ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    15. Siječanj 2021. 18:20

Mrgud jel ti oduvijek imaš ovog grincha? Znači ja sam ga sad skužila 😂😂😂😂😂❤️❤️
    Daj ne provociraj, ionako svako toliko iskipam dečku zašto bismo nigdje išli ovo ljeto, ne treba me poticati🤭
    Evo gledat ćemo se na radionicama 😁

[/url

DeeDee
    15. Siječanj 2021. 18:21

*nismo

[/url

• mom12
    15. Siječanj 2021. 19:19

Bas sam ljubomorna na druskanje🤨🤨🤨🤨....da sam blizuu😅😅...al kad dodem u zg javim se😊😊

DeeDee
    15. Siječanj 2021. 22:21

Dobro šta je ovo? Još ću knjigu na kraju čitati prije spavanja, taman se lijepo ušuškala i pripremila na zaostatke a kad ono šipak 🤷

[/url

MaRe
    15. Siječanj 2021. 22:33

DeeDee to sve ove iz Zg otisle na party 😄😄

DeeDee
    15. Siječanj 2021. 22:42

MaRe

DeeDee to sve ove iz Zg otisle na party 😄😄

Znala sam! 
    😆😆😆
     .
    A niš, odoh spavati bez priče za laku noć 🤣

[/url

• talia22
    16. Siječanj 2021. 00:48

Ovdje vlada neka tišina🤪
    Reko da se javim sigurno pričate kad ono pustinja 🤭
    Hvala vam na savjetima u vezi tekućine,danas je malo popila iz flašice sa onim kljunom ili kako već se kaže🤦🤦,pokakala se fino od kašice 😁...i prducka od voća😁
    Zanima me koje cipelice imate za prve korake? Moja po kući radi one male prve tako da još nisam bila u kupovini. Imate preporuku?
    Također dali vaši bebači ignoriraju igračke?
    Šta god da joj se da,kupi,zanima je pet minuta 🤦,jako voli gledati crtiće i u ekran kad nam je kompjuter upaljen,kad svekar uzme malo unuku gleda s njom Alvina i vjeverice 😂😂 no ne volim da stalno i dugo bulji u to 🙄..

Ja još nisam dala da proba neki smoki jer me strah,vidjela sam ih u dm-u ,pretpostavljam da vi dajete? Pa ako mi neka može reći koliko je to sigurno,ne znam dali to ima veze i sa zubićima,moja ima jedan dolje i gore jedan izlazi 🤭

Laka vam i mirna noć❤️

Macutica
    16. Siječanj 2021. 09:16

talia22

Ovdje vlada neka tišina🤪
    Reko da se javim sigurno pričate kad ono pustinja 🤭
    Hvala vam na savjetima u vezi tekućine,danas je malo popila iz flašice sa onim kljunom ili kako već se kaže🤦🤦,pokakala se fino od kašice 😁…i prducka od voća😁
    Zanima me koje cipelice imate za prve korake? Moja po kući radi one male prve tako da još nisam bila u kupovini. Imate preporuku?
    Također dali vaši bebači ignoriraju igračke?
    Šta god da joj se da,kupi,zanima je pet minuta 🤦,jako voli gledati crtiće i u ekran kad nam je kompjuter upaljen,kad svekar uzme malo unuku gleda s njom Alvina i vjeverice 😂😂 no ne volim da stalno i dugo bulji u to 🙄..

Ja još nisam dala da proba neki smoki jer me strah,vidjela sam ih u dm-u ,pretpostavljam da vi dajete? Pa ako mi neka može reći koliko je to sigurno,ne znam dali to ima veze i sa zubićima,moja ima jedan dolje i gore jedan izlazi 🤭

Laka vam i mirna noć❤️

Pozdrav,
    za vrtic smo kupili Froddo papucice one ful mekane za prve korake, doma nosimo Bajka papucice i super su, bas smo narucili jos jedne jer ove joj postaju knap, a u Deichmanu smo za prve vani uzeli Elefanten gleznjace i bas su dobre i za puzanje i za prve korake.
    Od smokija smo od 6-7mj pomalo davali od mrkve, od kukuruza i evo od prije 2 dana pomalo od kikirikija i srecom nema reakcije. A ona super to gricka i lovi u ruku, a veseli se kad ih ponudim.
    A od igracaka joj dam pomalo od svega, ali sve su joj sortirane u kutijama, pa se i sama posluzi, samo joj za pocetak igre izvadim svaki dan neke druge, ali dobro se zaigrava i sama i sa drugima. Naravno da voli daljinske, mobitele, papuce, macke natjeravat i sve sto vole male bebe, zavjese potezat, gumbe na pojacalu, ploce izvlacit iz police i tako to 🤭
    Crtice joj dam kad trebam nesto odraditi bez prekida i ako trebam kupiti vrijeme dok joj zavrsim jelo, jer nekad bude nestrpljiva, ali skuzila sam da se pocela uz crtice zaigravat, pa joj i nisu uvijek zanimljivi ako su braco/seka/igracke u blizini i to mi je drago, ne zelim ni ja da tuli u TV.

Grizli
    16. Siječanj 2021. 09:33

Jutro... DeeDee tocno sam te zamislila ko sa slike jucer navecer da si imala facu. 🤣
    Talia onaj lino flips od kuluruza moze i bez zubi se jesti jer se topi. Tako da sto se tog tice nemoras brinut da nece moc jest jer ima malo zubica. Al problem je sto ti flipsovi posebno onaj od mrkve dosta zatvaraju. Bar moju M i to vec nakon 3-4 komada kad pojede, a znam da je jos neka to kometirala. Mojoj se svidaju i iz lidl flips od prosa pise bio organic na njima. Imaju full malo soli, vidil sam da je i sa kikirikijem pa joj to planiram dat za probu.
    Mikio ti dojis i imas mengu, neznam koja jos ima pa pitanje za one u toj kategoriji... Jeste primjetile promjene ponasanja tokom ciklusa mozda? Ja jutros dobila mengu, 5 dana prije i idem gledat znaci svaki mejsec 3 dana prije nego dobim M povampiri, dan prije spava noc lijepo i dok imam mengu obicno spava ok. Dan kad imam ovulaciju najvise i kroz plodne dane ona je kenjkava i hoce iskljucivo mene. 🤷‍♀️ Sad neznam dal je to tako slucajno se poklopilo ili je povezano... 

• mom12
    16. Siječanj 2021. 09:55

Mi jedemo smoki vec odavno...ne sjecam se s koliko mj smo krenili...vjerovatno 8...i uzme cijeli i jede...on se topi...al moja jos nema niti jedan zubic😅😅😅 ....nece zubi pa nece....moja je doma bosa..tj u onim debelim carapama...a kad prohoda kupit cu joj neznam jos koje...beba je pisala dosta o frodoo...a imaju i naturino isto su dobre....za vani imamo adidas superstar koje joj obucem al ne dam da hoda u njima...a imamo jos i one 2 koje su za bebe...al njih ne koristimo bas cesto...igracke imamo pun vrtic al se ne igra...voli sve sto je neigracka i s tim se zeli igrati...cak mi je u sobi iskrivila zavjesu...to sad treba popravot....mala demolator teski....televizija joj je jedno vrime bila zanimljiva al sad vise ne...cim vidi mob poludi...i govori daj daj...ja kazem ne ne...ona da da...kad ce ova faza proc???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.