DeeDeenema simptoma najcesce, samo smrt bebe. Ja sam imala uredne briseve, nikad povisenu temperaturu, normalan CRP, nisam imala trudove niti mi je puknuo vodenjak, samo je nadena upala posteljice patohistoloski.
Damnarexxmozes ubaciti u pecnicu pa tople sendvice, tak sam ja znala 😊
Ajme strašno, nisam pohvatala bila da je to ishod toga 😩😩😭
[/url
Anikka🤭🤭kasnije će mu biti itekako zanimljivo, neće silaziti s nje💜
Petra🤣nije smiješno u tom trenu, ali bolje se smijati nego fakat poludjeti!
Držite se💜
Annika 🤣🤣🤣🤣💓
Petra, uspavala se dosta brzo ali se budila u plaču par puta do ponoći, opet bez bočice ništa..noć bila zapravo skroz dobra, tj. bolja od očekivane. Jedno dodavanje dude i mazanje zubića i opet boca oko 4 🤷
Ne znam da li radim grešku s tim noćnim bocama ali znači zaspi čim je popije a svaki put kad probam bez ta agonija traje.. i jako sam sretna zbog vas i psića 🥰
[/url
Petra super za psa, uživajte danas u novom članu, vjerujem da ste jaaaako uzbuđeni 😊😊😊
--
Mare sretan rođendan sa zakašnjenjem! ♥️
--
Što se tiče spuštanja mislim da je moja G jedina beba koja se nikad ne spušta na guzu nego na koljena. Znači znala je toliko tresnuti da meni uopće nije jasno kako nešto nije slomila. Sad to lijepo odradi, ali kad se tek krenula dizati pala bi na ta jadna koljena 2tisuće puta dnevno.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 may 2025.
Ajmeee odlicno za peseka Petra! I meni je zvuk gori od tresnje😕
Dobrodošla Talia! Mojoj kceri se petljala tolko kosa da smo joj jednom dreadlock odrezali do tjemena🤦♀️ Kupila sam neki sprej djecji za rascesljavanje Farmasi i dobru cetku. Sad joj se izrasla kosa pa se ne petlja tako vise ali obavezno češljanje par puta dnevno.
Mala aaaaajme 12 sati! Moj je plafona 7 u komadu ikad,jednom, a ja sam ga isla slusat jel diše svaki put🤦♀️
Mrgud i mi smo u istom shitu sa zubima,al uzivo ćemo se pojadati,jer ju bas čekam za šetnju i Coffee to go🎉
Red😔 nisam znala sa je toliko cesta.. u zadnjoj trudnoći,s N, sam imala tipa 15dana proljev pa su me poslali na kompletnu obradu na zaraznu i na razne bakterije i bila sam na sve negativna (5mj prije sam imala spontani s 12tt,naravno ne zna se uzrok ali mene je i ta pojedinost mučila pa bar sam si odagnala s tim testovima brigu).
Hej drage moje!
MaRe sretan rođendan sa malim zakašnjenjem, sve najljepše i najbolje malenom A od srca želim! Da ti bude dobar i kad poraste :) Talia dobro nam došla! Stavi lenticu da te lakše pratimo... Petra odlično za paseka, ja bih htjela jednog za T ali mm ne želi, jer još dvorište nije do kraja sređeno, kapija također (čekaju se majstori). A potresi, uff dobro ti to sve odradiš sa njih 4 ja ne znam kak bih sa T. mala.le.90 nisi jedina koja se osjeća kao Pale sam na svijetu, moje prijateljice su sve vani, čujemo se porukama i video pozivima ali nije više to to. Ovdje imam moje, te svekrvu i šogoricu (od kojih nema baš pomoći, šogi je stalno živčana i nadrkana, mali uopće neće blizu nje, pa zna reć kako nju ne voli), T je isto nekih 5 dana već prehlađen, da ne znam što ću, ne da se ni inhalirati više, naručila sam neki bešumni inhalator, danas mi trebao doći na posao, da bi mi došao mail pošto sam u malom mjestu neće biti isporuke danas :( spavanje, nam je isto koma, baš jučer došla svekrva i ja iskomentiram kako nikad nisam vidjela bebu koja ne voli odmoriti i odspavati, na što me ona pogledala i rekla isti njegov tata. Da me vidite na što ličim, na poslu su me pitali spavam li ja uopće?! RedFox hvala za informacije o listeriji. Meni su u trudnoći napravili sve pretrage kad sam išla na torch, nisu ništa našli. Ali valja pripaziti na nju, netko me bio upozorio kad sam saznala da sam trudna! Mikio jel se N popravila sa spavanjem? Baš sam ti htjela reći ako nisi našla skafander da ti ja mogu poslati od T od prošle zime, imamo 68 - 74 na neke životinjice mogu ti sliknuti poslije ako ti se svidi pošaljem :)
Beba gdje si kupila te bojice za bebe? Moj obožava uzimati moje flomiće, kemijske, markere..
Mikio mi smo u froddu uzeli zadnje tople cipelice i rekla je zenska da ti mali brojevi najvise idu. Bas sam u razgovoru sa ljudima koji vec imaju djecu skuzula da svi kupuju prve cipelice tipa froddo i ciciban, eventualno jos druge i trece, a onda se prebace na jeftinije 😂zato im i ostane vise brojeva. Mame sa vise djece ispravite me ako ima kriva zapazanja 😂
Losa znam ja da se Listeria strogo kontrolira, al budimo realni, tko ide provjeravati na stranice HAPIH-a koja serija kojeg proizvoda je povucena zbog Listerie. Tako da ja mislim da se moze desiti da imas u frizideru nesto sto je naknadno povuceno. A da ne pricam o kobasici od tete iz Slavonije i speku od kuma iz Zagorja 🤷🏼♀️
Ne znam ko je pisao za hranu, moj nije prije mjesec dana htio jesti nista na zlicu, samo kruh i banane. Danas tamani sve, cuspajze, juhu, bolonjez... nemres vjerovati kak se to promjeni.
Damnarexx kaj se tice vrtica ja mislim da imas pravo, na vjezbanje je isla jedna curka koja je bila trudna, a curica joj je taman krenula u vrtic.
I jedno zapazanje, mislim da je moj mali doma najcendraviji. Mami se da obuci bez deranja, promjeniti pelenu i slicno, a doma nema sanse. I nama doma puno vise cendra kad ne dobije kaj hoce. Ne znam jel imamo krivi pristup ili nekaj krivo radimo 🤦🏼♀️
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio
Lorena, u Maxi Konzumu, ali ima ih po knjižarama, ne moraju biti Giotto be-be, ima ih od raznih proizvođača ☺️
RedFox, mislim da je većina bebi mirnija kod bake i sl.. Mi smo stalno s njima, pa im možda dosadimo😄
DeeDee, još je mala, zašto bi griješila s noćnom bocom?
Moja nekad popije, nekad ne, prije mjesec dana je češće tražila, jer sam tad prestala dojiti, ali sad jednom ili nijednom.. Budi se, ali uzme dudu, kad je gladna, baš daje to do znanja.
Sve i da netko to smatra greškom, opet bih joj dala, pa necu da plače gladna.
Ne opterećuj se, ima vremena za izbacivanje boce kao i za sve ostalo. 💜
Super ako popije i zaspe🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji