela sam sa 66kg na 171 visine, sad sam vec na 67+... to je zato jer mi jednino nije muka od sendvica i pizze i tih gluposti. jedva cekam da tih 12 tjedana prodje, valjda cu onda moci opet normalno jesti..
MayaLena, sretno sutra na pregledu, iscjedak mi ne zvuci opasno, opasna je samo svjetla krv, jer koliko sam citala, u procesu gnijezdjenja u maternicu se malo ostete krvne zilice, pa se onda pojavi takav jako blagi iscjedak. Spomeni gin. sutra i obavezno trazi potvrdu da nemas nikakvnih hematoma, znam ja da oni znaju kaj trebaju gledati, ali podsjetnik ne skodi.
poglavlje gotovo, sry na elaboratu
Sortiraj odgovore
Najstariji