Hani, ❤️❤️❤️ drago mi je da je sve dobro proslo!!! Drzite se i puno strpljenja i snage vam zelim 🥰🥰
Citam u biti redovito i napisem komentar i onda se L probudi i jbg ili nesto bude..
Lavice, nisam u Combisu, nekako i ne zelim javno napisati gdje radim hahah ali ta grupacija je u pitanju.
Nama su na tih 500e sto su svi dobili u grupi dodali jos 200e od nase firme i 600kn za poklon za dijete hahah dobili bas puno para, i muz i ja smo u istoj firmi 🤣 razbacali se s parama
Iako imam fakultet ove pravne stvari nebum komentirala, proucavam ako mi je nesto sumnjivo na isplati ili ako se osjecam zakinuto.. Ali ako ulazim u nesto (npr kredit, stednja, porodiljni, obnova kuce) detaljno cu sjesti i prouciti i ispitati na forumima za iskustva..
Ja persin skoro svaki dan jedem a nigdje zastoja 🙈
Mom sreeetan rockas 🥳🥳 uzivajte danas i cekamo slike!
Petra i mare bravo za radove i selidbu. Mi i evo 3 g nakon useljenja stalno po malo nes radimo i ne nazire se kraj. Samo nam sad sve traje unedogled. 3 police u kupaoni nam je trebalo tjedan dana da montiramo uz ovo malo “smetalo” 🙊
Mrgud isto nocas lose spavao. 5 puta se valjda budio u placu. Ne znam kaj je. A faza mamamamma i visenje po meni ne prestaje. Ostao je jucer popodne kod moje mame, preeedobre volje, cim sam se vratila odma kmeee.
Mi ove godien prvi put imamo pravi bor u tegli 😁 s obzirom da imamo vrt mm se nada da ce prezivjet do druge godine 😊
Hvala cure...slavimo oko 5h rod...i stavim slike na ig...neznam ovde...😅
Hahaha cure jeste me se uhvatile 😂😂
Ja se samo malo šalim 🙈 oprostite .
Nisam dugo bila na forumu , prije sam bila vise aktivna al otkako sam počela raditi ne stignem bas . Na poslu bas i ne mogu tipkati , pokupim curu iz jaslica i dođemo doma pa slijedi hranjenje ,pranje suda i svega ostalo sto me dočeka pa kuhanje ručka za drugi dan, spremanje večere , tuširanje i spavanac. Tako da bas ne stignem , legnem umorna u krevet i bas nemam volje za pisanjem.
Nego ja sam Marina imam curicu L , mi jedemo većinom sve . I ja sam se prestala izdajati i prešla na ad . Mlijeko mi još sad ide a ne izdajam se već 1 godinu
Mom happy B-day... Uzivajte u festi!
Peršin valjda je bitan taj čaj od persinovog lista svijezi se kuha. I u jelo da ide svijezi list a moze i cijeli korjen. Tako je rekla, a vidim i ja sad po netu da to preporucaju. Mislim da je caka i u količini istog.
Valkris koji kjutić ti je L. 🥰
Lorena ajde orasara... Ja ih ne volim iskreno, al moja sisterica je luda za njima 🙄. Zao mi je da ne spavas... Suosjecam s tobom rekla bi da znam kako ti je al ti jos i radis pored svega ☹️
Drage moje cure jedva ja vas našla ♥️ Mikio mi se javila i sretna sam da me podsjetila na ovo mjesto 😊 G i ja smo super i sutra slavimo veeeeliki 1.rođendan 😊 bit će naravno u krugu obitelji zbog ovog stanja sa koronom, ali možda je tako i najbolje..Baloni i ukrasi su spremni, a torta je u izradi. Odlučila sam je sama napraviti jer jako volim peći kolače, ali ne znam je li to bio pravi odabir 🙈
Forum mi je i dalje jako drag♥️, ali sam imala hrpu posla, pišem neke projekte što privatno što poslovno, a to mogu samo navečer, G mi je imala urinarnu infekciju pa smo se s tim borile i eto spala sam na 0% slobodnog vremena 😩
Od novina je da mala hoda sto na sat i mira neeemaaaaaa. Nikad pa ni tad 🙈🙈
Sad idem čitati što se događalo 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija :) Bravo za malu hodalicu :)
Ja sam sinoc do 1 radila paprenjake i ne zmam kak se zovem cijeli dan... aliiii, stigla sam do waikikija. Lavica, spasila si me. Nakon tolko traganja obavila te pulovere za 5 min.
Mom sretan rodjo:)
Odo malo odspavat s malim...
Ja sam danas u totalnom kaosu, mm i ja smo opet na ratnoj nozi i pravim se da ga nema 🤦🏼♀️ Tak da sve sama radim.
Sretan rodendan svima koji danas slave 🥳🥳🥳🥳 i jucer ak sam zaboravila 🤦🏼♀️
Hani prekrasan Bozicni poklon, drzite se i ljubi malca 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji