ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Veljača 2022. 04:48

mikio, ja sam bas citala to sto DeeDee kaze, da su spasile zene s izljevima. Citala sam o njima u onoj grupi zenski recenziraj, prije nisam cula za njih. Pa neke pisu kak im se smanjilo krvarenje od kad ih koriste. Vjerojatno je rijec da imaju vecu moc upijanja pa je i osjecaj krvarenja manji. Ne mogu zamisliti da bi mi bila dovoljna dva uloska kroz dan kao DeeDee, al bar da mi popravi taj osjecaj stalne svjesnosti da mi nesto curi i ja zadovoljnaMislim da cu uzet jedan il dva za pocetak za po doma da vidim kakvi su. A tak cu i za malu platnene pelene. 

Grizli
    12. Veljača 2022. 07:12

Mikio imam obicnu vrecu gore se rukavi kace, i na cif se zatvara bocno. Fino navecer gledamo Paddingtona 1-2 crtica onda se malo uspava na kaucu obicno ju mazimo po glavi, rukicama ili se valja po meni i tako zaspe. Prije nego ju nosim namjestim vrecu u krevetic otvorenu, kad ju legnem zakopvam naramenice i cif. Tako da ju bas i ne mrdam previse. Ako moramo koristiti drugu vrecu koja se zatvara po sredini i navlaci se preko ruku onda moram cekat da zaspe tvrdo ko klada s time da vrecu isto stavim odmah u kreveciona lezi na njoj. I kad utone u dubok san idem ju oblaciti. Doduse nju smo oduvijek "ucili" da ju micemo dok spava. Ko beba se znala buditi i biti nezadovoljna al poslije se valjda jadna navikla na nase maltretiranje tako da sam ju ja uvijek vadila iz jaja i sad ako idemo nekud navecer da se duze vozimo obucem ju u pidzamu prije polaska, zaspe u sjedalici pa ju samo ponesemo u krevet. Nekad se kao malo probudi al cim dodje u toplo nastavi.
    DeeDee oprosti ne kuzim sa tim platnenima uloscima ti npr kad ides na wc ako je on prljav ga ne mjenjas dok se ne namoci skroz? Ili ti bude bas cist cijelo vrijeme? Ja ove klasicne uloske mjenjam svaki put kad idem na wc bez obtira dal je malo i puno krvav, cak i kad je samo tockica. Tako da toga bi meni trebalo 50 komada ili? 🤔😕

DeeDee
    12. Veljača 2022. 11:20

Grizli a onda bi, da. Ja sam klasične mijenjala na svakom odlasku na WC, ove ne. Mislim, teško je ovako objasnit i vjerojatno zvuči odvratno nekom tko nije probao ali fakat puno bolje upije pa ni ta fleka nije tolika + osjećaj na koži je skroz drugačiji. Recimo stavim ujutro kad se ustanem čisti, pa oko ne znam 14 čisti i pred spavanje noćni. +-
    A mislim, nije da između tih presvlačenja idem 10 puta na WC, jednom, dva puta 🤷🏼‍♀️
    Meni su menstruacije dosta slabije nego prije i dosta njih se kune da i to utječe, meni ne djeluje baš smisleno tj. malo mi te teorije zvuče ala teorije zavjere🙈 ali činjenica je da su slabije, a sad ako je i to pomoglo, super odlično. 
    Nije za svakoga, kao ni pelene..ja sam jako skeptično probala kad smo otvarale dućan jer mi je bilo glupo prodavat nešto šta nisam osobno probala i oduševila sam se, znali već 4 godine ih koristim, nakon trudnoće isključivo njih.

[/url

• Zarica
    12. Veljača 2022. 14:56

Cure jel imala koja gljivice u trudnoci? Nisam ih u zivotu imala i sad me napale. Uzimam ovaj canesten al ko da mi je gore od njega, u svakom slucaju uzas Bojim se ako mi ne pomogne sta cu sad to vuc sto godina...
    mikio, tak sam ja imala menge prije poroda, pa su mi se malo kao smanjile nakon al ono, i dalje znaju biti jake. 

PetraB
    12. Veljača 2022. 20:03

Uf... Vidim veselo na forumu s bolestinama... K je bas gadno prosla. Nakon upale pmuca, sedmi dan atb se pocela osipat da bi na kraju sva bila u flekama tj jednoj velikoj fleki... Cijelo tijelo... Svrbilo ju za poludit. Nismo spavale nocima. Nasa dr (i ja sam sklonija toj dijagnozi je osip od amoksicilina) a na pedijatriji u bolnici su joj dali dijagnozu usta, sake, stopala (bile kad je jos to sve izgledalo kao osip) iako joj je po krvi cak sumnja na alergiju. Uglavnom kaos zivi. Recimo da se "osip" povukao no ostale su smedje fleke svuda. U pon idemo vaditi krv.
    Iscrpljene smo i jedna i druga skroz. 
    Sto se ulozaka tice, ja sam kao Grizli, mijenjam ih svaki odlazak na wc sto je za vrijeme menge svakih sat do dva. Problem su mi veliki ugrusci uz uzasne izljeve i taj period traje dva dana. Tih dana cak doma koristim tampone uz velike nocne uloske. Desilo mi se vec dva puta da mi se i uz tu kombinaciju, ako sam negdje vani pa ne promijenim nakon dva sata ni tampin ni ulozak, procuri sve... Znaci i tampon i taj veliki ulozak. Strasno kako je to sad kod mene. Ali sam sklona upustit se u to za obo pred i postmenga period jer mene muci dugotrajno lagano kevarenje prije i poslije, tak da nakon deset dana ulozaka dolje mi bude kaos. Bas bi mogla probat 🤔
    Svim bolesnima 🤗
    Joj Lavice fucking shit i usi... Mislim da je tako nesto bilo u Working moms 🤔 ili kak se vec zove serija (pogledala prve dvije epizode i nije me bas odusevila pa sam zaboravila) 

