ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    25. Studeni 2020. 11:50

Eto i mene...vidim da bebe vise ne spavaju.. pridruzujemo se. Mislim da je bas regresija sna jer se svaku vecer probudi cca 2 sata nakon uspavljivanja. Sinoc cim vidi kinderbet krene drama 🥴 zaspali poslje 11 pa imali zub-party usred noci 😔 pa budenje u 6. Ujutro kontrola kod fizijatra pa sve nabrzaka, ali zato sad spava satipo vec 🤗.
    Mare, moja sucut 😪.
    Mikio, bas vas krenulo 🥺 ne znam sta da kazem. 
    Drzite se cure.

annika
    25. Studeni 2020. 12:17

O MaRe pa užas, moja sućut. 

[iimg]

DeeSB
    25. Studeni 2020. 12:47

Mikio zelim vam da cim prije ozdravite...bas vas je sve snaslo 😥
    MaRe strasno...moja sucut 😥
    Hani drago mi je da si se javila...cure su vec sve rekle, drzite se! 🤗
    Ja sam bas kupila Babylove 3 pa trenutno kombiniram jer imam jos malo dvojke....i ne vidim jos bas neku razliku 🤷‍♀️

L 💛

mala.le.90.
    25. Studeni 2020. 13:08

Losa malo se pomuci par dana s njim da ti odspava 2 umjesto 3 puta pa ce ti se to dovest u red. Tako je meni sve bilo i znam kako se osjecas. Ono, druga djeca jos spavaju a tvoj vec ide na prvo dnevno spavanje. Uzas. 
    Meni malac spava na prsima od 5 ipo do 7. Dosadno mi je ali vrijedi.
    Mi smo jucer isli na cjepivo...znaci popodne je nastao kaos. Histericno vristanje, plakanje na sav glas. Smirilo se Paracetamolom. Danas je malo nervozan ali nema tog vristanja. Reakcija...
    Tezak 10 kg, dug 74...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    25. Studeni 2020. 13:42

Bok cure! Sve gledam hoce se javiti mikio...
    Mare strasno,moja sucut😥
    Samo me stalkaj Dee😀
    .
    Inače sta ti je sudbina...jutros ja s N u Zg i stanem na semaforu u Zvonimirovoj. Zena s kolicima čeka da prodje,zagledam se,ergobaby metro kolica i pomism kako mali mrgud ima ta kolica. Pogledam žensku a kad ono to mrgud🤣🤣🤣 Tipka po mobu nasmijana(a ne namrgodjena🤣), kad je prošla trubnem joj al nije skuzila ko je. Eh taj instagram,kad znas al neznas nekog🤣

Lavica27
    25. Studeni 2020. 13:44

P.s. neznam šta je u zraku al jucer smo ga uspavljivali od 21 do 23h,to se nikad nije desilo. Histerija zesca. 

beba2019
    25. Studeni 2020. 13:51

Mare, žao mi je 😔.. Prvi put čujem od nekog "poznatog" da je umro netko tko već nije bio bolestan.
    Kod nas u školi ih ima puno bolesnih, ali niti zatvaraju školu nit ništa. 
    Kumovi su pozitivni, ali im je epidemiolog rekao da ne moraju biti više u izolaciji, jer kao nisu zarazni više. A novi test jučer je bio pozitivan. Meni je to strašno. 

DeeDee, kozje mlijeko je svakako bolje i zdravije od kravljeg. 
    Vodim se samom činjenicom da nije traženo ko kravlje, ne prodaje se u tolikim količinama, pa se koze ni ne šopa svim i svačim kao krave. 
    Jedna obitelj u mjestu ima mljekomat sa kravljim mlijekom i ljudi kupuju u nadi da je to kao domaće, pa je bolje.. Ali,kad vidim te krave, u čemu budu i čime se hrane bljuje mi se. 

U svakom slučaju, kad već imaš baš domaće kozje je po meni veliki plus. Samo ovisi hoće li ga malena htjeti. 
    Moja jedna cura ga obožava, a druga ga ne može smisliti. S time da ova koja ga ne podnosi inače super jede sve ostalo. 
    Ima specifičan miris i ja ga ne mogu ni pomirisati, ali ga imam zbog kćeri koja ga voli.
    Jednako često jesu/nisu bolesne, tako da ne znam da li zaista ima utjecaja na imunitet, ali zbog svega što se radi s kravama je po meni kozje uvijek bolji izbor.
    Magareće mi se gadi i prokomentirati😂😂ali, ja sam tako gadljiva, pa zato.. 

Annika, nadam se da je sad dobro malecki❤️

• Zarica
    25. Studeni 2020. 14:27

To je mrgud isla sa mnom u setnju i sa smijeskom mi javljala da kasni :D
    Losa, vi idete dosta rano spavat, jelda? oko 19? Mozda da zgurate malo duze bi pomoglo? Mislim da je netko pisao da je slucajno kupio taj neodgovarajuci pladanj vec. Mozda DeeDee? 
    Mare, bas mi je zao... moja sucut...

Lavica27
    25. Studeni 2020. 14:37

Zarica

To je mrgudisla sa mnom u setnju i sa smijeskom mi javljala da kasni :D
    Losa, vi idete dosta rano spavat, jelda? oko 19? Mozda da zgurate malo duze bi pomoglo? Mislim da je netko pisao da je slucajno kupio taj neodgovarajuci pladanj vec. Mozda DeeDee?Mare, bas mi je zao… moja sucut..

Pa kaj ne kažete da vam se pridruzimo🤣

DeeDee
    25. Studeni 2020. 14:39

Zarica

To je mrgudisla sa mnom u setnju i sa smijeskom mi javljala da kasni :D
    Losa, vi idete dosta rano spavat, jelda? oko 19? Mozda da zgurate malo duze bi pomoglo? Mislim da je netko pisao da je slucajno kupio taj neodgovarajuci pladanj vec. Mozda DeeDee?Mare, bas mi je zao… moja sucut…

Damnarex je pisala za krivi pladanj, mi od njih imamo samo bočicu :) 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.