ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    09. Prosinac 2020. 09:28

Jutro, ja ne znam jel regresija, skok, napadaji gladi ili samo nervoza jer smo od nedjelje zatvorene u kući, ali aaaaaaaa.

Zadnjih par dana se budi od 22 na dalje svako toliko i ne smiri se dok ne dobije bocu, znači ne kužim, mjesecima nije jela noću ili bi jela jednom oko ponoći i ništa do doručka. Sinoć je prebacila kod nas, zacoprala sam se s onom izjavom da zaspi čim vidi naš krevet, znači budna kao da je podne, stoji između nas, drži se za naslon kreveta, pleše i pjeva lalala 🤭🤭🤭😅
    Nismo znali smijat se ili plakat.
    Znači jela je u 20, 23, 3 i 7 🤷🤷🤷🤷🤷🤷
    .
    Budna od 6 i plakanje dok nije dobila bocu u 7, ustale se i samo penjanje po meni. Na kraju sam je ubacila u nosiljku da imam slobodne ruke za skuhat si kavu i izvadit robu iz mašine. Odradile turu od 10 minuta po najvećem pljusku oko kuće i zaspala naravno, sad spava u krevetiću, sve me strah koliko sekundi će trajati 🙄
    Sad mi je malo lakše 😂
    .
    A vi, kako ste? 🙃🙃

[/url

Lavica27
    09. Prosinac 2020. 09:50

Al ste se raspisale!
    Hani mantramo da je u srijedu napokon 💕
    Ifka joj sorry,sretan rockas malenoj🎉🎂
    Za porode i bolnice,nisam u Vinogradskoj bila ali se slažem sa Ifkom i Losom. Kakva si osoba (osim u specifičnim situacijama koje je nabrojala Losa) primjera radi moja poznanika je 10 dana prije mene prvo rodila, užasno je pljuvala po babici,na kraju ja završila s istom babicom, tako divna osoba obzirom sam billa u životnoj opasnosti,zena je plakala na otpustu od olakšanje skupa samnom,čujemo se dan danas (rodjene smo na isti datum, i isto se prezivamo)...a ja generalno kad je netko prema meni bezobrazan napadam tako da sam užasno pristojna i srdacna pa ih u većini slučajeva zbunim pa se skuliraju🤣
    .
    Deedee i Damnarexx prijateljice noci (ovo ful lose zvuci🤣) What d fak. Probudio se u 10. Duda. Pa u pola 12.duda. Pa u pola 2,uspavljivala ga pola sata (on je najzilavije dijete koje je itko drzao, doslovce svi komentiraju) pa muz pola sata uzalud,pa nam u krevetu na glavi dubio i na kraju s mužem bio budan do 4 aaaa i u 6 ustao.
    Zarice😍

Grizli
    09. Prosinac 2020. 09:58

Jutro... Kod nas nevrijeme nocas takvo da kroz dimnjak nam se cjedila kisa u stan 🙄... Tako da se nismo bas naspavali. 
    Zubi... Ima 8 kljova, i u najavi su trojke i cetvorke ave nateceno i zadebljalo jaaako tako da racunam da uskoro ce kremut i oni izlaziti. Razdvojeni su joj zubici da mm kaze kako ima rijetko lijepe zube! 
    Mlijeko... Mare, Zarica... Mozda da osnujemo klub mlijeka... Pijem ga jaaako puno, opcenito sve mlijecno. 
    Hani 🤞🤞🤞da sve bude ok. Vidim da si unatoc svemu vedra. Drzite se! 
    Med necu jos dugo iako imamo domaci od svekra, ja imam alergijsku reakciju na neke medove, al najvise zbog botulizma koji je kod malih beba opasan. A ne mogu znat dal med ima bakteriju ili nema. 

annika
    09. Prosinac 2020. 10:34

Ja ću pobjeći od kuće, majke mi mile. Muz nek trazi maćehu djeci. Svakih pola sata vec ne znam koliko dugi a proje toga minimalno 4-5 budjenja kroz noc, s tim da zaspi najranije u 23, nece nista jesti, ja dobila i to toliko obilno da mi se manta u glavi cijelo vrijeme. 
    Hani ♥️ 
    Zubi kom 5, mliječno volim sve i trenutno uzimamo od jedne mini mljekare a inace bih uzela u tetrapaku bez problema. M jos sisa, dajem mu jogurt, vrhnje, sir a do sad sam mu griz kuhala na vodi. I ja bih probala orašaste uskoro