url=https://lilypie.com][/url

annika
    12. Veljača 2022. 21:24

Bolesnima želim brzo ozdravljenje ♥️
    MikiO ja imam užasno obilne menstruacije  sa ugrušcima i preporodila sam se sa platnenim ulošcima. Za prve dane koristim najveće- dugi su 40 cm, kopčaju se na drukere i široki su pa nema micanja s gaćica. Oni puno vise upijaju od običnih a nema onog odvratnog osjećaja, koža diše. Meni je žao samo što ih nisam uzela ranije. Ja sam uzela allegrine i dot dizajn i mrvu su mi allegrine ipak bolji. 
    Ta fora da smanjuju krvarenje- kao u običnim ulošcima ta kemija i plastika  pojačavaju krvarenje. Ja iskreno taj dio nisam primjetila.
    Mi i dalje imamo majstore, ja balansiram izmedju njih i klinaca ovih velikih s kojima imam cirkuse i M koji i dalje zaspi oko 2 ujutro. Onaj udareni nožni prst je slomljen.
    Zarica čestitam na princezi 
    Damnarexx sretwn rodjendan ljepotici 🎉🎉🎉

[iimg]

annika
    12. Veljača 2022. 21:25

I hani držim fige da sve bude ok🤞

[iimg]

• Zarica
    13. Veljača 2022. 13:36

Iskreno nemam pojma jel su samo gljivice, nadam se da da:) Fakat nisam imala dolje nikad problema s nicim tak da ne znam prepoznati nista. Dr mi je preko telefona rekla da uzmem canesten, nije me pregledao nit spominjao da mi treba pregled
    🤷‍♀️ Kod zadnje depilacije nisu u studiu imali vise octenisepta. Prvi put da me nisu naspricali nakon, i bas mi je krivo bilo i onda mi se ovo dogodilo. Tak da sumnjam da je to razlog. No dobro, malo mi ide na bolje cini mi se. 
    E fakat ste me uvjerile sad u te platnene uloske. Ako bude takva drasticna promjena nema sretnije od mene. Meni je kao vama Petra i mikio, stoput vec procurilo u javnosti. Pa ono neke kombare kak sakrit, uzas. Prije sam uvijek furala dodatnu majcu da je mogu oko struka stavit ako zagusti

• Zarica
    13. Veljača 2022. 13:38

Moj mali danas naucio skakt s obje noge Koja je to sreca bila, uletili mi u kupaonu mm i mali dok sam se tusirala da mi demonstriraju:D

Grizli
    13. Veljača 2022. 14:00

Meni jos nije dosao nalaz pcr. Neznam dal sam ja neki baksuz ili ne kuzim... Poslala upiti, gledam na portal zdravlja, e građani, ma nigdje nista, u sustavu me dr ne mofu nac ni da je nalaz u izradi. Na mail mi odgovorili da ce mi se javiti, jos cekam. A ako ovo nije korona sto imam, neznam koji je k*! Kosti me bole i dalje, kasalj sa plitkim disanjem, lagana temp i dalje. Gripu nisam imala di pokupiti, po rijecima dr inkubacija joj je do 4 dana, a ja sam 6 dana u izolaciji bila prije pojave simptoma. Uglavnom nesto mi je sto neznam al uopce me ne zabavlja. 
    PetraB i Annika 😱😱😵😵 jel vama svemir stvarno ima jos sto za servirat... Neznam sto rec osim da vam zelim malo mira.
    Zarice cudno da ti je kao trudnici dao samo canesten. Ja sam imala gljivice u trudnoci i dala mi je vaginalete i kremu na recept neke Klotrimzon ili tako nesto. Bila sam 2 tromjesečje koliko se sjećam, terapija je bila 6 dana i prestalo je vec nakon 2 dana. Kako sam imala rizicnu trudnoću konzultirala se prije i sa ovima na klinici za potpomognutu i oni su odobrili tako da mene je to spasilo. Nisam poslije više imala problema s time.
    Dale ste mi mislit o platnenima, doduse meni bi ih onda stvarno trebalo puuuno. Ja kad imam mengu vec dugo godina uvijek prakticiram nositi gacice na kojima je ulozak i preko tanke bokserice pamucne, prije mi se isto desavalo da mi procuri, pomakne se ulozak i slicno, al sad ne vise. Na wc kad imam mengu ide 20 puta dnevno doslovno, posebno od kad sam rodila, od onda imam i puno jace menge. Prosjecno svakih 1.30h,nekad i češće, a desi mi se da imam velike odljeve upravo kad mokrim ko da negdje mi to stoji unutra i ceka dok ne sjednem na wc. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.