ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    08. Siječanj 2021. 08:51

Jutro.. 

Ja nokte rjesavam prije šetnje.. Tad je miran u kolicima i uvijek neki macak naiđe ili pas pa gleda. 

A na nogama prilikom presvlacenja jedan po jedan dok ga netko drži i zabavlja.. 

Moj ima 76cm i 9.5kg.. Skembicu samo kad se najede.. A sve manje mlijeka sad jede.. A nece niti kašice bas..

Zarice, bas nevjerojatno da se tak raspalo.. Pa L se drži za stranicu i gura ju itd.. Ne kuzim, dobro da nije pukla dok se malac drzao, uzas.. 
    Prosle godine su se prodavali svugdje još er je ta direktiva od ove godine.. 

Lavica27
    08. Siječanj 2021. 09:17

Losa ja mislim da su to oboje povukli na mog tatu,jer tata mi je fit za svojih 66godina ali ima bas isturena rebra i izgleda da ima skembu al fakat nema. Eh Zarice ovaj moj jede kao tvoj🙈 Jucer on pojeo dvije velike palacinke namazane abc sirom,kci isto,meni ostala 1.5,on cendra a bi jos🤣 Ja bi mu tocno dala kolko hoce jest da vidim dokle ide.

Simbalija
    08. Siječanj 2021. 09:52

Jutro cure! Moja G ima cca 10,5kg i 78cm barem po mom mjerenju., uskoro ide na cijepljenje pa ćemo vidjeti. Baš je mršava i ima trbuščić, prije je bila jako bucmasta beba. Oduvijek je visoka za prosječnu bebu, krivulje mi pokazuju i za visinu i za težinu da je na 85percentila.
    Trenutno štrajka za hranom, ali ne i sa cicom 😩 jede pa ne znam stalno  ako sam u blizini. Vjerojatno zbog visoke laktacije nemam ni ovulaciju.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

mala.le.90.
    08. Siječanj 2021. 11:24

Mi isto imamo uzasno iskustvo s nokticima. Preko noci...bas ga skaklje kad ga uhvatim za stopalo, pogotovo za prste. Koristim priliku nakon kupanja da se ne znojim dvaput. Nekad uspijem samo jedan odrezati, nekad sedam.
    Znaju mu i sami puknuti. Toliko neki budu veliki. Sram me to napisati ali stvarno mi je to jedna od tezih zadaca...
    A isto kao i Mikio. Mrtva sam kad zaspe, a i nema sanse da bih riskirala da mi se probudi posto zadnjih mjeseci lose spava...
    To je faza kao i sve ostale ja mislim.
    Moj je s 11 mj imao blizu 11 kila i 74 cm. Sad mi se nekako izduzio, narastao je.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    08. Siječanj 2021. 11:48

Zarice fakat prestrasno, dovro da O bas nije bio naslonjen. Definitivno reklamirajte!
    Moj je mali i nabijen, ima skembu isto al bas ima siroka prsa, mali rambo oduvijek. S tim da je recimo sa 6-7 mj bas bio buco, sad nije. 
    Moj sve manje hoce cicu. Navecer ga je postalo nemoguce umirit. Nece ni jest, ssmo divljanje dok doslovno ne bude tolko umoran da pocne padat i udarat se i onda suze i zaspe. Jucer u 22, prekjucer 23. Jedino po noci cica ko lud. Sad kad mi se sleglo sam jos vise ljuta na pedi jer je njoj to sve ok i nema potrebe vadit krv i malo pogledat kks i vitamine 🙄
    Nama su nokti na dane. Na nogama mu odrezem na presvlacilici ujutro il navecer pa na brzinu s grickalicom. A ruke isto uzas. Otkrila sam da mu se ful svida tom&jerry pa kad to ulovim na tvu onda se ne buni 🙈😁