[iimg]

Red Fox
    09. Prosinac 2020. 11:09

Bok cure, brzinski sam bacila oko da vidim jeste sve dobro, moj malo je turbo zadnja dva dana, drzi mi se za trenirku cijele dane, nemrem se maknuti, skuzio je kak otovoriti vrata kd wc-a (imamo klizna) tak da nemam vise mira ni tam di car ide pjeske 🤦🏼‍♀️ Ne znam jel ovo neki skok ili kaj 😳 sve vas pozdravljam i pisem/citam kad zaspi. Jucer se po noci isto budi svakih sat vremena i bacao se po krevetu. Ja sam dobila glavom u nos, muzu skoro arkadu skrsio s celom i tak 🤦🏼‍♀️

• Zarica
    09. Prosinac 2020. 11:13

Botulizam je bio opasniji u proslosti no danas zbog pasterizacije ta je opasnost puno manja. Naravno, i dalje treba paziti i ja ga necu uvesti u redovnu prehranu jos neko vrijeme, ali alergije cu prije vrtica provjeriti na sve zive namirnice. Inace i moj je usao u tu neku fazu nemirnih noci... bas jako nemirno spava, pa se sjedne odjednom, pa krene plakat...Moram ga prebacit u nas krevet i ni tad nije miran vec se stalno dize u spusta u placu. Ugl. cijela noc bude takva nekakva isprekidana... Bas smo dugo imali mir i sad nam se zaredalo mozda i 2 ovakva tjedna. Jedva cekam da prodje

mrgud_zg
    09. Prosinac 2020. 11:13

Jutro! Eto taman zaspala kad se hani javila. Drzim vam najvece fige i divim se tvojoj hrabrosti. Vidim da je smisao za humor tu 😈😉 jesi ti s malim cijelo vrijeme? Nadam se da jesi ❤️
    Mrguda prebacim k nama u neko doba kad se probudi al ne bih rekla da je to razlog zasto bolje spava, probala sam to vec i prije 🙈 evo nocas recimo nije bas bila dobrq noc, mislim da ga opet ubija zub. On i dalje ima samo donja 2, a gornja jedinica vec 10 dana ima bijeli spic i sve nateceno a nikak da probije, za poludit 🙄
    Deedee a gle nemre tebi uvijek bit najbolje 😈😉
    Zarice 😍😍
    Beba cekamo te na ig 😉
    Ja sam pod zadnje uvela grah, bademe i orahe. Jos cu ljesnjake ovih dana. Med necu jos jer ne krece u vrtic pa mi nije hica

• Zarica
    09. Prosinac 2020. 11:14

Pa bas nas puno ima sad taj problem sa spavanjem... 

MaRe
    09. Prosinac 2020. 11:26

Sta je ovo svi nespavači...nadam se da ce moj sacekati s nespavanjem barem da se preselimo inace cu riknut 😆 
    .
    Hani nadamo se ovaj tjedan selidbi a ak ne ovaj onda iduci svakako....kasne nam prozori jer su majstori u izolaciji pa jos to cekamo al pomalo vec selim stvari sta mogu. Drzim vam fige da napokon obavite operaciju,da sve dobro prođe i da se sto prije oporavi ❤❤❤
    .
    Dns cu mu prvi put dat mal graha....Smoki od kikirikija sam mu dala i nema reakcije...ljesnjake smo takoder samljeli...sad jos samo orahe. U biti dosad na nista nije imao reakciju osim na taj nesretni bjelanjak xD
    .
    E tko je rekao da ima pec/kamin u kuci?Beba? U potrazi sam za ogradom nekom jer je nasred dnevnog pec pa me strah da nece uhvatit za nju...iako toliko grije da joj ne bi trebao ni prici al bit cu mirnija s ogradom...

Lavica27
    09. Prosinac 2020. 12:27

Mare ja imam kamin,znaci sestri njegovoj si rekao pec pec i nije forsirala ali oooon, zaljepio bi obraze na staklo od kamina da mu damo,ne razumijem.. stavljamo raznorazne zapreke oko kamina kad ga palimo. 
    Ja mislim nisam dala kceri med prije vrtica jer je kretala u 5.mjesecu,tek tamo u zimskim mjesecima. Ne mislim ni sad zurit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.