ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    08. Studeni 2020. 18:10

Ja sam svojoj nekidan dala za probu km i pojela je nije se bunila😂...
    Al tamo za nekih mj dana cemo prijec na km...nekako ipak ne bi tila rano...taman cemo imat godinu dana al ovako joj ubacim  u hranu...u  oko 8 ad 11 voce 14rucak 17 boca i 20 vecera...nekad zamjenim redosljed..npr sinoc smo kasno dosli doma i  imala je bocu za veceru..nekad joj dam rucak ranije a voce kasnije...zavisi kakav plan imam za ic megdi i sl...

Grizli
    08. Studeni 2020. 18:25

Losa to sam i mislila za pripremu jela griz, palenta ili tako nešto za sta inače ide ad ili majcino ne samo. Tnx vidjet cu ako bude sabotirala i dalje veceru sa ad morat cemo uvest km. 🤷‍♀️  Sad na nisat o km nije imala reakciju pa oretpostavljam da nece ni na km. To uzmes 2.8 ili 3.5 %m.m.
    Ja dam međuobroke oko 12 da joj ne bude previse do rucka tj da joj rucak ne bude prerano. 🤷‍♀️
    M mu je danas doslovno u 1 sekundi uspjela se izmigoljit iz ruku i skoro pala sa prematalice koja je visoka 1 metar  Uhvatila ju u letu za nogu i povukla gore. 😳Srce mi je skoro stalo. Osim sta smo se prestrasile obe sve ok, al minutu nakon mislila sam da ce mi glava eksplodirat od pulsiranja. Imala sam osjecaj da mi je mozak zakuhao. Fuj!
    Zarice pa ti onda jos dosta dojis? Ili sam krivo shvatila. 

Angelly
    08. Studeni 2020. 18:38

Zarice dala sam si truda i nasla eng verziju pjesme...sam cu ti rec da smisla nema 🤣
    Ime pjesme "hey,diddle diddle" 🤣🤣 ja cujem tidu lidu u nasoj verziji 🤪

Macutica
    08. Studeni 2020. 20:20

MaRe

Mikio ja mu sad u zadnjih par dana u 5 za večeru dam isto sto i za rucak jer za dorucak uvijek je neka zitno/vocno/mlijecna kombinacija. Ne dam mu to za veceru jedino ak je nesto sto bi mu teze palo pa onda zamutim one instant s AD-om.
    .
    Kak vi svi stojite s vodom? Nece vodu nikak ak popije gutljaj i to je to…pa sam uzela u dm-u onaj kao sok za njih i tog mu malo sipam u vodu da ju ofarba i onda popije cijelu bocicu,nekih 250ml koliko vec ima u njoj.(u danu,ne odjednom)

Meni popije 1dl cca dnevno, sokove probala od Hippa jabuku i gusti i razvodnjeno, nema sanse, samo voda..

DeeDee
    08. Studeni 2020. 20:33

Mikio ma luda sam više s tim cicama, 5.9. kad sam išla na onaj pir sam rekla da više neću nego pa su mi nakon dva dana što nisam htjele eksplodirati..izdajam se svaku ili svaku drugu večer, po osjećaju.. evo sinoć izdojila 90ml, večer prije 20ml, a još večer prije 40ml🤷🤷🤷
    Sad sam baš pod tušem razmišljala da li da se izdojim ili ne. Npr. svaki put kad je dignem mi malo iscuri ili čak ako sam dugo sagnuta, i onda idem izdajat i izdojim tipa 20 pa se samo naživciram. A i dalje svaki put kad odlučim prestat taj dan izdojim puno 🤦

[/url

Macutica
    08. Studeni 2020. 20:43

annika neces razbojnice 🤣
    grizli kod nas je jaje 2x tjedno sa povrcem i zitaricama ili palacinkice/kajgana, isto mi smanjuje jako AD, nezz vise sta cu i kako, ispadne nekako nategnutih 400ml dnevno, a ne dojim i znam da joj je bitno to mlijeko do godine dana. 
    Imala sam maloprije slicnu situaciju da sam je ulovila sa kreveta koji je visok, a samo sam ju pustila na trenutak da zapuze i da vidim gdje ce jer me kao zafrkavala, nisam ni znala da imam takve reflekse, tuka sam 😬 Rasplakala se jer se scimala
    *
    Kod nas je raspored
    8h AD cca 180-210ml
    10h zitno vocna
    12h rucak
    15h uzinica tipa jogurt, banana
    16h AD cca 120-150ml
    prije vecere koji smokic ili keksic
    19h AD zitna kasica na 120-150ml
    do 20h zzz