mrgud_zg
    08. Siječanj 2021. 12:03

E da nisam rekla bravo za Lavica N 🥳🥳🥳🥳🥳 napokon da ste se rijesili 💪💪💪

Simbalija
    08. Siječanj 2021. 12:55

Mikio najbolji keksi na svijetu i evo jedem zadnje od Božića (tj.23.12. sam ih radila) i preukusni su: 250grama glatkog brašna, 200grama lješnjaka, 125grama maslaca, 1jaje, 100grama šećera, pola praška za pecivo, 1 vanili šećer.
    Lješnjake malo popržiš, skineš ljuskice (meni se uopće nisu htjeli ljuštiti pa sam ih ostavila tako) i smelješ. U posudu staviš brašno, šećer, pzp, vanilin, maslac, jaje i to mijesiš rukama i onda pomalo dodaješ mljevene lješnjake. Smjesa treba biti dosta prhka i dugo se mijesi, nemoj brinuti što nema tekućine. Kad tijesto postane kompaktno ostaviš u frižider sat, dva, može i preko noći (to je najbolja solucija).
    Onda ga razvaljaš i radiš oblike, ili ako nemaš mudlica za oblike možeš napraviti kobasicu pa samo rezati nožem (kao za njoke). Peku se na 180 stupnjeva desetak minuta. Ja sam svoje prelila čokoladom, otopila sam posebno tamnu posebno bijelu čokoladu, stavila u dresirsku vrećicu (možeš u običnu pa odreži vršak) i onda onako pisala, crtala po keksićima.
    E samo da napomenem, keksi su gotovi čim dobiju boju i kad se izvade budu mekasti i takvi trebaju biti, oni se stvrdnu hlađenjem na sobnoj temperaturi. Pa da ne mislite da nisu pečeni. Uglavnom, jako fini.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 may 2025.

• mom12
    08. Siječanj 2021. 13:30

Cure ja sam u debelom zaostatku..sta zbog blagdana sestra mi bila ovde i jos ucenjee...mala kao da je na baterije...treba mi jos neko da bi je mogla pazit koliko se penje sama se pusti da stoji i onda padne vjerovatno joj dosadi stat samoj....ili se nezna sama spustit...u usta sve trpa..povlaci sta stigne...otvara...nezz ni ja vise...karma jednom rjeci...al vesela je bas i kad cuje muziku samo plese i smije se....samo je gledqm i pitam se di je moja mala dobra bebica...al prezivit cemo nadam se da ne traje dugo....
    Nezz kome je bio rodendan al sretan svima koji su slavili...nadam se da cu uskoro sve procitat i vidit sta se desavalo kod vas
    .❤❤

• Zarica
    08. Siječanj 2021. 14:19

Lavice, probat cemo ovaj popravit preko zalbe, pa ako nebu islo javim se ako ne prodas vec. Ja nisam imala pojma da se takvi vise ne proizvode. Znaci stranica se moze spustit na 3 razine. I podnica isto. Uglavnom su svi kinderbeti koje sam dosad vidla bili sa stranicom koja se spusta tako da mi je ovo prvi glas.
    Taj dan kad sam pisala je i on pojeo malo vise nego obicno, ali ono, voli jest. A gledala sam meni u vrticu, nemam pojma kak bu zgledalo. Ja mu jos uvijek rucak moram malo blendati... Ma meni je on fakat premali za vrtic i ja bi najradje da ga cuvam do 3.god. Pokusavat cemo da ga pokupi netko do 1, 2 najkasnije. Do travnja smo tako pokriveni, a onda cemo dalje smislit. Jednostavno mi ideja da ga odbacim ujutro i pokupim oko 5 prescary. Druzili bi se 4 sata dnevno tako. Ne mogu se s tim pomiriti

• Hani
    08. Siječanj 2021. 16:32

Damnarexx 🌺

Nakon Lunice i Valkris…evo i mene🙈
    Samo cu rec, koristite zastitu!
    Mi nismo, al nismo ni isli do kraja i eto ti😂
    Ugl, malo sam bila nespremna..isplakala se i sad sam ok ☺️

Moooolim?😁😁
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Čestitam!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.