ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ifkaminja
    14. Siječanj 2021. 19:54

Red Fox

Ko je ono pisao da je imao flasicu do skole? Ak tak voli flasicu nek ju ima 😊

Ispravak netočnog navoda. Ne do škole. Do 5. razreda.🤭🙊🙉🙈
    O tome koliko sam normalna bi netko drugi morao debatirat 😂 Ja mislim da sam čist pristojna ispala.🤔🙃
    DeeDee samo ti njoj daj flašicu. 
    Moja po noći ne traži, bar ja mislim. Popije dvije bočice sviježeg mlijeka od po 230ml po danu, i navečer AD 230ml. Spava cijelu noć, od 19 do 7. Skoro svaku noć ima tren da se digne u kindaću, oko 2-3, onda ju preselim k sebi u krevet, pa se mazimo i zaspi dalje. Sad si mi dala razmišljati, možda bi ona flašicu 🤔 Baš bum probala, makar ne cendra, ustvari uopće se ne javlja. 
    MaRe sretan rođendan! 🎂

• Zarica
    14. Siječanj 2021. 20:16

Moj uopce ne pije mlijeko🤔
    Cica ujutro i navecer, al ono. Ne cini mi se da imam nesto puno mlijeka. Jedino mu pomjesamo AD sa zitaricama prije spavanja. Jel potrebno da piju cisto mlijeko jos uvijek ili vi to iz navike? 

beba2025❤
    14. Siječanj 2021. 20:26

Damnarexx, nije nikad niti jednoj crveno bilo, osim na guzi ponekad.. 
    Baš pitaj pedicu, čini mi se da sam prije pročitala da nekim bebama urin bude prekiseo pa lako i brzo nagrize kožu, jer je jako osjetljiva. 
    Nadam se da te neće ignorirati, jer to bebu sigurno peče..ne znam dal može biti od citruusa il nešto, ali svakako ne daj da te pedica otpili.
    Jel brišeš vlažnom maramicom ili gazom i vodicom?
    Nekim bebama smetaju maramice vlažne tj. ono čime su natopljene.. 
    Nadam se da će ti ped. dati pametan savjet💜

DeeDee
    14. Siječanj 2021. 20:28

DeeSB

Znači oplakah, ovo kradem 😂😂😂😂😂

[/url

beba2025❤
    14. Siječanj 2021. 20:31

RedFox, ma prave žene, ormari povraćaju, al one nemaju šta obuti i obuci🤣uvijek je nešto ljepše od ljepšeg🤣🤣
    Zarica, moja pije mlijeko, ne iz moje navike, nego iz svoje🤣, nije još baš počela jesti dobro, a mlijeko baš traži, pa joj dam.. Kad počne bolje jesti normalnu hranu, polako smanjujemo mlijeko i onda izbacimo bočicu. Do tad.. Nek uživa 🤭🤭

ifkaminja
    14. Siječanj 2021. 20:40

Meni je moja mama rekla 😂😂😂 da sam ja iza svakog obroka tražila flašicu mlijeka. Dakle, pila sam na kraju 2 litre mlijeka dnevno, ali kad sam bila veća naravno.
    Imam dojam da i ona jaaaako voli mlijeko. Ponekad kad više nema mlijeka u bočici krene vikat "ne,ne,ne". Već sam mislila raditi još jednu bočicu, al brijem da bi joj više od 230ml u obroku bilo puno previše. Sad još imam AD-a, pa to trošim za zadnju bočicu prije spavanja. Nekak mislim da je "jače"/zasitnije od kravljeg. Piti će ga dok ne potrošim. A tad bum vidjela, ak bude i ta zadnja flašica kravljeg ok za cijelu noć, onda više nebudem kupovala AD. Ako neće odgovarati, opet ću kupovati. Ja joj mislim davati dok hoće. Pa i do 5.razreda ak će htjeti, ko sam ja da sudim 😂😂😂😂😂

Grizli
    14. Siječanj 2021. 20:40

Zarice tako je da, nakon onog dana pred apavanje vise nije htjela cicu, probala joj bas veceras dat bocicu sa malo Ad-a u nadi da ce bolje spavat mozda. Nis povukla 2 puta i okrenula glavu.
    Za mlijeko negdje mi je ostala info da im do 18 mj treba oko 400 ml mlijeka. Losa ce bolje znat, mozda je podatak kriv. Al svakako je dobro mlijeko za njih zbog vitamina i minerala. 
    DeeSB 🤣🤣🤣🤣 zaigrat cu igru kad M prestane cicat sigurno! Racunam da cu popit nekih 250 casica u minuti. 

• Zarica
    14. Siječanj 2021. 20:44

Pa da, sigurna sam da bi i moj mali htio da mu ponudim jer sve zeli. Samo nikad nismo pili bas mlijeko. Ili ad u kasici il cica. Budem mu bas ponudila sutra tokom dana jednu dozu. Mozda i bolje odspava

Grizli
    14. Siječanj 2021. 20:54

Damnarexx a joooj mogu mislit kako si umorna. Drzi se! I nadam se da ce E brzo proc. Jesi kozda kremicu mjenjala. M ne imala crvenilo preko cijelo međunožja samo jednom kad smo par dana koristili novu kremu. Nije joj odmah dosla reakcija. I cim sam ju zamjenila nije vise dolazilo, al smo morale 4 dana sa korticima mazat. 
    Ifkaminja ja tebe sad zamisljam kao zensku na motoru sa bocicom 😂... Top
    Mikio M ima tako flekice na licu. I isto joj zadnjih dana jace, al ja sam povezala sa hladnocom. Jer ako smo cijeli dan unutra bude ok, a kad se vratimo iz setnje bude bas crveno jako, pa joj mazem sa nekom kremom hidratantnom i bude bolje al nije idealno. Cekam 2.2. pa cu bas pitat pedi. Probaj par dana bez mlijecnoga... A zamjena hm mozda kruh sa nekim dzemom, kasica zitna sa ad jer koliko se sjecam pila ga je i nije bilo reakcije... Stvarno je tesko smislit a da nije neki kuhani obrok. 

beba2025❤
    14. Siječanj 2021. 20:56

DeeSb 🤣🤣🤣🤣
    Najviše te trebaju kad razgovaraš na tel., odeš na wc ili pokušavaš prožvakati zalogaj... Onda je jaaakooo hitno... Mama, mama, maamaaaa... i onda kaže da ide na wc🤣🤣🤣🤣ili kaže, ma, ništa, zaboravila sam 🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.