Mala samo se ti pojadaj ❤ ko sto Losa kaze neispavanost je najgora...bas steta sto vam nitko nije blizu jer meni su babe spas ak nista drugo da legnem na miru i ne moram mislit gdje je i sta radi. Vama ce vrtic super doci 🤭 malog u vrtic a vi spavajte hh
Taani kak ces igracke rijesit? Ja sam kontala neke police ko ono u lidlu sto bude pa da tam trpam..zasad nece imat komplet sobu tj.jos nisam o tom razmisljala 😄 Spava s nama u sobi tako da ce njegova koja je 4*4 biti samo za igracke i ostale stvarcice.
Beba daj kak si rekla da se zovu one bojice za bebe?
Lavice, vjerujem da je tako 😊 ali moram se nasmijati.
Mare, uzeli smo mu ovakvu Kallax komodu iz Ikee, to sam mu bas za igracke namijenila. Evo skrinsot sa stranice, ne smijem se priblizavat tom dijelu kuce sada 😆.
Bok svima😍😍,stane li kod vas jedan padobranac? Shvatila da postoje forumi 🤦🤦🤦 pa reko' da se i ja ubacim i malo pričam jer od kako sam rodila sve se zaokrenulo toliko da nekad u danu ne jedem jer nemam vremena🤨..ili mira od bebanke🤣🤣!
Hvala ako prihvatite ❤️
Mala samo se ti pojadaj ❤ ko sto Losa kaze neispavanost je najgora…bas steta sto vam nitko nije blizu jer meni su babe spas ak nista drugo da legnem na miru i ne moram mislit gdje je i sta radi. Vama ce vrtic super doci 🤭 malog u vrtic a vi spavajte hh
Taani kak ces igracke rijesit? Ja sam kontala neke police ko ono u lidlu sto bude pa da tam trpam..zasad nece imat komplet sobu tj.jos nisam o tom razmisljala 😄 Spava s nama u sobi tako da ce njegova koja je 4*4 biti samo za igracke i ostale stvarcice.
Beba daj kak si rekla da se zovu one bojice za bebe?
Giotto bojice za bebe💜
Bok svima😍😍,stane li kod vas jedan padobranac? Shvatila da postoje forumi 🤦🤦🤦 pa reko' da se i ja ubacim i malo pričam jer od kako sam rodila sve se zaokrenulo toliko da nekad u danu ne jedem jer nemam vremena🤨..ili mira od bebanke🤣🤣!
Hvala ako prihvatite ❤️
Naravno, dobrodošla🥰
Beba2019 hvala najljepša ❤️
Evo da se ja ukratko predstavim i napišem neke stvari.
Malena će ovaj mjesec godinu dana,ima ubitačan ritam,preko dana spava jednom na 15 minuta 🤦 a navečer zaspi oko 2 ujutro.Prije nije bilo tako ali možda je do zubića.Ima jedan dolje i sada je neki dan izbio jedan gore,ima li tu takvog slučaja? Vodimo rat sa kašicama,malo jede pa ne jede🙄.Išli kod fizijatra dosta dugo ali evo sada pomalo radi prve korake 😍,dosta je zahtijevna i vrlo često nemam vremena za ništa a i mi trebamo svojih pet minuta.Što se tiče vrtića dala bih je u 9.tom mjesecu pa se vraćam na posao,meni kao psihoterapeutu je teško za priznat ali teško je biti majka.Ali bože moj i ja sam samo čovjek.Moja T voli sve što nisu igračke tako da muž i rodbina nemaju pojma što joj kupiti za ročkas🤔🤔🤔...naša pedijatrica je čudna žena i mislila sam prebaciti malu pošto ne njoj uvijek sve dobro i nije baš komunikativna pa ne želim izvlačiti iz nje riječi.Također mala ima frčkavu kosu i sve joj se petlja pa ako neka zna što mogu stavljati na kosu da to lijepo mogu rasčešljati? Već smo je malo šišali jer joj je sve preko okova išlo.
Ej, cure eto i mene 😊
Mare sretan rodendan 🥳🥳 nadam se da ste lijepo proslavili.
Petra nadam se da cete brzo naci peseka, moj je potres skuzio nakon kaj smo mi skocili na kauc 🤦🏼♀️ I nadam se da su klinci bolje i da sto prije zaborave sve ove dogadaje.
Mala ja te skroz razumijem, mislim da svi imamo takvih dana. Ja sam mislila da ce mi biti grozno kad krenem na posao, na kraju mi nas dobro dode. To je faza koja ce proci. Ja si uvijek mislim kak ce mi biti kad bude tinejder pa ga ne bude uopce doma 😢😂
Kaj se tice vrtica i djece koja su doma s mamama mislim da i jedno i drugi ima svoje prednosti i mane. Mi npr.nemamo financijsku mogucnost da sam stalno doma, a mislim da i nisam taj tip. Kolegica je bila doma s klincima do negdje 11, 12 godina i onda je rekla da joj je bilo dosta, klinci u skoli, pa na aktivnostima pa vani s prijateljima i skuzila je da je bolje za nju da ide raditi.
Nego, moram s vama podijeliti nesto kaj sam istrazila na poslu. Vecina se sjeca moje price s Listerijom koja mi i dalje ne da mira.isla sam pogledati koji postotak je nalaza Listerije u hrani i ispada da je odma druga nakon Salmonelle. U 23% uzoraka je nadena, sto nije bas jako puno, ali nije ni zanemarivo. Upozoravam i vas i da sirite dalje da nije dobro u trudnoci jesti suhomesnate proizvode, nepasterizirane sireve i da je dobro sve termicki obraditi. Listeria se nade u uzorcima ali nije opasna ko Salmonella pa je jako zanemarena.
Mare pa ja sam izignorirala rođendan, danas mi je glava u rasulu..sretan najsretniji želim 🥳🥳🥳💓
Talia22 dobrodošla 🙂
Red ja se ne sjećam 🤔 tj. sjećam se priče o tome ali ne i simptoma
[/url
Poz svima🙃
I ja sam definitivno za vrtic! Puno tamo nauce, najradje bi da ostane samnom al nazalost morat cu ic raditi. Namjeravamo ju dati u 9mj, s njenih 1.5g.
Oce ju primiti ako sam ja na porodiljnom, a muz radi?🤔 Ne znam kako bih sama s dvoje tako male djece.
Talia22 dobrodosla!
RedFox tnx na savjetu! Ja sam znala i u prvoj trudnoci da nije dobro jesti suhomesnate proizvode al sam nekako to dobro izignorirala🙄 bogami, ovaj puta necu. Kod mene je problem taj sto za dorucak/veceru vecinom bude to😕 sta smo rekli...listerija moze potaknuti prijevremeni porod?
Mala i ja sam imala ajmo rec, kratak depra period, al proslo je..nadam se da ce ubrzo i tebi😘
Najgore je kad se' ti 'i partner spontano razdvajate..bas tad trebamo jedan drugome biti max podrska. Izdrzi🤞
Petra pas je najbolja terapija, vjerujem da ce vam donijeti puno srece i smijeha u kucu😁
.
➡️ Žalopojka
Zadnjih mj i pol ona katastrofa spava, to je jecanje u snu..zubi valjda..pa mazem, ona baca dudu, pa ju vrava..vrti se🙄 onda dvije noci ok pa ispocetka.
Izgledam kao smrt na dopustu😖🧾
Al evo zadnje 3 noci cisto solidno spava😁 proslu noc sam se napokon naspavala, ajmo rec..
Sad bjezim da uhvatim san. Mirnu noc zelim!😘
Sortiraj odgovore
Najstariji