Ma slazem se definitivno da je ovako bolje, samo da bas nije vikend a mi sto stvari za napraviti
[iimg]
Annika, sretno. Drago mi je da ste uspjeli izvaditi krv bez onakve muke. I mikio bravo za pomoc :)
Petra, nisam to prije znala, al mclaren ima ona klasicna kisobran kolica za blizance. Kad smo bili na moru vidli smo vise roditelja kako ih guraju. Izgledaju mi nevjerojatno jednostavna i mala. A koja ste kupili da vam ipak ne odgovaraju? Preglomazna su ili?
Mikio, nadam se da ce pomoc svekrva. Treba ti da odmaras i napunis baterije. Bas steta da nemate vise rodbine da uskacu...meni sestra vec tjedan dana po malog prijepodne u vrtic pa je s njim dok ne dodjem s posla. Iduci mjesec ce sveki, pa druga sestra i tak. Bas mi to puno znaci. Do nedavno smo bili ja i mm, al kak je sad malo stariji sve ukljucujemo.
Grizli, mozda kad skuzi da nema alternativu pojede ono sto joj ponudis. Citala sam na Chiarinom tanjuricu da je ok gledati hranu iz druge perpektive osim da je dobra za glad. Tipa slusati kad grickas pa oponasat grickanje, krckanje, napravit neke cudne oblike...nekak zainteresirat bebu. Vjerujem da bolje pali kod malo starijih, pogotovo kaj sad ne jedu puno krckave hrane itd, al mozda nesto smislis. Meni je zgodno zvucalo. Ja imam onaj dm tanjuric s nacrtanim kamionom pa mi dok jedemo trazimo taj kamion na dnu. Njemu je to zanimljivo i potakne ga da 'pocisti' tanjur. Al on je stvarno lagan za nahraniti i jasno kaze kad želi jesti, a kad ne želi tako da zbilja imamo sreću s tim.
Mikio ❤ bas koma...em si imala teske simptome em te i dalje muci...drzi se 💪 nek sveki uskoci a ti probaj malo predahnuti.
.
Sta ste pricali za bajkine i slicne papuče? Ovako su dobre...al dal im je toplo u njima? Dal su za parket i pločice? Vidjela sam neke sto bi uzela a nznm dal ce mu dovoljno toplo biti il su kao da je u carapama xD
Mikio ❤ i bravo za uskakanje anniki
Mare, i ja sam se mislila zbog toga oko bajkinih, pa sam uzela jedne druge tople za sad, a bajkine cu narucit za toplije vrijeme, sljedeci broj.
Grizli, da, treba vjezbat strogocu😊
Petra, imam doma kisobran maclaren za blizance, sa zimskim vrecama. Dobila od susjede, bezveze cekaju. Ako ih zelis, saljem postom😉
Annika, sretno 😊 😊 😊
Mikio, drzi se 🤞 🤞
Nas danas zvali da od ponedjeljka krecemo u vrtic. Na privikavanje.
Koje papuce im vi imate za vrtić? Narucila sam iz Bajke ali nisu dosle jos... Pa sam trcala danas u Ciciban/Frodo i neka nezainteresirana trgovkinja nam nista nije pomogla...
Valkris, ja bajkine i za vrtic i za po doma imam. Nama su dobre. Carape i slapice i bude ok. Ako ocekujes da ce stici svaki cas, mozda ti ne treba prvi dan dva kad je po 15 min.
Valkris mozda mozes dok je prilagodba stavit mu one carapice za hodanje tih prvih par puta dok ti ne dođu slapice.
Mi imamo pelice mislim da su to ista spika kao bajkine i mojoj su noge tople ugodno, ne znoje se i nisu ledene ni kad stoji na plocicama.
Bas sam htjela pitat do kad oni mogu nositi te papucice bajka/pelice i sl. Jel to mogu i kad hodaju ili onda moraju bas one sa gumom dole kao sto su froddo/ciciban?
Dobro jutro cure
Mi imamo Bajkine vec druge, odlicne su i nosimo ih po doma, ne sklizu se. Za vrtic ima Frodo s mekanim dzonom bas za prve korake.
Cure jeste li vidjeli gdje (osim HM) one laganije tube salove za bebe?
Ma da, to sam i mislila mozda carapice, al zena rekla nek ponesem i sebi i njemu papuce i nisam se snasla.. Sve je nekak na brzinu bilo..
Macutica, moze slika tih? Jer trazila sam i ja te neke s tankim dzonom no sve su imale neki debeli..
Sortiraj odgovore
Najstariji