Veceras je prvo mama bilo dok sam joj radila veceru, okrece se i mam mam maa, mama i mama, e suze, a znam da sad nece prestajat 🤪 
    Jucer je sestra slavila rockas i dali smo joj malo slaga sa torte, a svekrva je pitala moze li joj dati malo secerne vate (ukrasila sam s njom tortu), samo sam joj rekla nema sanse 🙄🙄
    A u tenisice koje joj je kupila je stavila po banankic, ono wtf 

• MaiM
    08. Studeni 2020. 21:19

Vidim da sve bebe vec uveliko jedu, a mi smo jos uglavnom na dojenju. Kao imamo mi dorucak i rucak, ali iako sada malo bolje jede, on jednostavno ne pokazuje neko preveliko interesovanje za to. Ali zato sisa po cijeli dan i noc bez problema. Ja imam dosta mlijeka tako da mi nije problem zbog kolicine, ali brinem se da ne dobija vise iz mlijeka sve sto mu treba. I naravno uvijek sebe krivim i pitam se sta ja to ne radim kako treba, pa on ne jede jos kako bi mozda trebalo... Vidim da se i ovdje cesto provlaci to samopreispitivanje da li mi kao mame sve radimo kako treba. Ne znam kako kod vas, ali kod mene je to uglavnom svakodnevno. S njim sam bukvalno po cijeli dan i trudim se da mu nista ne fali, a onda me opet grize savjest kao da mu se ne posvecujem dovoljno i na pravi nacin, da mu nisam dovoljno pricala, pjevala, igrala se s njim ili slicno.Da li neko ima slicnih misli, ili je to samo kod mene?

DeeDee
    08. Studeni 2020. 21:33

Maim mislim da nam je tako svima ili bar većini. Ne znam ako si tad čitala ali ja sam imala baš ružnu fazu, sad sam u usporedbi s tim super ali još uvijek imam te trenutke kad se baš loše osjećam. Moj "problem" je taj što je Vita ful samostalna u stilu da ju ne treba animirati, dok nije propuzala i počela se dizati na noge se igrala i po sat, dva bez problema sama. E sad, ja sam znala sjediti i osjećati se apsolutno loše i beskorisno jer kao ne radim ništa a opet ona nije bila uopće zainteresirana za neku zajedničku igru. Slušam(o) moju muziku, igra se sama itd. i onda me znalo oprat na negativu i da se ne trudim dovoljno, zapostavljam je itd.. ali evo zadnjih mjesec dana me baš traži pa se puno više igramo skupa i mazimo i sve se nekako posložilo, mislim da oni daju do znanja ako im nešto nedostaje :)
    Ajme totalno sam razdužila a samo sam htjela reći da mislim da se svi ponekad loše osjećamo i da ne radiš ništa krivo 😘

[/url

• MaiM
    08. Studeni 2020. 21:59

DeeDee sjecam se da si pisala o tome. Ja isto imam lose faze i mislila sam da je to od umora, nespavanja i sl., ali bas kad si ti pisala o tome da se tako osjecas, a imas “nezahtjevnu” bebu, onda sam pomislila da ipak ni kod mene nije do umora. Ne znam, pored tog preispitivanja vezano za majcinstvo, ja ne mogu nikako da organizujem da stignem sve sto bih htjela, tj. ne stizem skoro nista i onda me to deprimira. Stalno pravim kao neke planove kako bolje da se organizujem da bih vise stigla, ali uzalud, jedino da se kloniram😃 I onda citam Petru koja ima cetvoro djece i tek me bude sramota kako ja sa jednim nista ne stizem. 

DeeDee
    08. Studeni 2020. 22:42

LoSa 😂😂
    A što se tiče posla meni ima smisla, ja isto tu i tamo odradim neke sitnice i čim sam produktivna budem bolje volje i to se reflektira na sve pa tako i na stvari oko V. Vidjet ćemo kad počnem raditi za pravo, ali ovo povremeno mi bude baš pozitivan shot energije i volje. 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.