Pozdrav ženske,
evo nas s ultrazuka. Cerviks super, beba super, ja super.. kako stvari stoje čekamo curicu :)
Nije nam potrvdila 100%. Nadam se na anomalyu za dva tjedna potvrditi :)
Malo sam u šoku... uvjerena sam bila da je dečko... muž jos prožvakava :D ali ne sumnjam da će se zaljubit u nju kad je vidi :D
inače.. svaka čast mamama koje su već sve nabavile.. ja ništa. sve čeka 9ti mjesec. a past je će jedna rock'n'roll tutica za našeg prča :D
sad sam u banani sto se robice tiče.. sestra ima dva muska.. sve novo će dobit mala.. :D
jesu vama sto posto potvrdili da je curica?
Sad sam googlala 5D....mogu samo rec cooolll!
Nera i kod tebe curica! Poslala sam ti zahtjev na fejs, pa ako hoces pridruzis se fejs grupi!
Meni je rekla da misli da je curica i da ne moze sa sigurnoscu rec pa kao da se pravim da neznam...al nemogu ja to! Otkucaji kod bebe su bili 180 sto isto ukazuje na curu! To mi je cak potvrdila jedna dr. Na forumu! Doduse svojim ocima sam vidila da nista ne visi
url=https://lilypie.com]
I ja nasla grupu. 😊
Jelda da je fora 5d? Zato sam i sretna sto je muzic odlucioda idemo na taj. Gledali smo u Ginekosu 4d, ali razlika je 100kn. A ovaj mi se ipak cini bolji, glavno da detaljno pregleda bebicu, a sto je kod mene otezano zbog viska masnog tkiva otprije i posteljice s prednje strane. Ova tvrdi da je 5d za to idealan. Vidjet cemo sutra... 😊
Nerra— aaaaa tako mi je drago zbog tebe.....cura....jao i ja bi ...prvi je decko, ali kako ti kazes ja sam uvjererena da je decko
Sortiraj odgovore
Najstariji