ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • talia22
    14. Siječanj 2021. 22:59

Bok cure 🤗
    Nadam se da ste sve dobro,ispričavam se što ovako upadam,teško mi je pohvatati sve što ste pisale pa mi je bed ubacivati se🤔
    Moja cura ima problema sa kakanjem,kad krene onda izgleda kao da ima napadaje,ukoči se sva i ispruži noge kao da stišće guzu jer se boji.Stolica joj je malo tvrđa,nekad skroz mekana ali ona i dalje tako plače.Ne znam dali joj je to ostao strah ili šta 😖😖..ne znam što da joj svaki dan ponudim pa da ima mekanu stolicu?? Onda bi joj valjda bilo lakše i strah bi otišao.
    Hvala na pomoći ❤️
    Kod nas kad neko dođe uvijek donese nešto pa uvijek koristim različite proizvode za bebu i nikada se nije osula 🤔🤔..jedino znam da su Pampersice grozne i da smrde 🤮 tako da to izbjegavamo.
    Vidim ima tu i trudnica?? Čestitam ❤️❤️

• Zarica
    14. Siječanj 2021. 23:08

Talia, pretpostavljam da je tako jer ne pije tekucine. Rekla si da ti odpija piti, jelda? Mozda da probas s cajevima nekim? Ili ja sam znala nekad skuhati sljive pa nuditi vodicu u kojoj su se kuhale da popije. To je bas volio. Mozda da probas i sa razlicitim vrstama casa ili casom iz kakve i ti pijes pa joj mozda bude zanimljivo. Ne znam sto si sve probala do sad... 

• talia22
    14. Siječanj 2021. 23:20

Zarica

Talia, pretpostavljam da je tako jer ne pije tekucine. Rekla si da ti odpija piti, jelda? Mozda da probas s cajevima nekim? Ili ja sam znala nekad skuhati sljive pa nuditi vodicu u kojoj su se kuhale da popije. To je bas volio. Mozda da probas i sa razlicitim vrstama casa ili casom iz kakve i ti pijes pa joj mozda bude zanimljivo. Ne znam sto si sve probala do sad…

Tako je odbija piti.Ponudila sam joj sve žive čajeve 🤪🤪 , ima par flašica i ima onu čašu sa ručkama ali ne želi.Vuče samo kad je prazna,čim stavim tekućine više neće.Probat ću sa šljivama,hvala ti 🤗...ja sam mislila možda joj stavit u ad malo soka od kruške,predložila pedijatrica ali mislim da bi od toga samo imala proljev 😂🤦🤦..pa nisam sigurna u tu ideju.

• talia22
    14. Siječanj 2021. 23:23

Kad kažem flašica tu spadaju one neke debele sa čudnim nastavcima ,to sve izlazi van previše pa ne koristim jer kad napravim mlijeko kako ona okrene da papa u sekundi pola toga izađe.Imamo hrpu čaša,bočica..no međutim isti vrag.

PetraB
    14. Siječanj 2021. 23:27

Taadaaaa ❤️❤️

Ovo je Bruno 🤭
    Dakle show je doma... Al ok... 655 puta je bio vani, svaki put pisao, dva puta kenjao al naaaraaavnooo da je obavio sve to i unutra 🙈😂... Samo hodamo za njim i pazimo da ne dohvati nesto. Cure vriste ko nespasene kad prodje pored njih, to ce bit zanimljivo uglavnom.
    Talia suosjecam sa nepijacicom... Ni moje ne zele nista pit osim AD-a no one nemaju problem sa stolicom bas. Probaj suhe sljive potopiti u vrucoj vodi da omeksaju pa umijesaj u jutarnju kasicu koju im napravis i dodaj zlicu jogurta. Ili prokuhaj krusku pa nju u kasicu a vosu od kuhanja im ponudi za popiti. To mi je palilo s Jurajem recimo.
    Nisam bas sve ostalo pohvatala, sorry... 🙈

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    15. Siječanj 2021. 00:05

Mrgud stepfordska 😄😄
    .
    Mikio sam poslala slike od mog...isto tako je imao...to je atopijski :) na srecu nije mu ponovno tako jako izbilo zasad. Mazem A dermom kad se pojavi,kupanje u cistoj vodi.
    .
    Damnarexx moze i od zuba...skuzila sam da mome tak iz cista mira se bas jako zacrveni da siroce place na presvlačenju..i onda skuzim da je uvijek prije nego zub izbije.
    .
    Talia nisam skuzila jesu joj probala ovak soka dat da pije? Moj nije htio vodu pa sam mu znala ubacit malo gustog da oboja vodu...sad sve pije sta dobije. .
    .
    Petra presladak je 🥰

• talia22
    15. Siječanj 2021. 00:15

MaRe probala sam ,ne znam šta joj je,do nekih 6 mjeseci je stalno pila i onda odjednom neće više ni kap.
    Petra probat ću to sa šljivama a pesek je presladak,vidjela sam da si negdje kod Siska,ne želim pokretati negativne teme,samo se nadam da ste dobro 🤗🤗

Imate li vi svoju neku rutinu za spavanac? Ja koliko god stalno isto radila ona ide spavati kad sama to odluči 🤦..i tako zna biti veselo do 3 ujutro.Kupka,maženje i te fore ne pale😂😂

Valkris
    15. Siječanj 2021. 08:20

Jutro cure 😉 
    Petra presladak je čupavac ❤️❤️
    Mikio, nemam ti savjet al nadam se da ce brzo proci 🤞 🤞 
    Damnarexx, mucnine nemas? Meni i nije tak kriticno sa spavanjem, zna me uhvatitit dan dva da sam koma ali vecinom sam ok 🥰

Damnarexx 🌺
    15. Siječanj 2021. 08:58

Petra aaaaa bas je kjut😁😁
    Mare mozda i od zubica, ne da mi da joj pogledam🙈
    Valkris imala sam do sad mozda jedan, dva naleeta mucnine/slabine i to je to🤞 al zato me krsi umor, poklopilo se sa E zajebavanjem po noci i eto ti..al okej je zadnja 3-4 dana, pokusavam doc na sebe😂
    Kako se ti drzis? Se vidi trbuscic?💞
    Talia i moja je teska za piti, al sam.joj kupila malu obicnu casicu i pije skoro uvjek kad joj ponudim. Gut po gut. Al dva dana zna pit..pa se treci zagrcne i isproljeva🙄😖 i tako u krug haha
    Al na bocu nema sanse😑😑😑
    Mikio prerano si otkrila park😂😂
    Mrgud pff nasa Lavica, salterusa, zena majka kraljica...ne sumnjamo u genijalnost🤭✨
    .
    Crvenilo je bolje jutros🤗jos uvjek je ona mini ranica al ostatak je bolje. Nocas sam ju presvukla.

• mom12
    15. Siječanj 2021. 09:22

Damnexxx drzim🤞🤞🤞 da bude kako ti zelis...al moras se cut i sa hzzo
    Petra pas vam je presladak...ja bi tila psa al mi se neda u stanu....a mm zeli..to borbu vodimo🤣🤣
    Red bas ruzno...hvala na informaciji..🥰🥰..ni ja u trudnoci nisam provjeravala to al srecom dobro je zavrsilo...
    Nezz zasto mi ova trakica pokaziva krivo...a jedva sam je namjestila🤪🤪...
    I mojoj zna bit od nekog voca guza crvena...npr mandarina a povrce rajcica...nedavno smo imali isto malu ranicu...
    Mikio mozda se necega takla a ima alergiju na to ili neke nove igracke ili necega...mozda nije nuzno na hranu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.