Redfox cekaj, nije vrag da je Listerija kumovala onakvom zavrsetku prve trudnoce? Il sam ja nesto krivo pohvatala. Sorry😰
DeeDee nema simptoma najcesce, samo smrt bebe. Ja sam imala uredne briseve, nikad povisenu temperaturu, normalan CRP, nisam imala trudove niti mi je puknuo vodenjak, samo je nadena upala posteljice patohistoloski.
Damnarexx mozes ubaciti u pecnicu pa tople sendvice, tak sam ja znala 😊
Vece...evo i mene malo. Roditeljski dopust zavrsio i od danas sam na godisnjem, 1.2. krecem raditi...ne znam kad je prije proslo 🙉
Ja sam isto za vrtic, mozda zato sto sam ja volila vrtic...a i imam u hrpu odgajatelja u familiji ukljucujuci i moju mamu tako da je mozda i do toga 😀. A i moram raditi, nemam bas izbora. Iako ne znam kako cu kad sam druga smjena da ju ne vidim cijeli dan, to mi nekako najteze pada.
Sad smo vec malo navikle da smo same ali odemo skoro svaki dan ili kod mojih ili kod svekrve, ili oni dodju jer inace imam osjecaj da dan nikad nece zavrsiti...ali navecer mi bas fali mm, kad je bio tu bar sam se mogla u miru otusirati, a sad i to moram planirati 🤦♀️
-
MaRe sretan rodjendan malenom! Nadam se da ste ga lijepo proveli! 🤗😘
-
Talia22 dobrodosla!
L 💛
Talia22 dobrodosla!!! 🤗
Damnarexx tnx na tag na fejsu al evo da podijelim... Sutra stize pesonjaaaa!!!! ❤️❤️ Brat od onog kojeg smo zapikirali... Klinci su toliko uzbudjeni, a bome i mi 🤭🤭🤭 Od sutra krece show tak da ocekujte moje ispade malo cesce 😅😅😅
Jesam rekla da se Karmen digla? Ak nisam, evo prijavljujem 🤣 Vesna jos strajka. E a sad pitanje jer naravno ne sjecam se kak je sa ovim starijim haharima to islo... Jesu vasi imali problem sa spustanjem u pocetku? Ona cendra li ga cendra jer se ne zna spustit 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mala samoca je najgori neprijatelj, ne kaze se bezveze... Zao mi je da se tako osjecas. Al razumijem u potpunosti... Djelomicno znam kako je kad imas zahtjevno dijete jer je J bio takav no imali smo srece da je nocu ipak spavao pa ajde... A i on je drugo dijete bio tako da je sklop u mojoj glavi ipak bio drugaciji nego s Miako sam 99% vremena bila solo s njih dvoje. Lakse to sve prebrodis s drugim. Nadam se da ce situacija uskoro postati bolja. ❤️
url=https://lilypie.com][/url
Za pocetak mare sretan rockas!!! 🥳🥳🥳 nek ga prate sreca i veselje 😘 u subotu obavezno slike 😉
Petra ajme preeedobro za psa. Sad ces imat jos jednog za odgajat 🙈😂. Nadam se da su klinci bolje, tj drzim fige da budu cim prije 🤞😘
Mi smo imali psa kad sam ja krenula u osnovnu. I on je sve predosjecao. Recimo kad su bile uzbune za vrijeme rata on je uvijek par min prije povracao..
Kaj se vrtica tice. Ja sam isla al ne u jaslice. Imam ok sjecanja. Al iskreno sretna sam kaj mrgud ne mora ic sad nego cemo se rastegnut do jeseni. Ja nisam tip koji bi mogla bit doma, al opet vjerujem da ce mi bit uzasno tesko razvojit se u pocetku. Mislim da su oni s godinu fkt uzasno mali. A ogromne su promjene u kratkom roku. Bas smo jucer bili na kavi kod frendice koja ima malu 4 mj stariju i bas ono wow. A kaj se tice aktivnosti, ja sam totalno antikreativni tip. A sjecam se kad sam bila mlada da je moja mama cuvala mapu s mojim crtezima iz vrtica 😂 znaci radili su nes sa mnom. Sad ovo ne mislim na nikog posebno, al mislim da mi generalno previse forsiramo bebe, u tom se slazem kak je angely napisala. Zasto bi on tolko toga morao znat s godinu kad moze i s dvije, tri.. mog recimo ne zanimaju uopce knjige. Mislim da nikad nije uzeo ni jednu za prelistat. Pa ga onda uopce ne forsiram..
Talia22 dobrodosla...
Mikio zao mi je zbog posla...al def bolje da si se rjesila te bagre u najmanju ruku....vjerovatno te ceka nesto bolje...a i bit ces duze sa N...
Maree jos jednom sretan rodendan...ako nije na forumu nije se ni dogodilo😊😊😊😊....
Vric...ja sam opcenito za njega definitivno...mislim da bi promjena bila vidljiva nakon mj dva...moja jos ne jede komade...jede kruh palacinke smoki i tako neke stvari ali voce i povrce ne...nezz dali je do mene...za pice smo napokon nasli bocicu i to nuk kao kljunasicu sa silikonskom dudom....twistsake kljunasica, carobna casa iz nicega nije tila pit..a ako dam casu cijela se zalije...uzass...radit zelim jer sam vec luda od kuce...ne mogu se zamislit jos ovako lijencarit...ja sam navikla uvijek neka akcija guzva zurba nezz kako bi opisala a ova monotonija horor...mada s druge strane bi htjela jos jedno dijete..da bude mala razlika....a i bas mi fali mirna bebica kad je ova vec narasla i demolira cili stan...😅😅😅....a opet mislim da bi se razvela kad bi jos doma stala...😅😅....
Petra ana beba zavrsit ce i ovi potresi treba ostat zdrave i mirne glave....drzite se...
Damnarexx kad se vracas radit...jesi ispitala situaciju....mislim da ako sad upises E u vrtic nema veze ako kasnije ides na porodiljni ili komplikacije..vazno da krene dok si u radnom odnosu...neka me ispravi neko ako grijesim....
Kako se ono promjeni lillpy...zab sam...blokala je na jednu godinu a sjecam se da je neko nedavno rekao da se treba promjenit trakica🤪🤪🤪
Talia22 dobrodosla!!! 🤗
Damnarexx tnx na tag na fejsu al evo da podijelim… Sutra stize pesonjaaaa!!!! ❤️❤️ Brat od onog kojeg smo zapikirali… Klinci su toliko uzbudjeni, a bome i mi 🤭🤭🤭 Od sutra krece show tak da ocekujte moje ispade malo cesce 😅😅😅
Jesam rekla da se Karmen digla? Ak nisam, evo prijavljujem 🤣 Vesna jos strajka. E a sad pitanje jer naravno ne sjecam se kak je sa ovim starijim haharima to islo… Jesu vasi imali problem sa spustanjem u pocetku? Ona cendra li ga cendra jer se ne zna spustit 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mala samoca je najgori neprijatelj, ne kaze se bezveze… Zao mi je da se tako osjecas. Al razumijem u potpunosti… Djelomicno znam kako je kad imas zahtjevno dijete jer je J bio takav no imali smo srece da je nocu ipak spavao pa ajde… A i on je drugo dijete bio tako da je sklop u mojoj glavi ipak bio drugaciji nego s Miako sam 99% vremena bila solo s njih dvoje. Lakse to sve prebrodis s drugim. Nadam se da ce situacija uskoro postati bolja. ❤️
Moja se jako vrištala kad se nije znala spustiti ,nakon nekog vremena je počela padati,namjerno🤦🤦 na guzu i onda je savladala 🤗
Nema me pa evo uzurpiram temu 🙈
Mala apsolutno suosjecam i bas mi je zao. Ja znam kak je to ne spavat. Mi smo imali uzasnu fazu cijelo ljeto, a najgoru od 9-11 mj. I onda je s 11 mj samo odjedmom poceo bolje spavat. Nisam nasla magicni recept. Do tad sam bila zombi, al doslovno. Zao mi je kaj nemas nikog u blizini, nisam sigirna da znam di zivite. Pa da se bar ponudimo za setnju?☺️
Mikio firma ti je odvratna, iako me danas kod nas nis ne iznenaduje. Ako sam dobro shvatila dobila si poprilicnu otpremninu, pa nek ti bar to bude utjeha 😉. Sad uzivaj s N a vec ce nesto bolje uletit 🤞
Mi danas imali super dan. I jucer popodne isto. I sad navecer kaos. Ja ne mogu vise te zube. On je tolko plakao, meni fkt dode da mu rukama iscupam to da izade. Nosila sam ga i mazila i nikak se smirit i na kraju sam mu sirup dala, to nisam mkesecima. Tek je tad napokon zaspao i za pol sata opet plakanje 😫. A ostao kratko kod moje mame popodne i kaze ona da je grizo metalnu stolicu i jaukao, da mora da ga bas jako muce. Fkt mi ga bude zao. Druga mogucnost je od cjepiva, bilo je prije tocno tjedam dana pa se mozda cisti.. al nema temp pa nekak ne vjerujem da je to.. 😔
Petra, nije vikala ni plakala, ali se dva-tri dana bacala na guzu kad se htjela spustiti, pa je počela onako iz iskoraka.. Skuzit će brzo💜
Suuper da ste tak brzo nabavili psa🥰uživajte s njim💜
.
Mrgud_zg, a joj, on se jadan baš muči s tim zubicima😔nadam se da će mu brzo izbiti💜
Nećeš ni trepnuti, već će mu početi ispadati zubeki😄
.
Talia, ima ovdje puno bebica koje ne jedu, koje ne spavaju, koje se vjesaju po mami... Na pravom mjestu si🤣
.
Mom🤣neku večer sam sanjala, ali glupo mi bilo pisati, sad kad si napisala da treba ostati mirne glave sam se sjetila sna.. Cure su zaspale oko ponoći i ja sam odlučila ići spavati odmah.. Brzo sam i zaspala.. Probudi me trešnja, ono, baš se krevet trese, ja ležim i mislim, muž će otići do jedne curke, ja ću do ove dvije.. Onda skuzim da muž uopće nije doma, ali i dalje ležim i diram krevet da vidim dal se još trese... Ne trese se ništa.. i tak ležim i skuzim da uopće ne znam dal je stvarno bio potres ili sam sanjala.. Nisam više nit zaspala od silnog gruntanja, al sam skuzila da je bio samo san, jer kad je potres zapravo, reflexno skočim, ne razmišljam🤣... Tako da su mirne, pametne glave otišle odavno🤭barem kod mene😄
.
RedFox, prestrasno i pretuzno 😔😔nadam se da će se naći netko pametan i pridati pozornost tome, jer su posljedice prestrasne da bi se to i dalje ignoriralo ma koliko god postotak bio!
.
Mom, klikni na trakicu, izmjeni podatke i kopiraj onaj pseudo html za forume.. Ne znam baš točan naziv, al kad klikneš na forums, skuzits ćeš, zalijepi u potpis☺️
.
Mala, drži se.. Nema tu baš nešto pametno za reći.. Puno bebi ima te faze lošeg spavanja, ali ako je to baš konstantno tako, mislim da pedica ne bi trebala ignorirati, već malo bolje popratiti bebu.. Nadam se da ćeš večeras spavati bolje☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji