ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    23. Studeni 2020. 11:34

LoSa

mikio moj frend je izgubio njuh i dobio temperaturu,isao na testiranje i na kraju negativan 🤷‍♀️ Zena mu radi s djecom pa se isla i ona testirati, no nema simotoma. Ispala pozitivna 🤦‍♀️

To mi je fascinantno, isto tako i poznanici 🤷

[/url

DeeDee
    23. Studeni 2020. 11:36

Damnarexx jaooo, nadam se da će proći, kod nas se situacijama malo smirila ali još nije došlo na staro..
    Mrgud roomba je koliko znam baš taj prvi po kojem su svi ostali počeli raditi robote, Xiaomi i ostali🤷
    Briga me, jeftina će bit i treba mi 🤭

[/url

Valkris
    23. Studeni 2020. 11:44

Damnarexx 🌺

Mikiood decka mama je isto izgubila njuh, isla se testirati i negativna je. Drzim fige da ce tako i vama biti🤞
    .
    Sta smo rekli, samo dojenim bebama se pregledava zeljezo?
    .
    Mi vec trecu noc dajemo cepic, jer to je takvo vristanje u snu da ne mozemo… Ni ona ni mi.
    😒😒 Mame sa vise dijecice, jel ima neko ogranicenje kod uzimanja cepica? Po pitanju dana. ovo svakih 6h, znam.
    .
    Bome sve vise hodaca ima😁😁 bravo beebice💕

Pise 3 dana da se daje, onda konzultacije s pedijatrom.. Luki izbijaju gornje jedinice, isto smo sirup dali pa sam čitala i za cepice i sirup.. 
    Luka se ustao uz kinderbet!! Znam da je to tek mali korak ali tak me iznenadio..
    Rastu nase bebice.. ❤️❤️❤️

• Zarica
    23. Studeni 2020. 11:53

Mikio, drzim fige da nije korona. I ja sam znala izgubit njuh, a i okus kod jacih prehlada puno prije korone. Drzim fige. I mala Ninuska se pocela mazit, pa bas lijepo:)
    Moram sad provjerit i ovaj usisavac... Vec smo se odlucili za onaj Roborock, al ovo je fkt prilika...
    I nama izasla druga gornja dvojka. Sad opet ima simetrucne zube:) Na 6 smo.
    Pratim objasnjenje za cipelice:)

PetraB
    23. Studeni 2020. 14:16

DeeSB tnx na info... Sad si razmisljam da i to uzmem 😅🤦🏼‍♀️🤣
    Ova se ne moze programirat prek moba ak se ne varam, al za 600 kn je fakat dobra prilika. Koliko sam sad svrljala po netu, pocinje od 9 ujutro al ja cu kao i DeeDee, alarm za alarmom 🤣

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    23. Studeni 2020. 14:26

O mikio pa bas vas krenulo k vragu. 🤨 Drzim fige da sve bude ok i da se N samo zeli maziti s vama. Mm se testirao danas tak da sad cekamo rezultate njegovog testa... Isto jos u izolaciji 🙄
    Cure se ispraksale u micanju one foteljice koju postavim kao barijeru izmedju dnevne i kuhinje tak da ih samo nanasam iz kuhinje u sobu nazad 😅🙈...
    Sad pi...e jer im rucak nije bio po volji 🤦🏼‍♀️ Ne vole palentu nikako 🙄

mrgud_zg
    23. Studeni 2020. 14:36

Ajme mikio vas je fakt krenulo. 😖 drzim fige da ipak nije il da bar bude bez simtoma 🤞 petra vama isto ❤️
    Zarice woohoo zubici. I bravo za hodace 🥳
    Ja s tugom objavljujem da sam dobila mengu. 😔 bilo je ovo bas lijepih 19-20 mjeseci bez ulozaka ☺️
    Bome ja mislim da cu isto piknut robot. Ne treba mi programiranje. Meni je ustvari basic model dovoljan. Dok smo u prizemlju nek usisa kat i obrnuto 😂
    Mrgud danas ekstra cendrav. Nakon ispunjenog vikenda sam mu danas solo ja dosadna. 🙈 a i donja desna dvojka se bijeli mislim da je pred izbijanje pa samo jauce

PetraB
    23. Studeni 2020. 14:39

E tak i ja razmisljam mrgud. Kliknut cu ja njega nije bed, samo nek usise 😅

DeeSB
    23. Studeni 2020. 14:45

MaRe i Losa hvala na savjetima, Losa svaka ti cast sto uvijek sve potanko objasnis 👍 ....naoruzat cemo se kruskama i sljivama i mandarinama 😀 
    Damnarexx moja je na ad-u pa smo vadili zeljezo, rekla je samo vec je 10 mj, trebali bi malo prekontorlirati...nista nije kom vezano za prehranu.
    DeeDee i Petra sretno u lovu na robota. Ja nemam zivaca za to, a i svakako nisam mislila kupovati. Mm jos nije otisao na teren tak da trenutno ne radi pa ne smijem nista ni gledati... 🙈
    Mikio joj vas bas sve nesto krenulo...drzim fige da test bude negativan, i ostalim curama ciji bliznji cekaju rezultate.
    Bar vam N osvijetli ove dane. 🤗 

L 💛

Valkris
    23. Studeni 2020. 15:07

Bravo za zubice i male hodace. 🙂
    Mikio, drzim fige da bude negativno, petra isto i muzu
    Mi isto cekamo Roborock jer mi treba nesto za tepihe i da pere pod iako imam parni cistac.. 
    Gledam tu Roombu na YT cini se dosta glasan i kao da ne usisa najbolje.. 
    Cijena mu je i vise nego dobra 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.