ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    09. Studeni 2020. 08:01

Mikio, ne laj, znamo svi da si jednom uspjela 5 sati odspavat Zao mi je cure, nadam se da ce sad s god dana svi bit bolji spavaci... 

mala.le.90.
    09. Studeni 2020. 08:41

LoSa

mala Sinsay modeli su nesto uzi,mislim da nisu kraci. Recimo moj nosi sad Lidl, Kaufland 74/80, NKD 80, HM i C&A 86 i ok mu je Sinsay jaknica 86… istovremeno nosi iz Pepca jaknicu i prsluk br. 74, a kao modeli iz Pepca su manji. Tako da ne znam… puno o modelu ovisi.

Kakva im je kvaliteta? Lidl mi je peri deri👏

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

beba2019
    09. Studeni 2020. 09:07

Zarice,, med meedeni 🥰🥰
    DeeDee, bravo 🥰🥰
    Losa, jeste spremni za rodjendan ko? 🤩🤩
    Mala, nisam bebi ništa kupila u Sinsay , ali curama jesam i mogu ti reći da je robica dosta kvalitetna s obzirom na to koliko je jeftina. Apsolutno se ne osjeti udio polya, baš djeluje kao pravi pamuk, ništa se nije skupilo, deformiralo, ne pušta boju i nema mucica.. S time da robicu nosaju po doma, ne paze ništa i stalno je u pranju..pa,eto..vjerojatno je onda i za bebice ok❤️

Lavica27
    09. Studeni 2020. 09:54

Mala sinsay bodiji  su najjači bodiji uz Petit Bateau(valjda se tak pise,nisam snob,dobili ih u babinje🤣). Znaci ne razvuku se dok nosi,mekani,peri deri. 10x bolji od HM i lidla,meni osobno
     Samo se nemoj zeznut, jakne su im vece! Ja uzela 80, komotno će nositi 2 zime,ogromna mu je. To su pisali i u nekoj fb grupi al ja sam bila pametna🙄
    .
    Dijete i nesigurnost... s prvom sam mislila da sam najnesposobnija mama na svijetu. Uvijek kasnila u setnje,dogovore, sve imala po p.s.u i isto se uspoređivala. Sreća moja da je divno dijete koje je spavalo 3x na dan do vrtica pa 2x do skoro 2.godine. noc nikad u komadu ali tu radite gresku, morate prihvatiti da je to tako jednostavno jer ćete biti svi vise frustrirane sto su stariji. Ne spavaju i to je tako nažalost,ali sve prolazi pa ce i to. Vise smo živčane jer svaku noć pi*dimo zašto je to tako. Jednostavno je. Proci će. Moja par noci lijepo spava pa se budi 5 zaredom, al sam to prihvatila (kci). Mali evo odrapio o 8-4 ujutro i onda sam ga sat vremena uspavljivqla. Prije bi živčani nenormalno al znam da mi ne pomaze.Drugi pametniji savjet nemam.
    .
    Mikio kaj kuhaš 3x na dan? Ja ću ti biti iskrena,ja mislim da ti sebi maestralno otezavas.
    **Znaci doručak, nadam se da više ne kuhaš voće. Ja pripremim za par min dok sebi kuham kavu i radim doručak. Smiksam vocku ili dvije i rotiram zobene (ne kuham,prelijem vrucom vodim),palenta,griz na vodi(sve za 3 min) ili instant žitarice,proso mi se duze kuha.
     **Rucak kad radim cesto i njemu paralelno izdvojim namirnice pa ih nasjeckam i spremim u fridz tako da kad stavljam u kuhalo vec sve nude spremno. Nekad odmah skuham i njemu i stavim u njegovu termos posudu gotovu kasicu. Da,stoji 1-2h i još nije dobio trecu nogu od toga. Pozdrav Domacim kasicama na fb!🤣🙈
    **Vecera imam doma dvije vrste instant večere (one nesto jogurt jabuka žitarice i kinderkeks, napravim jogurt i palentu,ako smo doma palacinkice, muffine i ostalo.)
    Znaci, ne forsaj komade. Masa djece dodje u vrtic da jede samo kasice ili vilicom gnjeceno i ne jedu sami (90%), a onda dodjes na roditeljski kad imaju 1.5-2god i gledaš fotke kako si sami stavljaju sefljom juhu u tanjur😱😱.
    Doma si s njom duze,uzivaj, ne postoji tempomat nigdje kad moraju po p.s.-u sve odraditi. Samo se mi moramo u glavi posložiti. 

