sushi it is, hvala na ohrabrenju
apsolutno se slazem da nema pretjerivanja ni u cemu, evo, svecano obecajem da necu jesti vise od 1 porcije ako 2x mjesecno :)
a inace, ja sam isto pobornik deca dobrog crnog vina (ili radlera ko voli), bas to umjereno i vrlo povremeno za gust. meni je doduse sada uzasno muka i ne mogu ni ne zelim primirisati nicemu, ali ako za neki rodjendan otvorimo neku rodjendansku butelju vrhunske kvalitete, e pa bar ce me pol deci vidjeti.
inace, dr. je frendici koja je cijelu trudnocu bila anemicna i zeljezo iz tableta nije pomagalo "ispod stola" preporucio 2x 1 dcl kupinovog vina tjedno i kroz zadnja 4 mj trudnoce joj se osjetno popravilo (vjerojanto je to podebljavala i sa ciklom, ali apsurd mi je pomisliti da do tad kao nije ciklu i kupine jela, nego je vj .sve skupa profunkcioniralo), jasno, nepotrebno govoriti da je mali super ziv i zdrav.
poanta je 1xtjedno ili 1xmjesecno po deci kvalitetnog vina ili casa radlera stvarno ne moze negativno utjeceti, ne svaki dan i ne vece kolicine. Ali realno, zene ovisnice vecinom rode zdravu djecu, jasno ima i poremecaja uzrokovanih fetalnim alkoholnim sindromom, a i isto tako brdo mladih cura prvih par mjeseci ni ne zna da su trudne pa se vikendima ubijaju u alkoholu i sve zavrsi ok.
no da, jasno da nije poanta sada zagovarati neka neodgovorna ponasanja, da ne bi dobile packu administratora (s razlogom) i dusebriznika (koji se vole javiti), ali sve umjereno dozirano, rijetko i za gust povremeno nikom nece skoditi.
sushi je moj otrov!
MayaLena cekamo :))))
Evo da se pohvalim, danas je pao prvi rigoletto :)
Ne osudjujem nikoga tko sta jede, pije il radi jer tko nije bio trudan nema pojma sta su mucnine i porivi :)
Vecer cure! Evo da se oglasim. Srceko kuca i sve je ok 💕 osim sta imam mali hematom, dalje od ploda, koji je razlog sukrvice ili onog svitlo cmeckastog iscjetka koji sam vam spominjala. Kate doktorica da bi do iduceg pregleda trebao nestati. Dala mi je duphaston, preporucila da malo vise mirujem i da se vidimo za 4 tjedna. Uf ko ce tek to docekat 😰 ostale nalaze da pocnem vadit kroz 10-ak dana dok se ta sukrvica smiri.
ok to je sve super!
sada miruj i uzivaj! i bez nervoze.. to je super sve
ja idem u cetvrtak...data bi trebala uci u 8 tj..
Nadam se. Ja sam isto danas po mengi 7+2, ali mislim da ultrazvuk malo manje pokazuje. Termin mi je 11.12 😊 zelim ti svu sricu na pregledu 😊💕
Meni danas 8+2
Sinoc uzasno probadanje oko pupka,da me tata u cudu gledao jesam li dobro koliko sam se izvijala po kaucu.
I ja idem u cet na utz i nadam se da je sve super sa bebicom.
Bas sam ludo skepticna,neznam zasto me toliko losa negativna energija okruzuje.
Umjesto da uzivam,ja se pribojavam svakog svog pokreta.
MayaLena drago mi je da je sve ok i da srceko kuca!
Mene su nocas tako leđa bolila jako da sam se i budila i nikako se nisam mogla namjestit. A i kiselina me pocela cesce mucit malo malo i osjetim je.
A stomcic ja imam inace i jos sam napuhana tako da i izgledam ko trudnica al ne u mjeri u kojoj zaprave jesam heheh!
url=https://lilypie.com]
Iwy
Opusti se.. mislim da će ti loša vibracija samo naškoditi... Neznam jesi li pogledala anu bucevic.. ako nisi zaista ti od srca preporučujem.
Ona je motivacijski govornik i diže iz mrtvih
Žena je toliko pozitivna da samo slušajući ju dobiješ volju za svime!
Nerra
Kaj se tiče trbuscica meni je isto malo napuhnut kao pred mengu ali je tvrdji.. nije mi ugodno u trapericama vise.. ili bilo čemu kaj me stisne..
Sortiraj odgovore
Najstariji