Lavice 👍👍👍👍 za pregled... A i da ne osjetite podrhtavanja. Ovo kako ide ce 50% hrv zavrsiti na psihijatriji.
Damnarexx probaj ako mozes koristiti lanjiski i ovogodisnji porodiljni to ti je vec skoro 2 mj naravno ako tvoji na poslu su normalni.
Mikio, zakaj ne odrezes nokte kad zaspi? Mislim da mu ih nikad nisam odrezala dok je bio budan. Ni na nogama, ni na rukama. Mozda ak se ono jednom zalomilo da je dozvolio budan.
Moj ispao 72 cm, mada nam doma bude prekon 74. Al fkt sam ga sama kasnije stavljala kod pedi u onaj njihov kalup i fktmi ispadalo 72... i ima 9 kg. Smrsavio je bas. Nemam pojma dal da mu vise dajem da jede. Danas pojeo zobene u mlijeku s vocem za dorucak. Vocni smootie i smoki medjuobrok, tanjur variva od lece, mesa, poriluka i krumpira za rucak, pa kasnije 4 muffina (!!!) i malo prije mlijecno zitnu kasicu Uz to cica sad 3.put danas...
Super za pregled Lavice 🤗
Moj malac je s 9 mjeseci imao 10,5 kg, cak mislim da je bio 76 cm dugacak 😁.
Mikio, kod nas noktice mm rjesava, ali ista stvar, otima se i ne uspijevamo ga bas necim drugim zaokupirati. Zato uglavnom ima kandže 🤭.
-
Ja sam u onim danima u mjesecu i bas mi je danas neki bljqk dan. A sto se malcu priblizava godinica to ga vise gledam kako je narastao i uopce nije beba. Kako se to sve brzo desi 😔. Bas kazem mm-u danas, jedan dan ce samo bit normalno da ga ujutro ispratimo u vrtic i ne vidimo 9 sati 😥 a sad smo po cijele dane skupa. Bezveze.
A da, onda je sigurno bed. Ja bez problema sredim te nokte bilo kad dok spava. Prvih 45 min - sat vremena dnevnog, a i nocnog spavanja su mu uvijek cvrsti. Ja sam zabrijala da je N teza od njega. Ma ja ni nebi to skuzila da mi mm ne napominje stalno kako mu rebra ispadaju dok ga premata. Bas ko i kod Lose. Mislim da je dosta dugo bio bas bucko pa nam je ovo sad cudno. Ak se sjecate s nekih 5,6 mjeseci je bio medju najbuckijima ovdje
Inace nama se ona pomicna stranica od kinderbeta samo raspala neki dan. Poispadale sve sarke i svaki dio stranice zasebno odletio. Znala sam se naslonit kad bi ga dizala usred noci, al ovo nisam ocekivala. A drveni kao dobar kinderbet. 1500kn je dosao. Probat cemo se zalit pa sta bude. Zasad spavamo tak da smo ga priljubili uz krevet i malo jastuka okolo postavili. I nemremo ga pustat nasamo uopce dok spava... Znaci navecer spava u dnevom pored nas dok mi ne odemo u spavacu🙄
Grizli vidis dobra ideja za GO. Nisam se toga sjetila🤔🤔 vidjet cemo ako ce upaliti🤭 tnx😘
Mikio i mi se mucimo sa nokticimA, al nekako uspijem... Kao i Losa, na rate🙈 a ljeti sam joj dok je spavala hhah. Joj ti mali noktici i nozice😭😍
Lavice super da ne morate vise na rebro😍😍
.
Ja ne znam koliko ova prasica ima kg, al mi ju je uzasno tesko nositi😕 ne znam kako ce to biti kad krene trbusina rasti..
Inace nama se ona pomicna stranica od kinderbeta samo raspala neki dan. Poispadale sve sarke i svaki dio stranice zasebno odletio. Znala sam se naslonit kad bi ga dizala usred noci, al ovo nisam ocekivala. A drveni kao dobar kinderbet. 1500kn je dosao. Probat cemo se zalit pa sta bude. Zasad spavamo tak da smo ga priljubili uz krevet i malo jastuka okolo postavili. I nemremo ga pustat nasamo uopce dok spava… Znaci navecer spava u dnevom pored nas dok mi ne odemo u spavacu🙄
Svasta😠😠 mi imamo polovni i super se drzi.
LoSa pa eto kad ga je vidjela sad na kontroli komentirala je joooj ti i tvoj trbuscic,daj da vidim jel jetra uvecana🙈 Ako se sjećaš oni su radili big deal od te njegove skembe otkad je bio hospitaliziran,da, jetra mu je bila uvećana zbog silnih antibiotika al on je tako gradjen,kao i sestra mu. Bas ima skembu. I obrascice, a noge i guzu rekla bi normalno. Al vidjela sam bebu koja ima zaista uvecanu jetru i to izgleda bas bas jako ogromno tako da ne kuzim sto je tu toliko vanserijski...
Zarice ja prodajem kinderbet koji je kod mame,doslovce kci u njemu 2 puta prespavala🙈🤣 Za tebe posebna cijena👌😄
Mikio ja njega zamajavam,on živčani al ja svoje odradim. Pa ako i treba 2 po 2 nokta.
Taani,ne znam jel ti utjesno al to kad krenu u vrtic a vi na posao nakon tjedan dana ti postane najnormalniji stvar na svijetu. Pilici rastu jako brzo...
Zarice 3 put isla citat sto ti ave malac pojede... Samo cu rec da pojede vise od mene 😂... A sigurno se istrosi tokom dana jer nije da ne jede.
Kad napisete te kilaze meni padne mrak na oci... M ima 75 cm i 8.2 kg... Definitivno najmrsavija koliko vidim. Trbuh ala tata dobi samo nakon sto pojede rucak a ostatak je ko slamcica.
Nokti su i nama bolna tocka. Cak sam uvjerena da ce imati deformiran oblik noktiju jer ih ja krivo rezem. Njoj ako ne odrezem do kraja noktice ona se sva izgrebe, a ako je zivcana zabije mi te nokte u kozu ko kandze da ima. Uzas. Rezem svakih par dana neki jer sve odjednom nema sanse, a dok spava sto Mikio kaze ne diraj jer to nastane urnebes.
Sortiraj odgovore
Najstariji