Mikio, mi smo mu davali rastopljeni polutvrdi sir u nekim drugim kombinacijama. Dala bi mu i nerastopljeni da vjerujem da bi on to dobro prozvakao :P Avokado mi je super ideja :)
A jedenje… Ona cica jos navecer prije spavanja plus boca, a ujutro ovisi kolko se nacicavala preko noci. Iako ona sad sama trazi cicu i to je jedino kaj hoce jest ujutro pa joj ugl dam🤦🏼♀️ uzas, vracam se 5 koraka u rikverc s tim jelom… Voce nece ni pogledat, al zato flips moze uvijek. Pecem muffine sa svim i svacim da joj podvalim, a ona bi jela goli suhi kruh… I tak…
I moja luda za flipsom.. Moze i korica kruha, rizini krekeri.. samo da se nesto zvakulji. Možda zbog zubica. Ima tek donja dva, al kaze ped da bi moglo i gore uskoro.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Inace i mi jedemo svi skupa istu hranu vec neko vrijeme, al bas smo mm i ja u zadnje vrijeme zapeli za egzoticne stvari (indijska, tajlandska itd) i sami sebi zakomplicirali. To je ipak prepapreno za malog.
Vecer! Citam no nikako da stignem nesto napisati. Dan mi je do minute isplaniran kako bi mogla raditi i čuvati malca odnosno provoditi kvalitetno vrijeme s njim. Kako sad imam manje vremena za razmisljanja koliko jede, pije,dal bi morao ovo ili ono…. on bolje i redovitije jede, spava i opcenito je manje zahtjevan.
Mom je glavna rijec vava… misli na psaMama je prije govorio, sad mu se vise neda, pas mu je drazi
Otkad je onu ranu u ustima imao manje prica i vise dudu trazi.
Ove stepenice necemo jos kupovati jer nije siguran za tako nesto. Nikad ne znam sta mu moze past na pamet. Neki dan je dogurao foteljicu do naslona kutne i preko nje se popeo na naslon. Promrzla sam kad sam ga vidjela. Opcenito mu svasta pada na pamet, a omiljeno mu je penjanje na nesto pa ne bi jos to poticala.
Jel svi klinci koje su cijepili s moparu hodaju?
I kod nas je aktualan VAVA. Samo sto ona to osim za psa kaze i za druge zivotinje, haha..
Moja je vec hodala prije cijepljenja, a hoda i sad, par dana nakon.. Ped nam nije ništa tako spomenula.. Samo da bi bilo dobro da proba jaje.. I piletinu.. Al može i samo jaje.
Helou...
Ja svojoj jos nisam tvrde sireve dala, al koziji mladi, mozzarellu i ricottu jede cesto. Mozes joj probat dat i namaz od lece slicno kao humus, a odlicno bude. I da svojoj sam dala sve namaze tipa mlijecni, vajkrem, abc, vivis... Isto jedan dan ce aw udaciti u tome drugi dan ni cut. Jos uvijek nekako za dorucke najvose coli pojest muesli sa ad, a večere palenta ili pirov groz sa sirom/vocem/jogurtom kako kad...
Ja danas isla samo po kruh u lidl... Na kraju dosla doma sa punim vrecama, hrpa robice na akciji po 5 do 20 kn, stare kolekcije tajice, majice, pidzame... Nakupovala more toga za 80 kn.
Htjela pitat do kad djeca nose bodije? Gledala neke velicinu 92 u lidlu 7 kom za 40 kn smiješna cijena al si mislim dal ce ona na jesen htjet to nositi i dal ce nam to onda uopce trebat? 🤔🤔
Omerta, i meni to proslo kroz glavu…jesi preboljela koronu? Nisam sigurna, al cini mi se da ako se u drzoavnoj bolnici narucite da holter nosite 3 dana. Moj rodjak je morao nositi pa je tako bilo u drzavnoj, dok je privatno trajalo 24 sata. Samo mislim da se ceka par mjeseci preko drzavnog.
Holter sam nosila 24h, privatno, Aviva (Nemetova).
Nije mi se cekalo dok dodjem na red u bolnici..
I jos nešto mi se javlja.. Tak iz čista mira mi se uha zažare.. Tj najvise desno, nekad lijevo.. Onak osjetim vrucinu i zacrveni se vanjski dio uha.. Nekad me zna uz to i pocet svrbit il lagano bolit glava sa te strane.. Hormoni il koji vrag??
Misla sam trazit uputnicu za kks, hormone štitnjace.. Šta bi još mogla?
Nisam pohvatala sto je sa Annikom, tj. bebom..??
LoSa, B12 uzimam svakodnevno, jedan špric pod jezik.. Prošle godine sam pauzirala kratko pa provjerila i bio je gotovo na gornjoj granici oko 500 i nešto..
Mikio odi si to privatno, pa da budes sigurna.. I UZV ako vec nisi. Žao mi da te ta korona tako satrala. Ja ću baš jednom otic vidit antitijela.. Nikad ne znaš. Cula sam da se puno ljudi muci sa tim nekim postkorona simptomima..
Annika 🤞🤞
Omerta maleni od Annike ima danas operaciju.
Nadam se cure da cete se riješiti tih problema jer bas zvuce loše.
Losa te sam htjela u lidlu kupit pa nisu imali vise 74/80 sta mojoj je sad dobro od njih. Mi joj jos uvijek bodij dugih i tanku terenerku ili hlace i vesta. Ocito voli toplo ko i ja jer se ne buni nikad, al poludi kad joj obucem nesto od onog kao plisa.
Prosle godine smo imali od Sinsay te kao potkosulje i isto su nam bile super s time da su modeli malo uzi bili koliko se sjecam.
.
Mi obavili shopping prvih cipela i 2 jaknice za proljece/ljeto. Iskoristila kupon u c&a onih 50% sta je bilo u dm knjizici i jos u kik nasla na akciji kao suskavac sa dole umetkom od flisa, obje su nam se sviđale pa uzeli vec kad su bile za 60 kuna svaka ☺️.
.
Cure jel ima koja Korkmaz inox lonce? Gledam nesto da bi kupila pa ako ima koja d ami da misljenje... Jer meni su lijepi al bi trebali biti i funkcionalni.
Meni su Bajka pelice li la podosta sarene za moj ukus🤪 al ove mickey mouse, top😍
Grizli pa sad se nadamo deckicu, ima maalu preednost☺️ bilo bi lijepo imati oboje.
Ali ako i bude curica top🥰 imati ce sve od E.
Angelly ja sam zab da si i ti na Merkuru rodila😁 kakvo je iskustvo tamo bilo? Se vracas opet?
Annika drzimo fige🤞🧡
.
Mi smo danas popili kavu na suncu i ovo mi je bas trebalo😍✨ vitamin D on max.
Sortiraj odgovore
Najstariji