Bravo za male hodalice...❤❤❤🥳🥳
Damnarexx čestitam…zelim ti urednu i skolsku trudnocu...
Meni su sve igracke bzvze jer moju niti jedna ne zanima...ona voli vl. Maramice...cetku za kosu...mob...daljinski...boce...upaljac...sve sta nije za nju....ja samo govorim ne ne i uzimam...a i ona ne ne mrda glavom i onda za minut opet po svom.. imamo cijeli vozni park u stanu igracaka brdo al nista sta je njoj zanimljivo...svidio joj se konjic onaj za ljuljanje iz lidla pa ce mi ga sestra kupit u njem i poslat...gore stalno te igrackw imaju kod nas samo kad dode....mislila sam joi kupit onu fotelju al mi se cini da se lako padne sa nje...
Meni treba stan samo za njene gluposti...tako da mi se cini da cu ja toga pola maknit jer ionako nam nista ne treba...ja sam mislila da ce bit zaniljive ove sta pjevaju igracke al kod nje nista ne pali...ona voli stvarne stvari..hahahha
Hani, mom hvala na lijepim zeljama💞
.
Meni istice porodiljni 2.2, jel ja sta moram napraviti po pitanju toga...papirologija? Ic na hzzo zatvorit ga? Javit firmi? 🤔
Damnarexx, isto rjesenje koje si ti dobila, dobila je i tvoja firma, tako da u teoriji znaju dokad te sluzbeno nema. E sad, ne znam koliko su organizirani 🤭 jer ja sam svoje sama zvala da dogovorimo da cu koristiti odmah godisnji iz 2020, jer imamo pravo na cijeli, bez obzira sto si cijelu godinu na rodiljnom/roditeljskom dopustu 😉
Damnarex radije prekini npr 28.1 pa imas 3 dana u 1.mj imat ces god. U 2.mj i morat ces kao odradit 3 mj al 3.mj ne ulazi u obracun place pa uzmes bolovanje na malu malo na sebe i nor u 4mj otvoris komplikacije
Mikio ajoj ja mislila za velike 🙈🙈 mislim moja je jela i ove, možda staviti neki zdraviji šećer tipa eritrit i ne polijevati čokoladom 😁
Nadam se da će ti prst biti bolje, dobro dezinficiraj i zamotaj i drži da ne krvari.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 may 2025.
Ja koristim eritrit, al ne znam kolko je za bebe 0 kalorija zvuci kao da su dosta kemijali.
Mikio, uzas😰 To bas boli, znam...
Jutro,
Damnarexx ja se jučer čula s knjigovođom, rekla mi je da nazovem HZZO par dana prije isteka čisto da vidim, ali u pravilu bi sve trebalo bit riješeno, u firmi ti samo promjene status s tim danom. Ja ću isto odmah godišnji tako da sam doma do trećeg mjeseca 🥳
.
Simbalija ja si isto skrinšotala keksiće, slične sam radila za Božić i apsolutni hit 🙃
Ne bih bebi ni eritrol ni ksilitol davala, slažem se sa zaricom, ja ionako u svemu smanjim šećer maksimalno a za malo mislim da joj neće bit ništa ako već bude žicala🙂
.
Ajoj mikio, zvuči gadno 😬😬😬
Btw, za bebu keksići su meni hit oni što je netko stavio recept, naribati jabuku, maslac i u to umjesit gris (sirovi)
[/url
Zarice da cu pitat la zab... A o kojem kreveticu se radi nisam skuzila?
Mikio 😱😱😱😱mene boli. Ako imas onaj tyranosur ilikako vec se zove praskic za pupak stavi to i umotaj ili jos bolje odi kod dr. Imaju i neki srebrni flasteri sta pomažu. Meni su kad sam jagodicu odrezala.
Simbalija ukrala recept probam napraviti pa javim dojmove nase. 🙊😀 Mozes u umjesto secera agavin sirup mozda🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji