Mi smo planirali al sad kad je postalo stvarnost pitam se kak bum ja to 🙈🙈
Aaa Angelly pa cestitam!!!! ❤️
Damnarexx je, je iznenadjenje je bilo jutros al mislim da nas tek prava iznenadjenja cekaju kad ispliva sve sad 🤷🏻♀️
Uh Damnarexx iscekujemo s tobom 🤭🤭🤭🤭
url=https://lilypie.com][/url
Hvala curke 😚
Ma za sad jos cekam prvi pregled tak da smo mi ful na pocetku sveg 😅 stay tuned za sve detalje.
E a sad savjeti iskusnih mama, dakle ocito je da ce kinda ostat kod nas u sobi za novu prinovu al to znaci ce N morat dobit novi krevet... kakav krevet je ok za skoro 2godisnjaka? Odnosno i malo mladjeg jer se mora prije krenut navikavat 🤔
Angelly cestitam!! 🥰🥰🥰
Nisam iskusna ali ja sam mislila L ostavit u kinderbetu i kupiti jos jedann kinderbet za bebolinu.. Nekako mi se čini jos mali da bi spavao sam u krevetu.. Prenemirno spava i vrti se i okrene na sve strane.. Pogotovo ako bi isao u svoju sobu..
Lunica, ma ne stignem pisati koliko cure brzo pisu hehe
Super da imas pomoćnicu, meni muz jako puno olaksa,
ja isto danas slobodnu vecer imam kao jer je on neki dan isao gledat tekmu kod kuma..
Damnarexx, iscekujemo s tobom 🙂🙂
Mikio, nadam se da ce proci brzo 😊
Angelly woo čestitam! 😍 Samo da bude sve ok cekamo s tobom prvi pregled, trudnocu, porod... Jesi to test radila pa znas ili?
Za krevetic sigurno ce ti i skusne mme rec pametnije, al kuma je malenu od 2 godine bila premjeatila u krevet neki iz ikee koji se prosiruje prvo je kratki, poslije dodje na 190 cm ja mislim, doata je nizak a ima i neku ogradicu na koju je ona stavila jos onu ogradicu od krevetica pa curka sama kad se probudi iseta iz njega.
Damnarexx nisam iz Zg al i nas sokiralo jos neki dan se mm i ja zezamo da je on toliko dugo gradonacelnik da ce biti i kad M bude isla u Zg na fax. Jel prizeljkujes sad deckica ili bi rađe curicu? Mislim da vecini ljudi je svejedno samo da je zdravo al ono sto bi ti bilo fora.
Kad razmisljam si mislim da bi ja voljela imat jos jednu kcer i sina i to blizance i onda se sjetim PetraB pa ohladim od vizija 🤣.
Moram priznat ovo postaje ozbiljna stvar svaki put kad neka objelodani da je trudna ja pozelim da i ja uskoro zatrudnim... Morat cu se distancirat od vas ako ovako nastavite bit plodne jer neznam di ugurati jos jedno, a kamo li 2 djeteta u 55 kvadrata.
Mikio jel ce tebe poslat na kakve pretrage ili je njihovo kao post korona i to je to, snađi se druze.
Ajmeee Angelly cestitam i zelim ti da sve prođe u redu do kraja ☺☺ Povecava se broj plusića 😀
Ja se i dalje nećkam 🤣🤣
Grizli ja sam vidjela one s crnom mackom i te bi posto imamo crnog macora doma...ostale nisam ni zagledala (samo letimicno) jer znam da ne bi mogla odlučiti. Sad sam mu mjerila stopalo da mogu naruciti.
Mikio drzi se ❤ steta sto nisi blize..mogle bi se druzit mi "neradnice" pa da se klinci izmore 😁😁
.
Kad bi morala A izbacit iz kinderbeta uzela bi onaj niski krevet sa zastitom sa strane jer on kako se okrece zavrsio bi na sredini sobe.
.
Lunice ajme...tebi svaka cast..treba imati energije za njih 5ero.
Angelly za krevete za tak male nemam pojma iskreno kaj ti savjetovat jer su moji "izgon" iz kindaca dobili kad su debelo prek dvije godine bili, blizu tri vec. Al mi smo u kuci i sobevsu na katu tak da je za nas ovo bilo sigurnije. Krevet bi definitivno bio financijski ti najisplativiji no mozda da razmislis o "next to me" kindacu za novog bebaca. On je do 9 kg i dok se bebaci ne pocnu dizat (moje su do pred dva mjeseca bile u tim kreveticima jer su sitne pa smo mogli tak dugo ih koristit). 🤷🏻♀️...
Ne znam eto, mozda ti netko od frendica ima za posudit tak nesto (ja bi ti rado poslala svoj no otisao kod bratica od mm jer mu taman zena mora rodit) pa da ti ipak N jos malo bude u kindacu. Ja bi nekako radje tu opciju.
A curke moje, ja sam vec sto puta rekla da su nam curke bile prve, bile bi i zadnje 🤣... Ovak s vise njih je lakse. 🙈
Mi imamo podjednako "čvrstih" tenisica/ cipela i papučica ala pelice. Ali I dalje mi je najčešće bosa, u čarapama onim u kojima se ne kliže. Btw, opet ne hoda ljenguza, trajalo joj dva dana😂 napravi dva koraka i baci se na koljena i onda po koljenima dok ne dođe do nečeg za što se može držati..
Btw meni bajka nisu po ukusu, zadnji put sam birala na princip koje su mi manje ružne. One zadnje na mace su mi fora i sad ove Mickey Minnie mi imaju par preslatkih.
.
Žao mi je zbog koma noći i zaštropanih nosića, nama prošla super, mislim da nam je ovo bio prvi bezbolni pun mjesec. Dosta manje jede zadnjih par dana i danas skužimo da joj je skroz izašla dvojka, četvorka na pola i trojka se bijeli 😱
Mislim da smo sad na 10.
Jučer je V bila prvi put u shoppingu 😂 bila glavna atrakcija, svima mahala i smijala se. Uglavnom, kupili smo autosjedalicu 🥳🥳
.
Lunice bome, da 31. tjedan 😱
Angelly čestitam ☺️
Moram priznat da sam ih ja jedva dočekala jer još nisam bila vaditi krv i uzela pilule, a onaj prošlotjedni umor me skoro natjerao na paniku 😬 i evo dobila na kraju u dan i umirem, ovo su mi najgore od poslije poroda..
Uglavnom ful mi je zanimljivo kako su podijeljena mišljenja i želje oko nove trudnoće, drago mi je da svima koje želite polazi brzo za rukom 😊
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji