ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    10. Veljača 2022. 15:55

Deedee kakva to trgovina ima wc 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣

DeeDee
    10. Veljača 2022. 15:58

Neću imenovati možda je netko bio tamo pa će vam reći 😂😂😂😂

[/url

• Zarica
    10. Veljača 2022. 15:59

Ma da, sudjelovat ce. Ideja je da si odabere tepih za pocetak :P Krevet jos ne znamo koji bi uzeli. Pokusavamo odmah iskombinirat da bude za dvoje ili nadogradivo za dvoje za jednom u buducnosti. Prosli smo vec masu kreveta i cijeli pinterest i i dalje nismo sigurni koje je rjesenje najbolje. Jednu sobu ostavljamo kao radnu, pa ce se klinci nekak morat nekak zbuksat skupa u buducnosti:D

DeeDee
    10. Veljača 2022. 16:03

Zarice nama se sviđa ideja s onim krevetom koji može bit gore i dolje, u smislu prvo je krevet na podu dok su maleni, a kad malo narastu može bit kao na katu a ispod prostor za igru. Ima duo fora izrada na tu temu.
    Pa možda kasnije možete dolje i drugi krevet 🤷🏼‍♀️

[/url

MaRe
    10. Veljača 2022. 17:10

DeeDee jaoooo....nema goreg....al barem te uhvatilo gdje ima wc...zamisli da ga nije bilo 🙈🤣🤣🤣
    S mlijekom je i nama isto..znači jedno vrijeme smo ga izbacili i bili na jednom dnevno il nijednom a sad obavezno ujutro i navečer traži a nekad i u noći ga čujem "mami meko mojim"😁😁 Al mu samo kažem da je popio i nek pije sok ..bočica mu je kraj krevetića pa se sam posluži..
    .
    Spava ok al zna pričat u snu..pa se smije pa plače i tak svašta nešta...ak sam budna ga čujem a ako nisam ni ne čujem ništa ako baš ne plače.
    Spava u krevetiću i ostat će tamo dokle god stane 🤣 Kasnije samo kupimo veliki madrac i krevetić se pretvara u krevet ili ako ostanem trudna prije onda će dobit novi krevet a beba krevetić.
    .
    Mi smo počeli voditi borbu s hranom.... užas...nekad jede normalno a nekad imam osjećaj da jedan normalan obrok pojede u danu...ne računajući mlijeko 🙄

Valkris
    10. Veljača 2022. 18:14

Lavica, joj uši!! Naježila sam se. Nadam se da ste ih se riješili 😬
    DeeDee hahahha 🤣🤣🤣🤣 i ostale s probavnim smetnjama i trčanju na wc 🤣 nadam se da će vam proći što prije
    Krevet - neki dan smo malog prebacili u kinderbet nazad, a mala frajerica spava u njegovoj krevet kućici 200x120 i cijelog ga obide koliko se vrti. On uglavnom mirno spava sad u kinderbetu i isto traži mlijeko oko 5 6 ujutro 💁

Simbalija
    11. Veljača 2022. 08:02

DeeDee kao što kažu,  nužda ne pita 🙈🙈😁 jao mrzim kad mi se to desi negdje, nije već dugo, ali znalo me zafrkat kad bi puno pive popila u izlasku,  znam da smo jednom brali šparoge u nedjelju, a dan prije smo bili vani pa sam morala više puta po biljčicama.. Možda su bolje rasle 🙈🙈
    Meni je trenutno ok, ali mi je još neka težina na sve što pojedem..
    Za krevet sam mislila kupiti taj niski jednog dana kad je odlučimo preseliti. Sad dok je zima neka bude kod nas, baš me lijepo ugrije😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    11. Veljača 2022. 09:59

Hahah joooj smiješno je s odmakom, ali nije smiješno 😂😂
    Suosjećam sa svim 💩epizodama.
    .
    Ja sam jučer oko 20i30 išla u krevet jer sam baš bila kao prebijena i šta mi se nije prasica mala uvukla u krevet, zagrlila me i zaspala. I bome je ostala do jutra, htio ju je M prebacit kad je došao spavati, ali rekoh ne mogu se dizat noćas, fali mi snage i sna kronično. I tako smo mi kao hobotnice zapetljane do 6 ujutro spavale 🤷🏼‍♀️
    Osim što sam se najela kose  na njenim okretanjima ovako se nisam naspavala tjednima, i sad ti budi pametan

[/url

Grizli
    11. Veljača 2022. 10:36

DeeDee nadam se da ces biti bolje.
    Svi bolesni drzite se. Mene je ocito uhvatila korona isla jutros na pcr pa cekam rezultate, al sve me boli, grlo, glava, najgore sto me gusi opet sve, tesko disem bas, za ne faliti dobila mengu jos tako da sam komplet u klincu. M je super puna energije, srecom pa je mm doma s njom.
    Krevet smo narucili kod stolara na kat joj tj povišeni jer nam treba po mjeri. Visina 130cm.od poda, pa ako treba jednom moze ispod stat isto niski krevet, a sada ce biti prostor za igru. Bit ce za madrac 90x190. Bocno ce biti ormarici stepenice, a od ruba kreveta do plafona ce biti mreža koju cu moc pomaknut za namjestavat krevet, al ju ona nece moc otkaciti da ne padne. Iako spava vec 3 mjeseca u kreveticu bez stranice samo ogradicu ima i do sad joj nije palo napamet naginjat se,dosta se vrti i okrece. Spava u vreci i tokom noci kad se probudi zove nas, a popodneva spavanja sama izađe i dodje iz sobe van. Krevet bi joj trebao doc na proljeće do onda ce vjerojatno prestat spavat u vreci.

• Zarica
    11. Veljača 2022. 11:53

Uh da, ja sam isto jedna od onih koji mogu kakit uvijek i svugdje  Nisu mi bili jasni oni kaj trpe jer moraju doma, to kod mene nije postojalo. Tak da imam mapu wca po gradu u glavi :) Tak da sam cesto i birala u koji cemo birc po tome kakav je wc  Dok sam radila kao student u dm-u pustila sam tako jednu mamu s malim sinom u wc pa sam dobila jezikovu juhu nakon. 
    .
    Ja planiram sad kupit neku vrecu s nogama. Fakat mi je dobar sistem s tim vrecama tak da planiram ga zadrzat u njima sto je moguce duze. Mada sad kak ne grijemo vise obucem ga u vrecu i jos dodatno pokrijem. 
    mikio, moj muz je imao ideju da kupimo malo veci krevet za njega bas da stanemo s njim ako zatreba, al na kraju mislim da cemo ipak uzet nesto mini da dobijemo na prostoru. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.