ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    17. Prosinac 2020. 15:41

E da... Vec dva dana hocu napisat da cure uzivaju u hranilicama 💪🏼😎🎉... Preorod... Napokon imamo blagavaonski stol opet 🎉

Bile danas kod fizijatra na kontroli... Evo zena ih sat vremena pregledavala, tj proucavala dok su se igrale. Uglavnom, sve super... Obje puzu pravilno, posjedaju se. Jedino kaj se K jos rukicom jednom oslanja na pod dok V sjedi lijepo uspravno i pljesce si uredno 🤣 (a btw ona se posjela tak sam pred neka tri dana tek, a K se posjeda vec tti tjedna ak ne i vise 🙄). Jos mjesec dana samo puzanje i poticat puzanje s preprekama (sto ja i vjezbam s njima) i onda krecemo na vjezbe opet kad cemo vjezbati dizanje. Inace kaze sve manje i manje je odstupanje tak da je sve super 🎉🎉🎉

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    17. Prosinac 2020. 15:52

E da nas na sekundu vratim na bebe teme, ajmo ponovit što znači samostalno posjedanje? 😅
    Ona sjedi na petama ali to je sve, ili ako nes izvodi pa se slučajno dočeka u sjedeći položaj ali ja sam je doslovno jedan jedini put vidjela da je baš pravilno sjela.
    I kad bi oni trebali usvojii pincetni hvat? Ona grabi sve sa punom šakicom, tj. svim prstima..btw napravila sam joj polpete tikvica, skyr, jaje, zobene i baš  je grickala i najela se lijepo ali moram joj ja davat jer inače samo zgnječi i da kiri da poliže 🙃

[/url

DeeDee
    17. Prosinac 2020. 15:52

I Petra bravo za curke 🥳🥳🥳

[/url

Lavica27
    17. Prosinac 2020. 16:03

Ma Dee jesi ziher da bas niiikad ne sjedi? Baci joj na pod nesto sto ni pod razno ne smije u usta,sitno da vidiš pincetnog hvata🤣🤣
    Bogami ovdje sve lumeni. Ja ću se samo pohvaliti da mi firma ima zauvijek 3 od doma 2 na poslu dana pa se ne micem do penzije🤣 i
    Još da čujem da neka koristi waser vagu za kolače i mogu komotno umrijeti. Šta je ovo OCD sastanak?
    Zaricr isti odgoj imam i ja i slažem se.

DeeDee
    17. Prosinac 2020. 16:14

Ma lavice sjedi kad je spustim u sjedeći ali više ni sama ne znam da li radim grešku ili ne.. ostane i pol sata ako se zaigra nečim i stabilna je fil, ali nisam nikad vidjela da npr. puže i sjedne, nego ili legne na trbuh ili sjedne na pete.
    .
    Moj ocd se pokaže kad vješam robu (štipaljke) i kad parkiram (mora bit točno na sredini između dvije crte, inače preparkiram) 🤣
    A dobro i kad god je nešto po boji 😂😂

[/url

• Zarica
    17. Prosinac 2020. 16:38

DeeDee, sjedni na pod i rasiri noge u slovo V. Stavi Vitu na koljena u puzeci stav tako da je tvoja npr. desna noga izmedju njenih ruku i nogu (ona je sto blize tvom tijelu). I onda je nekom igrackom koju voli mami da se posjedne. Pruzis ruku s igrackom malo koso iznad nje i pomices u luku ispred sebe dok je ona prati. U tom pokusaju da uhvati igracku ce se pokusati posjesti na nacin da su njena ledja naslonjena na tvoj trbuh (ili ti je samo okrenuta ledjima). I onda je namamis ili postavis na lijevu nogu i sve isto za sjed na drugu nogu. Mada je ova vjezba za cak mladje bebe. Jednostavnija i brza vjezba je da kad je u puzecem stavu primis samo za kukove, znaci ne dodirujes bas nista osim njenim kukova - i onda je povuces u sjed onako dolje koso u stranu koju zelis i pri tome ces kukove jedan po jedan bas sljubiti do poda, ali pazi da su ti prsti bas fiksirani samo na kuku - ne smiju ici prema trbuhu. Ostavis je par sekundi i ponovis na drugu stranu. Ova druga vjezba je za bebe koje su dovoljno cvrste i mogle bi sjesti, ali nisu svladale tehniku. Tako je nama fizio rekla i mali se doslovce drugi nakon sto smo ovako vjezbali sam poceo posjedat. Ova prva vjezba mi je isto djelovala bas dobro, al bilo mi ga je tesko namamiti jer je do trena kad smo poceli to vjezbati naucio sto drugih pokreta s kojima bi se snalazio. 

• Zarica
    17. Prosinac 2020. 16:46

Meni sjeo povrat poreza. Znaci dobila sam sve sto nisam smjela za ovu god Ne kuzim uopce kak je taj povrat moguc no dobro. To vase mjerenje ravnalima i ne znam cime mi stvarno zvuci brutalno:) Meni vrhunac kad uzmem kalup za kolace. 

• Zarica
    17. Prosinac 2020. 16:47

Petra, 🎉🎉🎉🎉

DeeDee
    17. Prosinac 2020. 17:26

Zarica

DeeDee, sjedni na pod i rasiri noge u slovo V. Stavi Vitu na koljena u puzeci stav tako da je tvoja npr. desna noga izmedju njenih ruku i nogu (ona je sto blize tvom tijelu). I onda je nekom igrackom koju voli mami da se posjedne. Pruzis ruku s igrackom malo koso iznad nje i pomices u luku ispred sebe dok je ona prati. U tom pokusaju da uhvati igracku ce se pokusati posjesti na nacin da su njena ledja naslonjena na tvoj trbuh (ili ti je samo okrenuta ledjima). I onda je namamis ili postavis na lijevu nogu i sve isto za sjed na drugu nogu. Mada je ova vjezba za cak mladje bebe. Jednostavnija i brza vjezba je da kad je u puzecem stavu primis samo za kukove, znaci ne dodirujes bas nista osim njenim kukova - i onda je povuces u sjed onako dolje koso u stranu koju zelis i pri tome ces kukove jedan po jedan bas sljubiti do poda, ali pazi da su ti prsti bas fiksirani samo na kuku - ne smiju ici prema trbuhu. Ostavis je par sekundi i ponovis na drugu stranu. Ova druga vjezba je za bebe koje su dovoljno cvrste i mogle bi sjesti, ali nisu svladale tehniku. Tako je nama fizio rekla i mali se doslovce drugi nakon sto smo ovako vjezbali sam poceo posjedat. Ova prva vjezba mi je isto djelovala bas dobro, al bilo mi ga je tesko namamiti jer je do trena kad smo poceli to vjezbati naucio sto drugih pokreta s kojima bi se snalazio.

Ajme super hvala ti, stvarno odlično objašnjeno ❤️
    Znam da se već pisalo o tome ali jbg..
    Mislim da je definitivno spremna za ovo drugo ali probati ću prvo ovu "nježniju" varijantu, čini mi se da bi mogla surađivati ako je budem mamila čarobnom čašom. Ili keksom 😂😂

[/url

DeeDee
    17. Prosinac 2020. 17:28

Meni došla plaća 😮🥳🥳🥳🥳
    Mislim, roditeljski. A baš sam jutros gledala kako je 19. subota i kako će sigurno tek u ponedjeljak

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.