ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    13. Veljača 2022. 17:21

Kakav je to onda mit da su ženama poslije poroda slabije menge? Ne kužim.
    Ja imam jako velike izljeve, ali evo neki dan mi je dr potvrdio da mi se vratila endometrioza, na onaj jedini zdravi lijevi jajnik i da dobro da sam rodila jer ću opet morat na operaciju za koji mjesec....
    I da, imala sam i ja mengu prvi dan korone. Tak da držite se, proći će sve to 😘😘😘

DeeDee
    13. Veljača 2022. 17:25

A valkris meni su stvarno nakon poroda puno slabije + ako me boli, boli me jedan dan. Inače bi umirala par dana prije i do zadnjeg dana curenja. Poslije poroda me npr. ovulacija boli i točno osjetim kad je, dok prije apsolutno nisam, doduše nisam se nikad bavila time..no ugl. da skratim meni se nakon poroda ciklus unormalio školski i puno je slabije, tako da očito nije svima isto.
    Ajme annika, petra...Valjda ste sad stvarno gotove sa svime... ❤️❤️

[/url

Lavica27
    13. Veljača 2022. 17:31

Braaaate,ja uletim na temu proljevi& menge😂😂
    Netko me pitao kakvo je stanje s usima-rjesili ih nakon tjedan dana ali i dalje svaki drugi dan sebe i nju cesljam s onim cesljem i gledam glavu, perem posteljinu svaki treći, a istresem svaki dan i perem nam kosu sa samponom za usi svaki 5. Dan (ispalo mi masa kose i peruti sam dobila gro od tog pranja i cesljanja). Zarica cula sam za tog tipa i rekla sam M-u drugi dan da ga zovem,predomislila sam se zbog cjenika (cca 500kn ona,500ja plus putni troškovi)😂
    Losa i Grizli nadam se da Ce proc taj kasalj brzo :(( 
    Simbalija kako je?
    Annika i Petra samo zabava RTL2 kod vas a?🙈🙈🙈

Grizli
    13. Veljača 2022. 20:36

Lavice nadam se da ste ih se riješili vise. Fuj ne zelim si ih. Odmah me sve coha. 
    Valkris a je*e mu i endo. Uzas! Ajde bar si rodila, meni frendica nije uspjela zatrudnjeti zbog nje na kraju joj se od svega tak pogoršalo da je odustala od djece i svih oblika pokusacanja i otisla na op da joj uklone sve zahvaceno. Bas mi je zao da ces morat na op. Drzi se! 
    DeeDee znala sam da ce se neka javiti da joj je lakse da potvrid taj mit i tocno sam znala da ces to biti ti 😂. Ajde super da ti je lakse. 
    Mene ovulacije ubijaju bolovi, a menga kako koji mjesec, vise me recimo bole za vrijeme menge savovi 😵. 
    Tjemenica to si ti Mikio tmislim spominjala tjemenicu da ti N ima? Ili netko drugi?l uglavnom s cime rijesavas/pokusavas? 
    Neznam da je povezano mozda sa koronom al M mi dobila tjemenicu sad iz vedra nema prijetila jucer kao mi se učinilo al danas sam joj prala kosu i skuzim da je to to. Plus sto joj se guli koza oko nokti na nogama. Prvo joj to izgleda kao koza kad imamo zulj a on se ocjedi. Onako ostane bijela koza izdignuta i poslije se pocne guliti. Samo oko noktiju na prhu prstica na nogama. Prvo sam mislila da je do papucica, jer je bilo na 1 prstu samo al danas ima na 9 prstiju. A od onda je u carapicama samo 🤔 Ima ko kakvu ideju. 

Grizli
    13. Veljača 2022. 22:12

Nista probat cu i ja njoj sa uljem al moram maslinovo na badem se zna osut. Valjda ce vrijedit. 😕 A ne vjerujem da ju carapice tako nazuljaju. To joj se pojavilo zadnjih 4 dana, samo je doma, obula tenisice 2x po 15 min za na terasu jer ne mozemo ni van iz zgrade, a na prvom prsticu joj se pojavilo prije nego je njih obukla. Sumnjala sam i ja na papucice koje su 23 broj bile a sve ostalo joj bas promjenila 24, al sam odmah ih maknula i od onda je samo u carapama debljim, a njoj i dalje ave vise to dolazi. Mislis da moze biti od znoja? Probat cu u tanje carapice ju samo i nove slapice 24. 🙄

Simbalija
    14. Veljača 2022. 09:16

Grizli meni to zvuči kao gljivica, možda da se zaletite do pedijatra da joj prepiše nešto. Ja sam probala riješiti "prirodno",  ali bez kreme za to nije otišlo. Povuklo se nakon 4-5 dana sa travocortom, mazala sam prema uputi pedijatra 7 dana i sada je okej.
    --
    Lavice ja sam okej,  želudac prestao boliti, bile smo same za vikend pa smo uživale u suncu i šetnjama.
    --
    Što se tiče menge, pila sam preko 10 god pilule zbog policističnih jajnika,  međutim od njih mi je narastao kolesterol na 7. Nisam nikad imala problema sa mengom, samo traje dugo 5-7 dana. Nekad boli, najčešće izdržljivo, drugi dan mi ide dosta, a ostatak ništa posebno. Mislila sam preći na čašicu,  ali nikako da je kupim 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    14. Veljača 2022. 09:39

Simbalija ma isli bi mi do pedi, al smo u izolaciji. 😏 A vidjet cemo kako ce biti sad u tanjim carapicama. Neznam sto drugo, ni gdje ih je mogla pokupiti.
    .
    Eto za sve koji ste cjepljeni i prebolili sad provjeriti valjanost covid putovnica. Sestra i sogor isli na put i danas zvali HZJZ jer ima sogoru covid putovnica nije vrijedila nigdje. Ispalo da su mu ponistili 2.doze cjepljenja i unjeli samo da je prebolio covid sad u 1.mjesecu. Ista stvar je ispala da se dogodila jos 3 poznanika. Mene zvala jutros u 7 moja doktorica da sam pozitivna i da su zvali za HZJZ da su me zaboravili obavijest jer nemaju moj broj toboze. A ne mozes dobiti uputnicu za pcr ako ne uneses broj i mail. Btw ja sam ih i zvala i pitala i rekli da ce se javiti. Dakle nisu normalni, srećo pa sam zbog M u izolaciji. Sad samo cekam da i meni ispadne da mi je cjepljenje ponisteno obzirom da mi uopce ne izlazi novi nalaz na e građani. 
    Mm isto kise i smrca,test na slinu mu isto dobio mrlju kao meni sto je dolazilo, a onaj stapic za nos nam je negativan stalno, al reko da se nece ici na test jer je primio 3.doze i samo ce mu sprckat covid potvrdu.
    Dakle ovo je debilana totalna. 

Grizli
    14. Veljača 2022. 12:18

Pa da nasi rade covid potvrde kako spada onda bi nam vrijedile. Znaci u Italiji je slucaj ako si 2x cjepljen i prebolio ili 3 puta cjepljen imas 1godinu potvrdu i mozes di hoce tzv super green pass, ako nemas tu situaciju onda imas basic green pass i ne mozes konzumirat hranu u restoranima, ne možeš na degustacije, u hotele i ostala mjesta gdje skidas masku. Oni preboljenje racunaju kao 1 dozu cjepiva sto ima smisla i logike. Mom sogoru cak ni pptvrda sa 2 cjepljenja nije istekla jer se u 11 mj cjepio 2 dozom tako da su mu po istili bezveze. On na e građani ne moze nikakcu potvrdu vise dobiti osim da je prebolio. Poludili su on i sestra. Usred Italije ih skoro u karantenu stavili i dobili prijavu za krivotvorenje isprava. Srecom da znaju dobro talijanski pa su uspjeli objasniti i da lijecnica opce prakse je u nedjelju se javila na mobitel i poslala pptvrdu od ljecnika da to ave potvrdi pa su se vratili doma. Treba biti 7 dana na kraju bili 4.
    Nas sustava je debelo zakazao bi ja rekla. Mene jos nitko obavijestio nije, al mi se na e građani pojavila potvrda da sam pozitivna i da do 22.2. moram u izolaciji biti iako po sinptomima bi mogla vec 17.2., oni su ludi skroz.
    Dobro da sam se bar sjetila bila M na pcr traziti da ide inace joj nigdje ne bi priznali osim kod nas potvrdu od dr. Neznam kako je drugdje al kod nas malu djecu ne salju na pcr samo ako roditelji inzistiraju ili imaju djeca neku dijagnozu tezu.
    Mikio lako onda da su i gljivice ako od znojenja dodju. 

mrgud_zg
    14. Veljača 2022. 12:44

Grizli zašto ti je potrebna potvrda za M? Ja gdje god čitam djeca do 6 godina ne trebaju nikakvu potvrdu.. 

MaRe
    14. Veljača 2022. 12:45

Wtf izvode s potvrdama...ja imam na mobu u onoj aplikaciji i pise mi do 12.2022. jer smo se sad u 12om cijepili s drugom dozom....baš ću pogledati na e građani dal su šta promijenili.
    .
    Morat ću progooglat te platnene uloške...već sam čitala al površno iako bi mi bili super pošto ja imam po 4,max 5 dana i to nije jako. Ako sam dobro skužila postoje i dnevni platneni...te bi definitivno mogla uzeti.
    .
    Bolesnima 🤞 da što prije ozdrave.
    .
    Annika i Petra baš vam ide 😏 Nadam se da će brzo bit bolje i da imate malo mira.
    .
    Moj mali jučer ostao kod mojih dok sam ja otišla na kavu s legicom nakon sto godina...kaže mama da je predobar bio...igrali se cijelo popodne nije ni znala za njega. Kad sam ja došla počeo vikati,skakati,glupirati se 😏😏😏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.