ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    14. Siječanj 2021. 06:29

Još jednom hvala svima na čestitkama 😘
    Talia dobrodosla 🙋‍♀️
    Petra bravo za K 🥳 moj se ili bacao na dupe ili se pokusavao uz nesto spustiti dok nije skuzio kako treba. Sad nekad dok se igra il nesto znq tako čučati da ga gledam i pitam se kako mu to uspijeva 🤣
    .
    Eto vama ne daju klinci spavati a ja nedam sama sebi...morat cu neki caj naći  xD Mislim da ova socijalna distanca mi dosla na naplatu...previse sam zivcana a da ne kazem koliko sam mrzovoljna 🙄 pravi mrgud

MaRe
    14. Siječanj 2021. 07:00

https://malitragovi.eu/catalogsearch/result/?q=Frodalice+hodalice

Frodalice a i ostale cipelice i papuce na sniženju do 60%
    Nznm kakva je stranica, iskocila mi na fb al u opisu pise da imaju trgovine i u Sloveniji i Njemačkoj.

mala.le.90.
    14. Siječanj 2021. 08:00

Joj cure drage, hvala vam od srca na podrsci, tako mi je lijepo sve ovo vidjeti jutros❤
    Osim toga, malac je odspavao 12 ipol sati nocas, bez budjenja🙈🙈🙈
    Dok sam se tuzakala sinoc, izostavila sam neke pojedinosti. On je zadnjih 10 dana jako prehladjen, jaki kasalj i zacepljen nos pa me to dotuklo. Zadnjih mjeseci lose spava, da, ali ne ovako lose kao zadnjih 10 dana.
    Jutros sam ustala skroz nova, spavala cijelu noc, place mi se od srece. Kao da su mi se neuroni povezali😁
    Sto se pomoci tice, sveki je blizu, ali ona ima uzasan posao i puno obaveza tako da ne volim zenu opterecivati osim kad stvarno trebam nesto.
    Mm i ja cemo to nastaviti hendlati, nadam se sa ce on biti bolji kroz neko vrijeme, tj manje zahtjevan🤨

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    14. Siječanj 2021. 08:33

Eto vidiš mala,le, i mi smo imali supee noć- NOT. budio se 212 puta, ganjala ga po krevetu, jedino što sam ga uspjela uspavati prije ponoći. 
    Sjećate se kako sam ja bila u potrazi za onom plišanom ljuljom/ živorinjom? Usojela na aukcijama uloviti za 220 kn, žirafa ljulja koja svira. M panilčno plače, vrišti i bježi čim je vidi🙄

[iimg]

PetraB
    14. Siječanj 2021. 09:35

Annika sorry ja znam da tebi nije smijesno al oplakah 🤣... Naravno da kad prevrnes nebo i zemlji za necim da ce tako biti 🤦🏼‍♀️.
    Mikio jedes cokolino u miru iza 8 ujutro? Zato me i je stresao ovaj od 3 richtera jutros 😛
    Ja sam kao Beba, mirna glava ostala u prosloj godini... Danas nam ide smece, sjedimo M i ja u dnevnoj i krene neka tutnjava, ona se jadna sklupca odmah ja kuliram al ono, nije mi svejedno. Traje to, sve mi cudno vec kak tak dugo... Dignem se, pogledam kroz prozor i naravno smetlari prazne kante i kontejner 🙈😅
    Al to mi je najbolji opis definitivno kak se kod nas cuje/osjeti potres... Doslovce imas osjecaj da ti kamion kroz kucu prolazi... Zvuk mi je strasniji od tresnje definitivno 😩
    Joj da.... Pesonja dolazi danas ❤️❤️❤️
    DeeDee javi kakva je bila noc

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    14. Siječanj 2021. 09:37

Aha... Losa ma bas cekam jos jedan set vjezbi gdje bi trebali "vjezbat" iskorak, tj pripremu za dizanje al mi rekla da zovem poslije 25.01. Lijepo puze preko prepreka, silazi i penje se uz manje stepenice bez problema tak da sam htjela provjerit jel ovo normalno. Tnx 🤗

url=https://lilypie.com][/url

mala.le.90.
    14. Siječanj 2021. 09:45

annika

Eto vidiš mala,le, i mi smo imali supee noć- NOT. budio se 212 puta, ganjala ga po krevetu, jedino što sam ga uspjela uspavati prije ponoći.
    Sjećate se kako sam ja bila u potrazi za onom plišanom ljuljom/ živorinjom? Usojela na aukcijama uloviti za 220 kn, žirafa ljulja koja svira. M panilčno plače, vrišti i bježi čim je vidi🙄

Uh, znam sve...nama je tako bilo nekih desetak dana. Ne znam sta im se dogodi, ali je stvarno iscrpljujuce.
    Zelim ti brzo noc kao sto je nasa bila❤

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

MaRe
    14. Siječanj 2021. 09:51

Annika 🤣 ja sam vec rekla muzu da mi malom igracke kupimo zbog nas a ne njega 🤣🤣 njemu su super lonci,vrecice,alati,wc papir i takve stvari 🙈
    Zab sam kom.Taani super je onaj ormaric...nesto slicno sam gledala...samo bi mu bas uzela platnene ladice/kutije jer si malo malo negdje prst pricepi.
    Petra cekamo sliku psica :) Joj ti potresi...nikako da se smiri tlo.

• Zarica
    14. Siječanj 2021. 10:33

Petra, ja sam isto zabrijala na potres par puta zbohg tog kamiona smeca... a zivim na 5.katu. Nadam se da ce pesic razveseliti i pomoci klincima :) Jesu preuzbudjeni? :)
    Red Fox, hvala ti, ja si screenala. Dobro je znati stvarno...
    Kad sam bila klinka zivjeli smo u vecoj kuci s velikim dvoristem s ujacima i bakom i dedom. Bilo nas je oko 12 djece tamo, fakat je to bila zabava non stop Al znam da roditeljima nije bas tako odgovaralo, a nebi ni meni sada... Ja i mm nismo htjeli bas da nam se puno pomaze s prvom bebom, sve smo vise manje sami ishendlali, s drugom cemo vec vidjeti 

• Zarica
    14. Siječanj 2021. 10:33

Talia, dobrodosla:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.