ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    24. Studeni 2020. 22:24

DeeDee ja sam mislila preci na trojku i kasnije mozda i na kindermilch
    Mikio uh bas mi je zao. Nadam se da cete ujutro biti bolje.
    Ja njemu jos nisam nista dinstala jer ne dinstam ni nama. Ja kapulu i cesnjak ne smijem. Sve je na pari ili kuhano
    I da, deedee bravo sta si se pokrenula

DeeDee
    24. Studeni 2020. 22:36

Baš sad gledam na njihovoj stranici razliku između trojke i kindermilcha, još to moram malo proučiti 🤔
    Ali mislim da cu kad ovo potrošim uzet trojku pa vidjet. Planira netko davati kozje mlijeko za imunitet? I od kad ako da?

[/url

Lavica27
    24. Studeni 2020. 22:59

Mikio jesu svekar i šogorica pozitivni? Bas mi je zao sto vas je snaslo...držite se💕
    Deedee di si ti vidjela mene na trx-u🤔? Braaavo za treninge!
    Znaci ovaj moj kad jede komadiće voća on to samo guta, guši se al guta, užasno smijesno🙈🙈 nema problem s tekstura ma samo keep it coming🤣
    I moj Aptamil je trojka od 10.mj al imam još dvije kutije dvojke... 
    DeeDee kci je pila kozje u zimi kad je s vrtićem krenula al nisam vidjela razliku. Kazu da je magareće top top al skuuupo...

DeeDee
    24. Studeni 2020. 23:18

Stalkam te Lavice, pazi leđa vidim što radiš 🧐🧐🧐
    Komentirala si fotku pa mi izletilo na newsfeedu na fejsu 😁😁
    Magareće je top da ali nenormalno skupo, a koze mi ima teta pa bi mogla povremeno uzimati. A meni je to mlijeko odvratno pa uopće ne znam da li je toliko djelotvorno i da li da je forsiram. A mislim, možda njoj bude fino, šta dete zna uzme i nosi🤷

[/url

annika
    25. Studeni 2020. 00:26

Ja sam odrasla na kozjem mlijeku, zdrava k'o dren oduvijek a sad ga isto ne mogu smisliti

[iimg]

MaRe
    25. Studeni 2020. 04:27

Mikio drzite  se ❤❤ bit ce zeznuto s vasim zvrkom 
    DeeDee ja prelazim na trojku cim potrosim zalihu dvojke...BabyLove isto ima 3 od 10 mjeseci. Bravo za treninge 💪 Muz i ja smo vecinu dana u kuci i rintamo pa se nadam da cu izgubiti koji gram...sve me boli 🙄
    Mi smo bratu kozje mlijeko kupovali posto ima bronhitis al ja nema sanse da bi ga popila. 
    Anna tebi svaka cast sto uspijes radit nakon neprospavane noci...ja bi na svom poslu garant dala otkaz ili bi se razbolila od iscrpljenosti da moram tako posto je fizicki tezak.
    Lorena kak si ti?
    .
    Mislim da ćemo mu kupit te frodi papucice sad na akciji pošto  je u kuci laminat...ovdje u stanu je svuda tepison pa moze kako hoce..a i na svim stramplama i carapama ima gumu dolje.

annika
    25. Studeni 2020. 05:04

A može on imati papučice kakve hoće kad je razbio bradu puzajući, u pod se udario. Da je više krvi curilo, vjerovatno bi se na šivanje zaputili. Ovako ima flaster na bradi.

[iimg]

DeeDee
    25. Studeni 2020. 09:27

Dobro jutro 😄
    Hvala na mišljenjima/iskustvima. Da rezimiramo, probati ću s trojkom kad potrošimo zalihu, mislim da ću prije godine prestat toliko pazit sa soli, u stilu u njegovo povrće bez soli ubacit malo našeg mesa koje ionako slabo solim, i kozje ću joj probat dat kad ga bude bilo pa ako želi super, ako ne isto dobro, kad ga već imam, mislim da ne odmaže.
    .
    Kod nas sinoć opet drame, tj. zaspala je prerano, prije 19 pa sam znala da nema šanse da prođe bezbolno. Oko 22 histerija pa sam je uzela i spavala je na meni na kauču, kad sam išla spavat prebacila je u krevetić i dala joj bočicu i onda od ponoć stalno buđenje, nije popišana, nije gladna, samo drama. Prbacila sam je sebi jer jebiga, eto jesam, nisam bila raspoložena za krivljenje nad krevetićem. Na kraju spavale do 8 🤷

LoSa jao, ja sam se i na buđenje u 7 jedva navikla, a kamo li 5 😫

[/url

MaRe
    25. Studeni 2020. 10:03

annika

A može on imati papučice kakve hoće kad je razbio bradu puzajući, u pod se udario. Da je više krvi curilo, vjerovatno bi se na šivanje zaputili. Ovako ima flaster na bradi.

A jebemu miša ❤❤ Takvi mali su smotani ko sajle 🤭 Dok ne idemo na sivanje dobro je.
    .
    Mikio kako ste jutros?
    .
    Nama ujutro javili da nam kum umro...bili ga skinuli sa respiratora i malo bolje mu bilo i nocas umro. Nikad bolestan nije bio i eto u desetak dana ode...jebem ti i koronu i sve. I najgore sto sad nista ni ne smijes,nit otici do kumova nit na sahranu ni nista..

DeeDee
    25. Studeni 2020. 10:43

Annika propustila sam pad, a bemu miša blesavoga, da čim prije zaboravite 🤞
    LoSa ma skužila sam šta si htjela reć da. Vjerujem da si zombi, mene bi ona vjerojatno morala dizati s poda da smo od 5 aktivne haha. A proći će i ta faza..
    Mare ajme, moja sućut 😏
    Mikio, situacija?

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.