ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    15. Veljača 2022. 13:35

Bila sam u petak na 5+1. Vide se žumanjčana i gestacijska, sve izgleda ok. Opet me naručila tek za 5 tjedana🙆‍♀️

Grizli
    15. Veljača 2022. 20:43

Valkris sretan rođendan!
    Hani jeeeej... Super drzi se. Kako to da ne trebas doc oko 7 tt da provjere otkucaje? Nekako mi je to ostalo u sjecanju da su nama bas inzistirali da dolazimo.
    PetraB ja sam sad ljuta na svemir jer nije fer. Ovo je stvarno previše. Nadam se da ce K biti dobro. Kako su ostali? Zao mi je da nece u vrtic. 
    Mi si uplatili put u Svedaku i Dansku iduci mjesec. Njima ukidaju sve mjere, situacija je ok gore, uspjeli si rijesiti smjestaj kod obiteljskih prijatelja pa idemo malo gustat. Nadam se da ce M biti zadovoljna, najvise od avega sad ju fascibira da ce letit avionom iako nema pojma sta to znaci. Jedva cekam malo se maknut od avega i vratiti se u normalan zivot. 

• Zarica
    16. Veljača 2022. 01:03

Hani, pa cestitaaam :))))  Jel potpomognuta trudnoca jednom kad se utvrdi jednaka prirodnoj? Ili postoje neki rizici drugaciji?

Petra, fakat mi je zao. Bas mi je koma to kad su tak bolesni, svaki dan se tolko nadas da je zadnji takav i onda opet nije. Nadam se da ce bar krenut na bolje s boljim vremenom...

Grizli, slazem se s tobom. Tamponi i casice su mi bas bljak. Sama pomisao A tak mi zvuci i idea da skladistis krv cijeli dan u sebi kak velite da ide s tom casicom. No ja to nebi mogla ugurat ni da zelim. Sad kad sam morala one kao vaginalete koristit, trebalo mi je po 20min da ju naguram donekle, i to jos bolno Nesto kao i tebi mi je mikio, oduvijek.

I da, ja isto nakon poroda osjecam ovulaciju sto nisam nikad. No moguce da prije nisam obracala paznju, sad sam bas gledala zbog nove bebe i toga. 

• Zarica
    16. Veljača 2022. 01:04

Grizli, nadam se da cete otputovati u miru :) Ako se dobro sjecam zadnje ste putovanje morali otkazati jel? 

Lavica27
    16. Veljača 2022. 08:40

Ajme Grizli top Ce vam biti!! Mi smo s kci bili pod zadnje 4 dana prije njenog 2. Rodjendana da nema platiti kartu😂😂 Bio je let od 5h i bila je super,sve ju je zanimalo, doduše, ona je Bozji jaganjac naspram N🙆😂😂
    Valkris jos jednom sretan rockoooo🥳
    Hani drago mi je da je sve super,samo nek tako nastavi💪
    Zarice ne znam jesi probala vec al vaginaletu prije nego stavljas malo prodji s njom prvo ispod mlaza toplije vode pa lakse udje.
    Petra to je vec kronični bronhitis,sta ne? Nadam se da Ce vas ta dr uzet pod svoje i temeljito s njom odraditi dijagnozu i terapiju. Drzim fige da krene na bolje!!

beba2025❤
    16. Veljača 2022. 08:52

Petra, dao Bog da ozdrave cim prije💜💜
    Valkris, sretan rođendanko🥳💚🎂✨
    Grizli, sretno s putovanjem💚

DeeDee
    16. Veljača 2022. 09:23

Grizli dala si mi mislit s ovom Švedskom sad..kombiniram, rekao bi Praskaton 🤔🤣
    Uživajte!
    Petra uff, muka samo čitat..
    Hani, čestitam! 😊
    Mikio a da joj uzmeš onaj sirup o kojem su cure pričale? Zvuči grozno

[/url

Valkris
    16. Veljača 2022. 11:14

Hvala na čestitkama 🎊🎊🥰

• Zarica
    16. Veljača 2022. 11:20

mikio, koma. Ja bi isto razmotrila sirup, pa ako pomaze bar neko vrijeme bi ga koristila dok ne skuzi da kakanje nije bauk. Mozda bi nakon toga bilo lakse i bez sirupa. Cini mi se manje zlo nego da si stvori traumu od kakanja. A i navika da cuva drek bas ne zvuci da ima sretan kraj. Meni mama uvijek govorila da je to otrov i da nikad ne cuvam, mozda sam se zbog toga opustila kakat posvuda
    .
    DeeDee, Nick kombinira :D Bas sam si razmisljala kad ce mali bit dovoljno star za to, al sjecam se da je bilo scena za odraslih s golim zenama i slicno tak da ne jos :) Sad smo na Baltazaru, mali odusevljen.

annika
    16. Veljača 2022. 13:52

MikiO da i ja kažem jednu pametnu kao iskusna mama- daj joj sirup. Kad omrkša stolica, proći će je panika nakon nekog vremena. Ne moraš portalak, imas i sirupe na bazi kivija ili smokve. Jer ona nije zatvorena, samo joj treba omekšati stolicu

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.