SORRY RAZDUZILA SAM🙈🙈🙈

MaRe
    09. Studeni 2020. 09:55

Sinsay sam naručila broj veće...tj. 80 i još uvijek su mu dobri...po dužini su dovoljno dugi al ko što Loša kaže, mal su uži modeli barem ovi dugih rukava, kratkih rukava su mi dobri. I mislim da im je kvaliteta s obzirom na cijenu super, trenutno imam njih, par iz mane i pepca...ostalo je prerastao...znači stalno ih perem i sušim i još mi se nijedan nije uništio.
    Imamo prve hlače s rupom hahhaha one tanke iz lidla...na koljenu mu se rupa pojavila...očito previše puza 
    .
    Sinoć je skužio guralicu i prehodao pol stana...al sam morala mu je držati da ne potrči i prekrene ju haha Prelagana je xD To bi mal teže trebalo biti. 

mala.le.90.
    09. Studeni 2020. 10:27

Uh,ja kupila na poklon bebi od skoro god dana bundu broj 86, pisalo da jenod 12 do 18 mj. A na oko mi se cinilo da ce mu valjati jer je djecak dosta velik i krupan...o sinsayu se radi..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    09. Studeni 2020. 10:45

Ja mislim da te mikiO ona kašasta grupa na fejsu s tim komadima isprepadala. Ja se stvarno ne sjecam da sam uopće čula s njih dvoje o onim metodama blw, uvodjenju komada vec su sami jednostavno poceli jesti- npr. mandarinu bih im ponudila pa su to poceli s vremenom, ali bez ikakvog opterecivanja. Nudi i dalje ali nemoj se gristi sto nece.
    Ma mislim da su se ovdje svi pomirili s nespavanjem, ali umor odradi svoje. M jr nocas spavao 3 sata u komadu i ja dam preporodjena. Ustalw se puna energije kao da sam ne znam koliko spavala

[iimg]

mrgud_zg
    09. Studeni 2020. 10:46

Meni se na sinsay hoodici potrgao cif nakon 2 pranja. Mislim da je to isto sve kak te potrefi 😂 ko i sve ostalo. Al slazem se, malo su manji modeli. Al isto i ful do grade ovisi. Za usporedbu a losom, njen mali nosi hm veci broj od lidla, dug i mrsav, moj mali i nabijen, nosi hm 74 a c&a 80, zara 80 al neke stvari je vec prerastao od zare (vece nemam nis pa nemrem usporedit 😂), a lidl 74/80 mu bas taman. 

• MaiM
    09. Studeni 2020. 10:56

Lavice svaka cast kako si ovo sve napisala👍🏻 Meni mm stalno govori da sto prije prihvatim situaciju takva kakva je i prilagodim se, a ne da stalno razmisljam zasto je tako, lakse ce mi biti. Bolje to razmisljanje uloziti u nesto konstruktivno😄
    Ovdje nemaju neke od tih prodavnica djecije robice, tako da nemam sta pametno reci na tu temu🤷🏻‍♀️ Mi takodje volimo Lidl, ali ima jos robice iz raznih drugih prodavnica i sto se tice velicina sve zavisi od modela do modela, cak nije isto u istoj prodavnici.

DeeDee
    09. Studeni 2020. 11:10

Lavice lijepo si to sročila :)
    Ja isto baš ne kuham za nju nešto posebno 🤔
    Ujutro zblendam voće i svježi sir ili zgnječim samo bananu pa umiješam u sir ili jogurt , pa ne znam jogurt i domaća marmelada i pahuljice..ili skuham zobene na vodi pa naribam jabuku i stavim cimeta unutra pa dodam koju žlicu jogurta..ponekad samo kompot i bananu i pahuljice. ručak u 90% slučajeva isto što i mi, samo nama kasnije začinim. Večera ili goodnight instantiate od hippa ili palenta i jogurt ili griz. Jedva čekam da uvedem bjelanjak pa da radim palačinkice od banane za obje, jučer je litru izslinila dok sam ja doručkovala 😁
    Iiiii naučila je pit iz nukove čaše🎉. Nisam je forsirala, jučer joj se sjetila dan nakon par dana i sad stalno pije, presmiješna je
    Mikio meni se čini da ti samu sebe ubiješ u pojam više od svih nas. Sve radiš dobro, opusti se, olakšaj si❤️

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.