ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    24. Studeni 2020. 08:13

Jutro 🥴
    Mi isto cijelu noc budni.. Sirup dala.. Ali nije puno pomogao, cviljenje, vriskanje.. 
    Hanii ❤️❤️❤️ drago mi je da si se javila. 
    Damnarexx, kako je E? Ne znam jel mi gore da svi izbijaju skupa ili jedan po jedan.. Al to traje.. Slinjenje isto, zvakanje svega..
    Ni L nece kasice sad bas dok mu zubi izbijaju, ali povecao je količinu AD-a. Jel to znak da mu treba treci obrok?
    Uzivajte u danu.. Idem popit Lupocet 😅😅

annika
    24. Studeni 2020. 08:57

Kod nas su u igri čarape  s gumama za proklizavanje, vjerovatno ću tek na proljeće uzeti neke povišene za van da mu drži zglob 
    Hani ♥️ držite se
    Znam da idem linijom manjeg otpora ali ja ga vec ne znam koju noc po redu prebacim kod sebe u krevet jer nakon uspavljivanja od sto godina svaki put kad se probudi, cim osjeti da ga spustam u krevetic opet je budan. 
    On mene čupa nenormalno i to traje vec dugo. Pune su mu sake moje kose i ne pomaze ni strogo ozbiljno ne ni da ga spustim isti tren . On je sav odusevljen i presmijesno mu je a izgleda kao vrana kad se zabije u kosu pa ne odustaje

[iimg]

Grizli
    24. Studeni 2020. 09:00

Hani ❤️❤️❤️ nadam se da cete brzo obaiti tu jednu op i da nece biti potrebne ostale. Cuvajte se!
    Meni je problem carapica jer su njoj prakticki sve te uzasno siroke pa joj se okrecu na stopalu tako da cesto joj te tockice zapravo stoje bocno i onda se kliže. Slapice sto sad ima one I love mum/dad su super, al su joj na knap i trebam nac zamjenu.
     ovako neke su. Ima 3 modela. Bas cu danas ici do mullera pa slikam. 
    Mikio A joj... Nadam se da je sve samo od iscrpljenosti i stresa.
    Vidim vecina imale ludnica noć ko i mi. 😒

mala.le.90.
    24. Studeni 2020. 09:12

Hani drago mi je sto si se javila🥰
    Losa znas da je i moj imao nekih 2 tjedna tu fazu budjenja u 5, mi smo nekako dosli do 7 tako sto kad se pocne komesat oko 5 prebacimo ga sebi na prsa i onda moze jos satak.
    Svako jutro nam je tako, al bolje s njim tako lezat nego u 5 dan zapocimati...meni stvarno padne moral kad ga vidim tako rano budnog...
    Ja svome po kuci obuvam ciciban papuce a za vani imamo frodo cizmice. 
    On jos ne hoda sam,jedino uz kauc i namjestaj, zid i tako to, pa pazim da ne puze u tim cizmicama jer kostaju 400 kuna pa me zagrebe 400 puta oko srca kad vidim da ih vuce po podu...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    24. Studeni 2020. 10:08

Hani ❤️❤️ Malo sam se rasplakala kad si se javila. 🙈 sve ce to bit ok. Drzim vam fige da prode cim prije da se mozete vratit u normalu 🤞😘
    Damnarex kako je E?
    Mi opet koma noc 😖 ja vise ne moguuuuu 😫 1 dobra 3 lose od toga 1 kaos. Cini mi se da ste sve pisale da kad vam je dosla menga bebe nisu htjele cicu? E moj je nocas cijelu cjelcatu noc htio bit na cici 😫. Doslovno prepisujem annikin posto, prebacim ga k sebi, cupa me, onda mu malo nisam dala da me cula pa se derao ko da mu lomim ruke, ugl kaos, svakih sat i pol. Sve cesce razmisljam ukinut dojenje 😬
    Ja cu def kupit te neke mekane, il frodo il pelice. Ima i jeftinijih pelica od mini greeny,neke bajka. Razmisljam da mu je zima, nisam ni ja doma bosa, a dosli su minusi 🥶. U kuhinju sam stavila one kocke spuzve jer su plocice 😂

• AnnA
    24. Studeni 2020. 12:38

Hani potpisujem sve cure. Saljem zagrljaje. Sretno
    Mikio pa bas vas je krenulo. Neizmjerno mi je zao. Nadam se da je ipak samo neka virozica
    Petra kako ste vi? Muz?
    Nama cak i ok noc. Zaspao u 23. Budjenje u 2, 4 i i u 5:30 kad je popio 5 mjera. A ubrzo nakon toga i ja ustala i otisla radit. Ali mm kwze da je bio ok.
    Mi imamo 4 zuba. I stalno trpa ruke u usta i cvili, ali ne mogu nista vidjet jwr ne zeli otvorit usta.
    Mi imamo te carape i nama su zasad ok. A za dalje nisam pametna. 
    Bune li se vasi na rukavice?

PetraB
    24. Studeni 2020. 12:55

Freeeeedooooom!!! 🎉🎉🎉
    Evo ga negativan i on... Woohoo... Sutra odlaze svi ujutro iz kuce... 😅😅😅 Volim ja njih al malo mi ih je dosta 🤭🤣🤭🤣
    Anna svaka cast... Da odem radit nakon 3 budjenja u noci mislim da bi krepala. 🙈

url=https://lilypie.com][/url

• AnnA
    24. Studeni 2020. 13:04

Petra suuuuuuper. Bas mi je drago. Haha mozete se voljet malo i na daljinu :)
    Ma zvuci strasnije nego sto zaista je taj odlazak na posao.
    Nego, ima li koja savjet. Ja stalno vrtim ukrug isto povrce (mrkva, tikvica, karfiol, brokula, mahune, grasak, batat, spinat, i mozda jos nesto al sam zaboravila napisat)  i uopce nemam ideje sta da mu jos dam.

PetraB
    24. Studeni 2020. 13:15

Anna rafo bi ti pomogla al istu muku mucim 🤣... A daleko smo od tipa muffina i palacinki jer i na komadic karfiola odustaju od jela ili na jedvite jade pojedu. Tak da... Danas sam da ima malo promijenim, skuhala meso s povrcem (krumpir, karfiol, mrkva, persin) a spinat (blansiran pa smrznut) "odmrznula na malo maslaca, zalila s malo te vode od kuhanja povrca i mesa i prokuhala par minuta... E sad cemo vidjeti sto ce dame reci 😅
    Namjeravam sljedece uvesti ribu i jogurt tak da cu onda opet jedno vrijeme imati za" nove kombinacije" 🤣
    Al tocno se sjecam da sam i s Jurajem imala takav period kad sam mislila da mi dijete jede svaki dan isto... 🤪

PetraB
    24. Studeni 2020. 13:18

E da... I dosle su mi danas cipele koje sam narucila sa ecipele.hr... Ja sam doduse narucila gleznjace marke koju inace u ccc uzimam pa sam ajmo rec sigurna bila da ce biti ok al svejedno... Sa 230 snizene na 160, 190 sa dostavom me izaslo i cipele su odlicne. Uzivo jos ljepse 😊... Bas mi je danas neki lijepi dan 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.