Lunica mislim da za sesti porod nema smisla da uzimas epi, pa mali ce samo skliznut van🤭😅 hehe salim se, olaksat ce ti deff neko vrijeme..meni nije dugo trajao😏 al dovoljno da se malo odmorim.
Mikio, ja kupila te bijele potkosulje bodije u NKD.
Evo ja se javila pedici pa nam poslala neke kapi za nos koje ce pomoc odcepljivanju, odnosno razrijedit smrklje. Nadam se da ce biti bolja noc danas.
Losa, sve isto. Suzne oci i sav prehladjen, al se igra. Zao mi sto propusta vrtic bas sad kad je krenulo bit malo bolje.
Vecer curke,
evo i mi smo nakon 5 dana bez temperature i jos malo prilagodbe od subote opet bolesni.
Poslala sam mail pedi, jer preko noci zakuri i preko 39 🥴
Vadili kks i crp, poviseni i leukociti i crp, naknadno i urin i srecom uredan, pa sad cekamo sutra upute sta dalje, a ona je grintava, malo slabije jede, hoce dosta piti sto mi je super, jer ima i proljevaste stolice, 1-2 dnevno, a opet je na momente i razigrana i nije ono skroz down..
Omerta bas je sitnicka malena, ma nek su one zdrave to je najbitnije, mislim da je moja pedi malo detaljnija i opreznija, bas i danas pred kraj radnog vremena zove, provjerava, odgovara na mail vam radnog vremena i stvarno za svaku pohvalu, a nisam digla paniku, vise sam se javila zbog toga sto se vratila bolest, pa cisto da mi da smjernice sto jos mozemo poduzeti i provjeriti..
Zarice mi smo taman dosli do faze rucka i sljedece je trebalo biti spavanje i eto sad je stalo.
Donje bodice sam po drugu velicinu uzela u Sinsay i zadovoljna sam, peri deri su, a sad sam na bretele uzela u HM i to mi je za toplije vrijeme za ispod majica.
Evo ocito sam i nekakvu virozu pokupila. Napuhnuta ko balon, pa na wc, pa mi vec par puta dosla mucnina i da cu povratit, al nikako.. I naravno uz to se srce uzlupalo i poslje tresavica. Pa koji vrag vise..???
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure ovo za cijepljenje i hodanje je samo zato sto ova u nogicu boli pa zato pitaju (bas pricala sa svojom dr u subotu).
Bodice su moji nosili skidanja pelena jer meni oni drze pelenu na mjestu. Bez bodica pelena zna skliznut.
Ja danas i Sinsaya narucila bodice bez rukova pa cemo vidjeti kakvi su.
Vagala cure neku dan... Obucene imaju 9 kg, sokurala sam se.
Za nos mi dobijemo efedrin kad ih jako muci. Njega kapam samo navecer prije spavanja po jednu kap. Fizioloska mi ne pomaze bas vise jer su nemoguce pa im se sve salije u grlo i efekta nikakvog nema. Kupila sam sinomarin mini i njega naspricam pa na usisavac i to nam se pokazalo sada najboljim rjesenje.
Bajkine slape mozete kombinirati kako zelite boje, ne moraju biti sarene.
Omerta i Mikio nadam se da cete se brzo oporaviti.
Annika 💓💓💓
url=https://lilypie.com][/url
Meni su Bajka pelice li la podosta sarene za moj ukus🤪 al ove mickey mouse, top😍
Grizlipa sad se nadamo deckicu, ima maalu preednost☺️ bilo bi lijepo imati oboje.
Ali ako i bude curica top🥰 imati ce sve od E.
Angellyja sam zab da si i ti na Merkuru rodila😁 kakvo je iskustvo tamo bilo? Se vracas opet?
Annika drzimo fige🤞🧡.
Mi smo danas popili kavu na suncu i ovo mi je bas trebalo😍✨ vitamin D on max.
Da, planiram opet tamo. Sad tamo sve vec znam i bila sam zadovoljna, nadam se samo da ce popustit ovo ludilo s koronom pa da ce moc za 9mj i pratnja...zivi bili pa vidjeli 😄
I da, crijevnih viroza ima jako puno sada
url=https://lilypie.com][/url
E da, ja sam Bajkine papucice sama kreirala i napravili su tocno kako sam htjela, stvarno super.
Cure , samo da vam se kratko javim dok razmaženko spava u naručju. Ono najbitnije: dr mu je našao atrofirani desni testis koji je izvadio van, i sve je prošlo ok. Sutra bi trebali kući, znat ću više nakon vizite ujutro.
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji