Bila sam u petak na 5+1. Vide se žumanjčana i gestacijska, sve izgleda ok. Opet me naručila tek za 5 tjedana🙆♀️
Valkris sretan rođendan!
Hani jeeeej... Super drzi se. Kako to da ne trebas doc oko 7 tt da provjere otkucaje? Nekako mi je to ostalo u sjecanju da su nama bas inzistirali da dolazimo.
PetraB ja sam sad ljuta na svemir jer nije fer. Ovo je stvarno previše. Nadam se da ce K biti dobro. Kako su ostali? Zao mi je da nece u vrtic.
Mi si uplatili put u Svedaku i Dansku iduci mjesec. Njima ukidaju sve mjere, situacija je ok gore, uspjeli si rijesiti smjestaj kod obiteljskih prijatelja pa idemo malo gustat. Nadam se da ce M biti zadovoljna, najvise od avega sad ju fascibira da ce letit avionom iako nema pojma sta to znaci. Jedva cekam malo se maknut od avega i vratiti se u normalan zivot.
Hani, pa cestitaaam :)))) Jel potpomognuta trudnoca jednom kad se utvrdi jednaka prirodnoj? Ili postoje neki rizici drugaciji?
.
Petra, fakat mi je zao. Bas mi je koma to kad su tak bolesni, svaki dan se tolko nadas da je zadnji takav i onda opet nije. Nadam se da ce bar krenut na bolje s boljim vremenom...
.
Grizli, slazem se s tobom. Tamponi i casice su mi bas bljak. Sama pomisao A tak mi zvuci i idea da skladistis krv cijeli dan u sebi kak velite da ide s tom casicom. No ja to nebi mogla ugurat ni da zelim. Sad kad sam morala one kao vaginalete koristit, trebalo mi je po 20min da ju naguram donekle, i to jos bolno
Nesto kao i tebi mi je mikio, oduvijek.
.
I da, ja isto nakon poroda osjecam ovulaciju sto nisam nikad. No moguce da prije nisam obracala paznju, sad sam bas gledala zbog nove bebe i toga.
Grizli, nadam se da cete otputovati u miru :) Ako se dobro sjecam zadnje ste putovanje morali otkazati jel?
Ajme Grizli top Ce vam biti!! Mi smo s kci bili pod zadnje 4 dana prije njenog 2. Rodjendana da nema platiti kartu😂😂 Bio je let od 5h i bila je super,sve ju je zanimalo, doduše, ona je Bozji jaganjac naspram N🙆😂😂
Valkris jos jednom sretan rockoooo🥳
Hani drago mi je da je sve super,samo nek tako nastavi💪
Zarice ne znam jesi probala vec al vaginaletu prije nego stavljas malo prodji s njom prvo ispod mlaza toplije vode pa lakse udje.
Petra to je vec kronični bronhitis,sta ne? Nadam se da Ce vas ta dr uzet pod svoje i temeljito s njom odraditi dijagnozu i terapiju. Drzim fige da krene na bolje!!
Petra, dao Bog da ozdrave cim prije💜💜
Valkris, sretan rođendanko🥳💚🎂✨
Grizli, sretno s putovanjem💚
Grizli dala si mi mislit s ovom Švedskom sad..kombiniram, rekao bi Praskaton 🤔🤣
Uživajte!
Petra uff, muka samo čitat..
Hani, čestitam! 😊
Mikio a da joj uzmeš onaj sirup o kojem su cure pričale? Zvuči grozno
[/url
mikio, koma. Ja bi isto razmotrila sirup, pa ako pomaze bar neko vrijeme bi ga koristila dok ne skuzi da kakanje nije bauk. Mozda bi nakon toga bilo lakse i bez sirupa. Cini mi se manje zlo nego da si stvori traumu od kakanja. A i navika da cuva drek bas ne zvuci da ima sretan kraj. Meni mama uvijek govorila da je to otrov i da nikad ne cuvam, mozda sam se zbog toga opustila kakat posvuda
.
DeeDee, Nick kombinira :D Bas sam si razmisljala kad ce mali bit dovoljno star za to, al sjecam se da je bilo scena za odraslih s golim zenama i slicno tak da ne jos :) Sad smo na Baltazaru, mali odusevljen.
MikiO da i ja kažem jednu pametnu kao iskusna mama- daj joj sirup. Kad omrkša stolica, proći će je panika nakon nekog vremena. Ne moraš portalak, imas i sirupe na bazi kivija ili smokve. Jer ona nije zatvorena, samo joj treba omekšati stolicu
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji