RedFox, ja svojim curama još uvijek kupujem čizme i tenisice kožne, papuče obavezno.. Nevezano uz cijenu, jednostavno im ta obuća najbolje odgovara.
Sandale su im iste predobre, ali dobiju po jedne iz frodda, a ove ostale za šminku iz drugih dućana.
Froddo ima često akcije u outletu i kad se uhodas sa mjerenjem stopala i modelima, bez problema se sve može kupiti online.
Ja nas svih 5 oblacim preko weba i apsolutno sve odgovara uvijek.
Ne mogu se zamisliti zadnjih 8 godina da odem u dućan i tražim nesto🤣
Skuham si kavicu, zavalim se i kupim sve što nam treba.
Meni je na webu sve preglednije i lakše se snaći nego po centrima🤭
Beba ma tako nekako i ja razmišljam ali ono, znaš da uvijek svi tražimo problem i kad ga nema 🙃🙃🙃
U biti navečer / kroz noć ima 2 ili 3, češće 3 boce od po 140ml, ali očito joj trebaju. U zadnje vrijeme jedna oko 21, druga ponoć i treća oko 4. Preko dana više uopće ne jede AD osim za večeru mliječno žitnu kašicu, a i to je više iznimka nego pravilo.
[/url
Beba hvala na informacijama 😊 ti imas curke pa je to sigurno vise obuce za sminku😂
DeeDee moj ti i dalje pije po noci 180 i prije spavanja obavezno. Ne mislim mu ukidati, mislim da ce vremenom sam prespavati cijelu noc. Ko je ono pisao da je imao flasicu do skole? Ak tak voli flasicu nek ju ima 😊
PetraB 🐕 ❤️ nek klinci sad duzivaju! Kako se zove novi druskan?
M cica jos samo 1 tokom noci, za veceru joj uspijem cesto uvaliti zitarice sa AD i to je to sto ona pije od mlijeka. Znam joj napraviti palacinke, griz, palentu, muffine nesto sa kravljim mlijekom, sirom, vrhnjem ili jogurtom. To hoce pa se nadam da tako nadoknađuje manjak mog mlijeka i AD-a. Sam Ad piti nema sanse sve probala. Rađe popije caj od kamilice
Grizli, kaj je M na kraju prestala cicat prije spavanja nakon onog neki dan?
Ajmeee odlicno za peseka Petra! I meni je zvuk gori od tresnje😕
Dobrodošla Talia! Mojoj kceri se petljala tolko kosa da smo joj jednom dreadlock odrezali do tjemena🤦♀️ Kupila sam neki sprej djecji za rascesljavanje Farmasi i dobru cetku. Sad joj se izrasla kosa pa se ne petlja tako vise ali obavezno češljanje par puta dnevno.
Mala aaaaajme 12 sati! Moj je plafona 7 u komadu ikad,jednom, a ja sam ga isla slusat jel diše svaki put🤦♀️
Mrgud i mi smo u istom shitu sa zubima,al uzivo ćemo se pojadati,jer ju bas čekam za šetnju i Coffee to go🎉
Red😔 nisam znala sa je toliko cesta.. u zadnjoj trudnoći,s N, sam imala tipa 15dana proljev pa su me poslali na kompletnu obradu na zaraznu i na razne bakterije i bila sam na sve negativna (5mj prije sam imala spontani s 12tt,naravno ne zna se uzrok ali mene je i ta pojedinost mučila pa bar sam si odagnala s tim testovima brigu).
Budem onda vidjela za neki sprej.Rekla nam je pedijatrica da joj stavim dvije kapi maslinovog ulja na glavu 🤦🤦 nekako joj nebi ulje za pečenje stavljala na glavu.
Vidim da mi govorite da stavim traku neku da me pratite? 🤪🙄🙄..pretpostavljam ovo što imate sve dolje? Kako se to stavlja? 🤗
Mare, kod tog Kallaxa je super sto mozes kupiti samo taj glavni dio (sa 8 rupa). Ladice i vrata su posebni dijelovi pa ih mozes kupiti i montirati kasnije ili nikada. Ja sam uzela onako kao na slici pa et molim se da se ne pricepi 😁 dosad nije
Htjela sam vas pitati ima li neka bebu koja neće tekućinu? Prvo je vode htjela pa neke sokiće a sada neće uopće piti.Znala sam joj na žlicu stavit malo vode jer me strah da ne dehidrira? Pije mlijeka ,dohranu i papa kašice kad joj se da🤦🤦🤣..kako da počne pit? Može li joj biti nešto?
Mom kontaktirala sam firmu, cekam da mi se jave iz knjigovotstva. Nadam se da ce taj plan upaliti.
🤞🤞
Mikio ma krepana sam, ne znam dal od trudnoce ili ludih noci😂😂 vjerojatno od svega. Ne znam kako cu taj jedan mj odraditi u ducanu😂
RedFox cekam dan da i ona krene sve zivo papati😁
Malo se popravila al jos nije to to.
Petra jel stigao?😍
.
Joj, E bi bila cjeeli dan na boci da joj dam. Pije 210mL, po noci jednom,pa dorucak, oko podne boca, rucak , pa neko voce il nesto, veceru cesto probrlja pa onda dobije bocu da nadoknadi i to je to.
Bas voli, voli😅
.
Ona bas voli voce al ocito joj steti. Stalno joj se dole crveni,cesto mjenjam pelene i sve al opet.
Veceras je cak dobila mini ranicu😖😖 sutra zovem ped. Nemoram govoriti o vristanju na presvlacenju.
Beba jel tvojim curama to kad bilo?
.
Nakon cjelodnevnog cuvanja E (spavala SAMO 12-13
30)h, dode decko doma i kaze mi da izgledam kao da me netko istukao😂 reko tnx, tako se i osjecam haha
Sortiraj odgovore
Najstariji