ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    23. Studeni 2020. 21:47

Paaa bok Hani!😁😁💕 Napokon.
    .
    Valkris zvrcnut cu sutra ped.  Nadam se da necemo i veceras morati.
    Ona je u mj dana dobila 4 zuba. I sad smo na 8!😒
    Mucenje.
    .
    Ja nemam nikakav plan...ako se desi tako nesto.
    🤦

Damnarexx 🌺
    23. Studeni 2020. 21:48

A Muski i temperatura.. hahah valjda su svi isti po tom pitanju😂😂😂

mrgud_zg
    23. Studeni 2020. 22:10

Hani ❤️❤️❤️❤️ Pisi nam kako ste ☺️

beba2019
    23. Studeni 2020. 22:14

Grizli, nisam ih vidjela nažalost, mi imamo samo mali Muller, a to ne drže..
    Sumnjam da ćeš nešto pogriješiti ako ih uzmeš.. Po meni je važno da nemaju anatomski uložak i da su mekane da se mogu prilagoditi maleckim nožicama., pa eto... 
    Vjerujem da će Anikka, Petra i Lavica reci nešto pametnije ❤️😊

mrgud_zg
    23. Studeni 2020. 22:15

Beba hvala ti. Vidim da ce mozda frodo imat popust u cc u petak 😉
    Mikio nemoj si ni mjerit temp. Ionak kazes da cete se izolirat. Nemoj si stvarat dodatni presing. Ak se ne osjecas bolesno nemoj ni mislit o tome 😉
    Damnarex nadam se da ce vam popustit ti zubi. Nszalost znam kak je 😖 mrguda zubi ubijaju a tek su mu 2 vani, vec vidim da cemo se jos godinu dana patit
    Grizli meni se isto cini da sam zadnja, bar od cura koje su prijavile. Al vec 10 dana sam tocno osjecala da ce doc, i trbuh me bolio i zelja za slatkim i svasta. Danas ipak proslo relativno bezbolno, sve me strah sutrasnjeg dana 😬. Jel imas sliku tih slapica iz mullera?

DeeDee
    23. Studeni 2020. 22:28

Ajme Mikio pa za poludit, najviše od svih pazite i na kraju drek 😟 držim fige da svima prođe negativno ili bar što bezbolnije 🤞❤️😘 i da, ni ja nemam nikakav plan al realno nemam nikad u životu pa nekako uvijek prođe dobro 😁
    Haniii 💓💓💓
    Mrgud ja se više ne sjećam kako je ne imati 😅

[/url

PetraB
    23. Studeni 2020. 22:36

Prvo Hani 😘🤗❤️❤️❤️
    Mikio jbm sve... Ja se nadam da je sve to samo od stresa i iscrpljenosti 🤗
    Slapice... Me znam za Frodalice ni ove iz mullera na zalost... Mi smo svojima uzimali pelice sa stranice minigreeny
    https://minigreeny.com/odjeca-i-obuca/cipele-i-papuce.html?dir=asc&limit=all&order=price&gclid=CjwKCAiA2O39BRBjEiwApB2IkpSUT3Qdini1FXSgOWAwIQpIMFKDYfHESxZKG_GLW4kCjJaPHxV6FRoCUagQAvD_BwE
    Dok god je bilo broja njih smo kupovali. Probali s Jurajem imitaciju iz H&M i raspale za mjesec dana. 🤷🏻‍♀️ I curama planiram pelice samo dok psihicki se pripremim za 500 kn za slapice 😅.

url=https://lilypie.com][/url

• Hani
    23. Studeni 2020. 22:50

Mikio, da prođete bez komplikacija🤞🤞
    Kod mene isto nema menge jos.
    Korona i nama mrsi planove. Jos sam s G u Austriji, cekamo novi termin za operaciju za 2 tj, odgodili prosli. Po procjeni dr, moze toliko cekat. Nadajmo se da je u pravu. Stresno. Spavam s maskom. Bojim se da ne skupi kakvu bolest ili koronu, nema vremena za odgode. Dobre vijesti: pokusat ce izvesti opciju s jednom operacijom. Ako ne uspiju, imaju opciju b. U tom bi slucaju bile tri operacije. Hzzo je na kraju priznao troskove. Čekamo... Eto, ukratko😉

• Hani
    23. Studeni 2020. 22:58

Izbrisalo mi sve🙄🙄🙄. Ukratko:
    Mikio, da svi prodete bez komplikacija. 
    Ni kod mene nema menge jos.
    Jos smo u Austriji, zbog situacije s koronom nam odgodena operacija, nova za 2 tj, dr kaze da moze toliko cekat. Nadajmo se. Stresno je. I spavam s maskom. Bojim se da se ne razboli, ili korona, pa cekanje... A nema vremena... Dobra vijest, pokusat ce s jednim zahvatom. Ako ne uspije, imaju opciju b, u tom slucaju idu 3 operacije. Hzzzo je na kraju priznao troskove. Cekamo..dan po dan.

• Hani
    23. Studeni 2020. 23:01

Eto, sad dvije😁
    Nisam bila na ig odavno. Bebači su tako veliki i  bucmasti😊🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.