Bok cure 🤗
Nadam se da ste sve dobro,ispričavam se što ovako upadam,teško mi je pohvatati sve što ste pisale pa mi je bed ubacivati se🤔
Moja cura ima problema sa kakanjem,kad krene onda izgleda kao da ima napadaje,ukoči se sva i ispruži noge kao da stišće guzu jer se boji.Stolica joj je malo tvrđa,nekad skroz mekana ali ona i dalje tako plače.Ne znam dali joj je to ostao strah ili šta 😖😖..ne znam što da joj svaki dan ponudim pa da ima mekanu stolicu?? Onda bi joj valjda bilo lakše i strah bi otišao.
Hvala na pomoći ❤️
Kod nas kad neko dođe uvijek donese nešto pa uvijek koristim različite proizvode za bebu i nikada se nije osula 🤔🤔..jedino znam da su Pampersice grozne i da smrde 🤮 tako da to izbjegavamo.
Vidim ima tu i trudnica?? Čestitam ❤️❤️
Talia, pretpostavljam da je tako jer ne pije tekucine. Rekla si da ti odpija piti, jelda? Mozda da probas s cajevima nekim? Ili ja sam znala nekad skuhati sljive pa nuditi vodicu u kojoj su se kuhale da popije. To je bas volio. Mozda da probas i sa razlicitim vrstama casa ili casom iz kakve i ti pijes pa joj mozda bude zanimljivo. Ne znam sto si sve probala do sad...
Talia, pretpostavljam da je tako jer ne pije tekucine. Rekla si da ti odpija piti, jelda? Mozda da probas s cajevima nekim? Ili ja sam znala nekad skuhati sljive pa nuditi vodicu u kojoj su se kuhale da popije. To je bas volio. Mozda da probas i sa razlicitim vrstama casa ili casom iz kakve i ti pijes pa joj mozda bude zanimljivo. Ne znam sto si sve probala do sad…
Tako je odbija piti.Ponudila sam joj sve žive čajeve 🤪🤪 , ima par flašica i ima onu čašu sa ručkama ali ne želi.Vuče samo kad je prazna,čim stavim tekućine više neće.Probat ću sa šljivama,hvala ti 🤗...ja sam mislila možda joj stavit u ad malo soka od kruške,predložila pedijatrica ali mislim da bi od toga samo imala proljev 😂🤦🤦..pa nisam sigurna u tu ideju.
Kad kažem flašica tu spadaju one neke debele sa čudnim nastavcima ,to sve izlazi van previše pa ne koristim jer kad napravim mlijeko kako ona okrene da papa u sekundi pola toga izađe.Imamo hrpu čaša,bočica..no međutim isti vrag.
Taadaaaa ❤️❤️
Ovo je Bruno 🤭
Dakle show je doma... Al ok... 655 puta je bio vani, svaki put pisao, dva puta kenjao al naaaraaavnooo da je obavio sve to i unutra 🙈😂... Samo hodamo za njim i pazimo da ne dohvati nesto. Cure vriste ko nespasene kad prodje pored njih, to ce bit zanimljivo uglavnom.
Talia suosjecam sa nepijacicom... Ni moje ne zele nista pit osim AD-a no one nemaju problem sa stolicom bas. Probaj suhe sljive potopiti u vrucoj vodi da omeksaju pa umijesaj u jutarnju kasicu koju im napravis i dodaj zlicu jogurta. Ili prokuhaj krusku pa nju u kasicu a vosu od kuhanja im ponudi za popiti. To mi je palilo s Jurajem recimo.
Nisam bas sve ostalo pohvatala, sorry... 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Mrgud stepfordska 😄😄
.
Mikio sam poslala slike od mog...isto tako je imao...to je atopijski :) na srecu nije mu ponovno tako jako izbilo zasad. Mazem A dermom kad se pojavi,kupanje u cistoj vodi.
.
Damnarexx moze i od zuba...skuzila sam da mome tak iz cista mira se bas jako zacrveni da siroce place na presvlačenju..i onda skuzim da je uvijek prije nego zub izbije.
.
Talia nisam skuzila jesu joj probala ovak soka dat da pije? Moj nije htio vodu pa sam mu znala ubacit malo gustog da oboja vodu...sad sve pije sta dobije. .
.
Petra presladak je 🥰
MaRe probala sam ,ne znam šta joj je,do nekih 6 mjeseci je stalno pila i onda odjednom neće više ni kap.
Petra probat ću to sa šljivama a pesek je presladak,vidjela sam da si negdje kod Siska,ne želim pokretati negativne teme,samo se nadam da ste dobro 🤗🤗
Imate li vi svoju neku rutinu za spavanac? Ja koliko god stalno isto radila ona ide spavati kad sama to odluči 🤦..i tako zna biti veselo do 3 ujutro.Kupka,maženje i te fore ne pale😂😂
Jutro cure 😉
Petra presladak je čupavac ❤️❤️
Mikio, nemam ti savjet al nadam se da ce brzo proci 🤞 🤞
Damnarexx, mucnine nemas? Meni i nije tak kriticno sa spavanjem, zna me uhvatitit dan dva da sam koma ali vecinom sam ok 🥰
Petra aaaaa bas je kjut😁😁
Mare mozda i od zubica, ne da mi da joj pogledam🙈
Valkris imala sam do sad mozda jedan, dva naleeta mucnine/slabine i to je to🤞 al zato me krsi umor, poklopilo se sa E zajebavanjem po noci i eto ti..al okej je zadnja 3-4 dana, pokusavam doc na sebe😂
Kako se ti drzis? Se vidi trbuscic?💞
Talia i moja je teska za piti, al sam.joj kupila malu obicnu casicu i pije skoro uvjek kad joj ponudim. Gut po gut. Al dva dana zna pit..pa se treci zagrcne i isproljeva🙄😖 i tako u krug haha
Al na bocu nema sanse😑😑😑
Mikio prerano si otkrila park😂😂
Mrgud pff nasa Lavica, salterusa, zena majka kraljica...ne sumnjamo u genijalnost🤭✨
.
Crvenilo je bolje jutros🤗jos uvjek je ona mini ranica al ostatak je bolje. Nocas sam ju presvukla.
Damnexxx drzim🤞🤞🤞 da bude kako ti zelis...al moras se cut i sa hzzo
Petra pas vam je presladak...ja bi tila psa al mi se neda u stanu....a mm zeli..to borbu vodimo🤣🤣
Red bas ruzno...hvala na informaciji..🥰🥰..ni ja u trudnoci nisam provjeravala to al srecom dobro je zavrsilo...
Nezz zasto mi ova trakica pokaziva krivo...a jedva sam je namjestila🤪🤪...
I mojoj zna bit od nekog voca guza crvena...npr mandarina a povrce rajcica...nedavno smo imali isto malu ranicu...
Mikio mozda se necega takla a ima alergiju na to ili neke nove igracke ili necega...mozda nije nuzno na hranu...
Sortiraj odgovore
Najstariji