Angelly cek zezas me tvoj nezna matematiku? 😳😱🤭
Ono wtf... Al ovako kad pitas rekla bi da je moja za glazbu, cim cuje muziku ako je neki dobar ritam krene se u ritmu ljuljati, plesat sta god. I fina motorika joj je dosta razvijena vidim naspram druge djecice u parku. To ne bi ni primjetila da druge mame to ne spominju stalno. A njen naaaaj talent je da melje stalno, doslovno me nekad usi bole kad bez prestanka po par sati melje a ne kuzis 70% toga sta je namljela. Ako se to moze zvat talentom, ja se tjesim da je.
Cjena c&a vreca je zbog duzine ko sto Mikio kaze i na webu su kraće jeftnije od ovih 100-120 cm.
Mikio 🤣🤣🤣🤣 piša pada 🤭🤭🤭... M su sad hiti djecje pjesmice od Maje Šuput... Najdraza joj je sto zivotinje jedu i to pjeva cijelo popodne cak i ako se to ne slusa vice na nannanana... I od nekog srpskog al bas su lijepe pjesme neka o Zmaju i Ježurko.
Kratki update za Lidli. Ima Lego duplo autica za od godinu i pol. Ja uzela, bas mi je fora:) I ima super kul kupacih hlacica za klince od broja 86. Ja uzela malcu, prefora su mi.
E sad sam neocekivano stigla procituckat. Da, ova moja je 90cm. Nije bilo vecih, a ovih hrpa pa sam brijala da ni ne postoje vece. Al ova mu je ok zasad, vidit cemo za par mjeseci🤔
Meni moj malac presmijesan kak brblja i pjeva. Tako nas razgovjetno i nekako sa znatizeljnim tonom doziva, nekak prirodno ocekujes neko ozbiljno pitanje, a onda nastavi sa milijun zvrlje brlje rijeci
Mi cemo prijave u pon, cekali smo ovaj tjedan da vidimo ako ce nam se rijesit prebivaliste, al izgleda da nis jos od toga tak da cemo morat sad posto poto. Kak si ti Damnarexx s tim? Jel ima novosti s apnom?
Za mene su zatupljeni ljudi sta pricaju kao nije porod ako je carski..i o umjetnoj oplodnji...neman rijeci za to....
Mi smo se upisali u privatni vrtic al svakako cu predat i za gradski....al za gradski jos nije izaslo ni kad su ni sta...😕😕😕...valjda iza izbora...ajmeee
Damnarex jesi ti naveli da si na porodiljnom pri upisu ili kako to ide?
Ja bila jucer na roditeljskom pa su mi rekli da je strasno tvrdoglav,uvijek gladan, cesto mijenja fokus u igri (koje dijete ne🤔) i da se penje do te mjere da je dovukao stolac,popeo se i javio na telefon na zidu (mi nemozemo u vrtic zbog korone nego zvonimo kao na portafon)🤦🤦
A ti upitnici za vrtic su mi vrh ahahahah🤦
Ja bila jucer na roditeljskom pa su mi rekli da je strasno tvrdoglav,uvijek gladan, cesto mijenja fokus u igri (koje dijete ne🤔) i da se penje do te mjere da je dovukao stolac,popeo se i javio na telefon na zidu (mi nemozemo u vrtic zbog korone nego zvonimo kao na portafon)🤦🤦
A ti upitnici za vrtic su mi vrh ahahahah🤦
Ahahaaaa😂😂😂😂koji medenjak, on se poletio javit na telefon 🥰😄
Lavice, super je mali :D Kaj ste imali uzivo roditeljski? Mi ga nismo imali nikako, ja ih mailom zamolila davnih dana ako bi mogli bar neki skajp/zoom napravit, al sam dobila ignore.
Sortiraj odgovore
Najstariji