ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    23. Prosinac 2020. 07:36

Jutro... jedine ribice ovdje 😉
    Losa ja sam jarac... I uuooopcee nisam komplicirana 🤣🤣🤣
    Mi smo zaj... to je tocno. Ima nas tri jarcice u familiji i sve smo iste 🤭. A skorpije... Imam ih dvoje, svekrva i vjencani kum. Razlika nebo i zemlja. Svekrva prava skorpija a kum veze sa "znakom" nema.

Objasnila sam ja M odmah da je mali seronja koji nema pojma. 😅 Al tesko mi je vidjeti ju takvu...

DeeDee gladna dusa 🤣🤣🤣🤣... Carice... Al slozit cu se, Losa, ne bacaaaaj kolace 😅

url=https://lilypie.com][/url

beba2019
    23. Prosinac 2020. 07:52

Anikka 😂😂😂😂😂daj ubaci smiješka, ovak izgleda baš zapravo 🤭🤭

annika
    23. Prosinac 2020. 08:07

Beba ti misliš da nije zapravo? Tu teoriju je njenom mužu ispričala njegova mama.
    Moja sestra je jarac i nema veze s tim znakom. 

[iimg]

mrgud_zg
    23. Prosinac 2020. 08:16

Jutro. Ja sam strijelac al nisam spavalica. Totalno jutarnji tip, al odkad mi se sje.. stitnjaca morala sam odspavat noc (tipa ak bi tulumarila cak i bez cuge nebi to mogla nadoknadit prek dana). Zato mi je ovo idkustvo s ovim malim uzasnim nespavacem nesto najteze u zivotu, al fakat. A mm skorpion, taj obozaaaava spavat 😁 
    Mi imali cak solidnu noc, nakon sto je naaapokon zaspao u pol 11 😫 kolaca i dalje nula 🙈
    Nego, zene drage, ja danas idem kod frizera na remont 🎉🎉🥳🥳😁💇‍♀️ Joj bas se veselim, bas mi treba 🙈

MaRe
    23. Prosinac 2020. 08:41

Jutro svima :)
    Čitam kak stignem al nikako da napišem...ja cu ko Tito...samo vas promatram 🤣 Bit cu aktivnija na satu poslije Nove 🤭🤭
    Umorna sam i krepana ne ko jedan nego tri psa...od kolača i kicenja jos ni k 🤣 iskreno se nadam da cu uspjeti dns barem dio napraviti. 
    Vidim vecina se muci s nocnim spavanjem...nama su noci zasad dobre al zato dani majko mila...pa samo se dere i vuce me za nogavice...ovih dana kak su ga babe cuvale ga razmazile pa misli da cu ga i ja nanasati..hocu kako da ne a ne znam kud bi prije od posla. Prvi dan je bio haos...vec drugi smo se pomalo vratili na moj rezim 🤣
    Annnika dobra ti teorija 🤣🤣
    Petra curke su preslatke..cijela femili :)
    Losa mani se fakulteta i otvaraj catering haha Joj meni doslo da narucim kolace al ispeci cu ih makar vrstu-dvije.

MaRe
    23. Prosinac 2020. 08:44

Btw ima vas tu...zna koja neki prirodni lijek...caj..za smirenje zivaca 🤭🤭🤭 zivcana sam samo tako...ako Grizli  nije njenog zatukla ja cu svoga sigurno 🤣🤣  

DeeDee
    23. Prosinac 2020. 09:33

Jutrooo, mi spavale do 9, uz dva kratka buđenja, ne znam koji poredak planeta je zaslužan, ali neka ga 🤭😁😁
    Bravo mrguuuuud 🥳 i ja kupila novu boju pred par dana, mogla bi to danas 🤔 
    Mare, boksačka vreća je skroz prirodni lijek. I pomaže 😁😁😁😁

[/url

DeeDee
    23. Prosinac 2020. 09:34

Petra ja cijelo vrijeme mislim da su curke 12.2. Još gledam ma kako ribe, kako žena ne zna šta su joj djeca po horoskopu 😂😂
    A ribiiiiice drage, sve ribe koje znam su, slučajni ili ne, najbolji ljudi 💓

[/url

Grizli
    23. Prosinac 2020. 09:47

🤣🤣🤣🤣 Znaci jedva geldam al sam crkla na annikine postove... Nije muzeva teorija nego od frendice jedne koja kao sve to oko zvijezda, mjeseca, planeta proucava... Ne vjerujem u to pa reko da provjerim...
    Njena teorija je slijedeća... Vjerojatno ste procitale da je sad neki dan nastupio neki fenomen koji je nije zadnjih 800 godina ili tako nesto. Uglavnom planeti su se poslagali tako da su jupiter i saturn u vodenjaku, a sucne na nultom stupnju jarca. Prema nekoj teoriji to uznemiruje osobe tih znakova jer pocetkom ove godine neka 4 planeta (zaboravila sma koja) su usla u znak jarca i sad se raspored planeta promjenio sta frustrira jarceve, a posto u znak vodenjaka koji su inace kao veseli, miroljubivi i onako mirnije naravi usao saturn onda su oni usli u fazu nemira, hladnoce, unutarnje borbe sa zlom i zato vodenjaci postaju neprepoznatljive naravi za svoju cud. Uglavnom ta pojava se zove velika konjukcija i kod jaraca, bikova i djevica donosi uspjeh, vodenjak, vaga i 🤔🤔netko jos nauciti ce nesto vrlo bitno novo iskustbo, a strijelaci i ostali se osjecaju usamljeno u ovom periodu.
    Dakle njena teorija je da bebe strijelci traze mame jer su jako usamljeni, jarci zude za uspjehom pa nemaju vremena spavati, a vodenjaci su previse optereceni usavrsavanjem novih stvari pa su nemirni.
    Btw mm je jarac i da komplicirana je osoba i tvrdoglava, ja sam bik i tvrdoglava na entu tako da smo savrsen spoj za svađe svaki na svoj mlin. 
    E da sta je najbolje zadnji put kad je bio takav raspored planeta je bila kuga u svijetu. 👀 Tako da sam malo joj i povjerovala sad u teoriju. 😱

DeeSB
    23. Prosinac 2020. 09:49

Jutro cure....hvala, evo jedva da puza, sad bi se stalno dizala. Par koraka pa padne, pa korak pa padne, pa dva - tako cijeeli dan, ne znam od joj snage. 🤷‍♀️ 
    Ona je jarac i zeza sa spavanjem, a prije je bas lijepo spavala. Zapravo kad zaspe spava...al dok ne zaspe... 🤦‍♀️ 
    -
    Petra to je bas lijepe od M, nadam se da je shvatila da je mali seronja i da je ne pokoleba za slijedeci put.
    -
    Svaka vam cast na kolacima i svemu, ja ne pecem ove god nista. Uzet cu malo od mame, malo od svekrve...i eventualno napravim cimet rolice ( to nam je nova opsesija 🤣) iako najbolje da ne jedem nista. 🙈😂
    -
    Lavice hvala za sunce, evo nakon valjda 67 dana je stiglo i u Brod 🌞😂

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.