ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    09. Studeni 2020. 13:30

u procesu sam izrade senzorne podloge- čitaj: na veliki komad kartona lijepim kojekakve gluposti na koje naiđem po kući. M se u prolazu zaigra na tome ali je zato starijem fantastično 

[iimg]

PetraB
    09. Studeni 2020. 13:37

Ja cu samo brzinski se javiti... Ovaj tjedan imamo vjezbe ujutro pa smo letece.... Ali... Vesna je propuzalaaaaa, pravilno 😍... Kaze fizioterapeutkinja da je ona samonpratnja ovaj tjedan Karmen, iako i ona je tu negdje al malo steka jos... I dobili smo zeleno svjetlo za hranilice (obicne ikeine cemo uzeti) i tak dam happy sad... I poharala sam Pepco i C&A 🙈🙈🙈 Bozicni outfiti za klince su tu... Citam vas kad curke zaspu, nadam se da ste sve ok... Oprostite na euforicnom postu 🤪🤪🤪

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    09. Studeni 2020. 13:45

Tooo Petra 💪🎉🎉🎉
    Annika umirem 😂

[/url

DeeDee
    09. Studeni 2020. 14:04

Kako bi joj mogla blitvu napravit a da nije s krumpirom? Skoro svaki dan jede krumpir u 8282 kombinacije 

[/url

DeeDee
    09. Studeni 2020. 14:11

Ajme LoSa, se jako udario? 😲😲😲

[/url

mala.le.90.
    09. Studeni 2020. 14:35

DeeDee riza, riba, jaje..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    09. Studeni 2020. 14:47

S rižom i s palentom  sam radila i to su jedina dva puta kad je odbila jesti od početka dohrane😂
    Improvizirala sam neke popečke/polpete, meni su ful fini (osim što su neslani), vidjet ćemo šta će gospođica reći i hoće li uopće htjeti komadiće. Imam kupovnu kašicu u rezervi.
    Uglavnom, blitvu sam bacila u kipuću vodu samo da povene i onda s malo te vode u kojoj se kuhala bavila u blender par sekundi. Umutila sam žumanjak, punu žlicu svježeg sira i punu žlicu brašna i u to umiješala blitvu pa evo, možda još nekoga spasi 😁

[/url

DeeDee
    09. Studeni 2020. 14:47

DeeDee

S rižom i s palentom sam radila i to su jedina dva puta kad je odbila jesti od početka dohrane😂
    Improvizirala sam neke popečke/polpete, meni su ful fini (osim što su neslani), vidjet ćemo šta će gospođica reći i hoće li uopće htjeti komadiće. Imam kupovnu kašicu u rezervi.
    Uglavnom, blitvu sam bacila u kipuću vodu samo da povene i onda s malo te vode u kojoj se kuhala bavila u blender par sekundi. Umutila sam žumanjak, punu žlicu svježeg sira i punu žlicu brašna i u to umiješala blitvu pa evo, možda još nekoga spasi 😁

Pekla sam na malo maslaca

[/url

DeeDee
    09. Studeni 2020. 14:53

LoSa

DeeDeeUdario se (culo se) no nije zaplakao vec se preplasio jer mu to na glavu palo i bila mu glava u prikolivj. No ja sam to makla… malo me onako pogledao kako cu reagirati… okrenuo se i otpuzio nekud
    Ja sam blitvu dala s rizom, batatom, piromjednom sam ju pomjesala sam svjezim sirom,jajetom i brasnom od pira i zapekla. Nije bilo loše…
    On je danas jeo batat s pastrnjakom i junetinom. To uopce nije imalo los okus… mogla bi i nama napravit krem juhu od batata i pastrnjakaMoja svekrva jr skuzila da ima pola vrta pastrnjaka tako da sada imam zalihu… no ne znam bas puno jela s njim.

Sad tek vidim komentar. Super da je tako prošlo jer nije lijepo zvučalo bome.. na kraju sam napravila s blitvom isto što i ti očito 😁

[/url

mrgud_zg
    09. Studeni 2020. 15:11

Petra bravo za cure 🥳
    Annika svaka cast na kreativnosti i da jos to sve stignes 👌
    Losa ajme prepala sam se dok sam citala. Bitno da je se nije jako 👍
    Ja kad kuham njemu posebno (jer ja danas imam ostatke rostilja od jucer 😂), onda najcesce ubacim komadic mesa, mrkvu, pastrnjak, celer, brokulu, cvjetacu, bucu (ne sve, nego uvijek neku kombinaciju toga imam doma) i krumpir/batat/rizu/kvinoju/amaranth. I onda to sve narezem na sitno i tak jede. Danas sam jos ciklu pa naribala. A kad kuham za sebe onda najcesce i njemu dam (neki dan je recimo jeo dinstani kupus, cak je i meni bio fin nezacinjen). Ja po novom otkrivam okuse hrane, skuzila sam da sam godinama bas previse solila. Rijetko pecem mufine/popecke i slicno, stvarno nisam taj tip kuharice, prije cu ga otrovat nego tak odoka napravit nes fino 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.